Βέλγος πέθανε μετά το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech - Να δώσουν τέλος  στις φήμες για τον Σ.Τσιόδρα

Μετά από την Γερμανία και τη Νορβηγία, έρευνα για το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech ξεκίνησε και στο Βέλγιο, καθώς ένας Βέλγος πέθανε πέντε μόλις ημέρες αφότου έκανε το εμβόλιο, ενώ στην Ελλάδα κυκλοφορούν διάφορες φήμες για την κατάσταση της υγείας του επικεφαλής της επιτροπής των λοιμωξιολόγων Σωτήρη Τσιόδρα μετά την λήψη του εμβολίου, ο οποίος όντως έχει εξαφανιστεί ακόμα και από τις συνεδριάσεις της επιτροπής, αλλά αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχει νοσήσει και νοσηλεύεται στο «Σωτηρία».

Αλλά οπωσδήποτε η κυβέρνηση θα πρέπει να τοποθετηθεί.

Και αν είναι καλά ο Σ.Τσιόδρας, όπως όλοι εύχονται και ελπίζουν, να το διαψεύσουν και να παύσει αυτή η υφέρπουσα φημολογία στα social media που κάνει κακό ακόμα και στην ίδια την προσπάθειά της κυβέρνησης να εμβολιαστεί ο πληθυσμός.

Μία παρουσία του Σ.Τσιόδρα, γερού και δυνατού, αρκεί!

Σε ότι αφορά το Βέλγιο «Στις 14 Ιανουαρίου 2021 η FAMHP ενημερώθηκε για τον θάνατο ενός 82χρονου με προβλήματα υγείας, πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Η υπόθεση θα διερευνηθεί περαιτέρω για να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος συνδέεται με τον εμβολιασμό», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (FAMHP).

Υπενθυμίζεται ότι μια έρευνα βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη στη Νορβηγία όπου 23 άτομα έχασαν τη ζωή τους αφού εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο των Pfizer και BioNTech κατά της COVID-19, σύμφωνα με τη Νορβηγική Υπηρεσία Φαρμάκων.

Ενώ και στη Γερμανία 10 άτομα κατέληξαν λίγες ημέρες αφόρου έκαναν το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech.

Την ίδια ώρα, αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Ολλανδίας και της Βουλγαρίας, έχουν αναφέρει περιπτώσεις ατόμων που παρουσίασαν ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως πρήξιμο γύρω από τα μάτια και εξανθήματα, μετά τη λήψη του εμβολίου της Pfizer.

Τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης άρχισαν την εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού, μετά το «πράσινο φως» που έλαβε το εμβόλιο, στο τέλος Δεκεμβρίου.

pronews

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications