70χρονος κατέρρευσε 25 λεπτά μετά το εμβόλιο!!! Πέθανε σε νοσοκομείο, vid

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα στην Νέα Υόρκη, καθώς 70χρονος άνδρας πέθανε λίγο μετά την λήψη εμβολίου COVID στο Κέντρο Javits.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, οι κρατικοί αξιωματούχοι της Υγείας αναφέρουν πως «ένας άντρας στα εβδομήντα του – του οποίου το όνομα δεν έχει έχει γίνει γνωστό – κατέρρευσε 25 λεπτά μετά την λήψη του εμβολίου για τον κορωνοϊό και αργότερα πέθανε στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή.
Σε δήλωσή του, ο Επίτροπος Υγείας της Νέας Υόρκης, Δρ Howard Zucker, δήλωσε πως κατά την διάρκεια της περιόδου παρατήρησης, που διαρκεί 15 λεπτά μετά την λήψη του εμβολίου, ο 70χρονος «… δεν παρουσίασε καμία ανεπιθύμητη ενέργεια και καμία δυσφορία».

Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν ο θάνατος του άνδρα συνδέεται με το εμβόλιο, με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.Οι ανεπιθύμητες ενέργειες στο εμβόλιο συνδέονται συνήθως με αλλεργική αντίδραση, ωστόσο, «οι αρχικές ενδείξεις είναι ότι ο άνδρας δεν είχε καμία αλλεργική αντίδραση στο εμβόλιο», δήλωσε ο Zucker.

«Μέχρι να μάθουμε περισσότερα σε σχέση με το ιατρικό ιστορικό αυτού του ασθενούς, δεν μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα τι προκάλεσε τον θάνατο», δήλωσε από την πλευρά του ο Δρ Max Gomez του CBS2.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications