Βόρεια Αμερική: Συνεχείς εμφανίσεις του Bigfoot

Ο αριθμός των ατόμων που ισχυρίζονται ότι έχουν δει ένα Bigfoot αυξάνεται τους τελευταίους μήνες, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Υπήρξαν οι δύο τελευταίες εμφανίσεις, μία από αυτές με τρια Bigfoot ταυτόχρονα.

Στις 26 Δεκεμβρίου του 2020, μια οικογένεια ταξίδευε στον αυτοκινητόδρομο δυτικά από στη λίμνη Tahoe της Καλιφόρνια, σαν μια κανονική μέρα. Αλλά ξαφνικά παρατήρησαν ένα πρωτοφανές γεγονός: πριν από αυτούς δεν ήταν ένα ή δύο, αλλά τρία Bigfoot μαζί. Το μεγαλύτερο από αυτά είχε μια πιο ενήλικη εμφάνιση μάζι δύο άλλα που φαινόταν νεότερα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, και ο πατέρας της οικογένειας, τα περιέγραψε ως εξής: Καθώς οδηγούσα νότια στο I-80, κοίταξα στα δεξιά μου και είδα τρεις ανθρώπινες μορφές να παρατηρούν κάτι πάνω σε ένα λόφο.Ταξιδεύαμε στα 40 χλμ / ώρα λόγω του παγωμένου δρόμου και του χιονιού. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι ήταν αρκούδες. Φώναξα στα μέλη της οικογένειάς μου: Αρκούδες! οχι δεν ειναι. "

Σύμφωνα με τις περιγραφές τους, τα μικρότερα όντα έφτασαν σε ύψος 1,8 μέτρα. Φαινόταν σαν να έτρωγαν κάτι καθώς ανέβαιναν στον χιονισμένο λόφο. Ωστόσο, το μεγαλύτερο είχε ύψος μεταξύ 2,5 και 2,7 μέτρα. Το σχήμα του σώματος ήταν παρόμοιο με εκείνο ενός ανθρώπου, αλλά μεγαλύτερο και πλήρως καλυμμένο με σκούρα γουνα. "Στράφηκαν σε εμάς και παρατήρησαν ότι τα κοιτούσαμε. Γρήγορα το ένα ανέβηκε στο μικρό λόφο και τον χάσαμε."

Την προηγούμενη μέρα, 25 Δεκεμβρίου 2020, τη νύχτα των Χριστουγέννων, υπήρχε επίσης ένα περίεργο γεγονός στη Βρετανική Κολομβία. Μια ομάδα φίλων πηγαίναν σπίτι όταν ξαφνικά, η Erica Spink-D'Souza, καθισμένη στο πίσω κάθισμα, παρατήρησε πώς το αυτοκίνητο φρενάρει απότομα χωρίς προφανή λόγο. Απορημένη, ρώτησε τι συνέβαινε και στη συνέχεια τα δύο άτομα που κάθονταν στα μπροστινά καθίσματα είπαν ότι είδαν μια παράξενη φιγούρα στο δρομο .

Είπαν ότι έμοιαζε με μια καφέ αρκούδα, σαν ένας μεγάλος άντρας όρθιος που χάθηκε στο δάσος. Έφτασαν στο σπίτι, έβαλαν τα παιδιά τους στο κρεβάτι και αποφάσισαν να επιστρέψουν στο σημείο για να δουν τι είχαν δει.

Στον σήμειο ανακάλυψαν μια σειρά από ίχνη που είχαν κατεύθυνση κατευθείαν στο δάσος. Η ομάδα πήρε μερικές φωτογραφίες, οι οποίες δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, και τις έστειλε απευθείας στο Bigfoot Field Research Group για μελέτη.

Ο ιδρυτής του οργανισμού, Matt Moneymaker, διαβεβαίωσε ότι αυτά τα σημάδια «δεν μπορούσαν να ανηκουν σε κάποιο γνωστό ζώο», οπότε, πιθανότατα, ανήκαν σε ένα άγνωστο ζώο ή στο Bigfoot. Παρά το αρχικό σοκ, η Erica Spink-D'Souza είπε ότι ήταν πολύ χαρούμενη που έζησε αυτή την εμπειρία και ότι είδε "τα μυστήρια που κρύβει ο κόσμος".

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications