Το Βατικανό κρίνει «ηθικά αποδεκτά» τα εμβόλια,   το ιερατείο τους δεν θα έλεγε κατα αλλά το πρόβλημα ειναι άλλο(!)

kathimerini.gr η "σπουδαίοι είδηση" έχει 431 likes, shares - kathimerini.gr alexa.com Country Alexa Rank Greece 36 αυτή την έγκυρη πηγή το 2015 την διάβαζαν κάτι ελληνόφωνοι της γνωστής φυλής μαζί με τα χρήσιμα γκοϊμ τους και λοιπά ελληνόφωνα αγρίμια υπηρέτες/ δούλοι τους που τους ξέρετε ως antifa κομμουνιστές κτλ , σήμερα στην πρώτη θέση όπως όλες οι αλλες έγκυρες πήγες τους, τι διαβαζουν σε αυτές οι Νεοέλληνες και ειναι όλες στην πρώτη θέση ? άφου όλες τα ίδια βάζουν με το χαρακτηριστικό σημιτικό ύφος υποκρισίας.. Εν πάση περίπτωση διαβάστε με προσοχή τι γράφουν στην έγκυρη πηγή τους :

Το Βατικανό προέτρεψε τους Καθολικούς να εμβολιαστούν κατά της Covid-19, εξηγώντας ότι όλα τα εμβόλια που αναπτύχθηκαν είναι «ηθικά αποδεκτά», συμπεριλαμβανομένων εκείνων που παρασκευάστηκαν από κύτταρα προερχόμενα από ιστούς αποβλημένων εμβρύων του περασμένου αιώνα.

Ένα σημείωμα της Συνέλευσης του Βατικανού για το Δόγμα της Πίστης που δημοσιεύθηκε «σχετικά με την ηθική της χρήσης ορισμένων εμβολίων κατά της Covid-19», το οποίο υπενθυμίζει τις θέσεις της Εκκλησίας τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, στόχευε να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένα αιτήματα που ελήφθησαν τους τελευταίους μήνες.

«Είναι ηθικά αποδεκτό να λαμβάνουμε εμβόλια κατά της Covid-19 που έχουν χρησιμοποιήσει κυτταρικές σειρές από αποβλημένα έμβρυα στη διαδικασία έρευνας και παραγωγής τους», εξηγεί το σημείωμα που ενέκρινε ο Πάπας και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από τη Συνέλευση. Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία διευκρινίζει ότι η σύνδεση μεταξύ ενός ατόμου που εμβολιάζεται και των αμβλώσεων που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο αιώνα είναι «μακρινή».

Βλαστοκύτταρα από αποβλημένα έμβρυα από τις δεκαετίες 1960, 1970 και 1980 – που αναπαράγονται στο εργαστήριο για δεκαετίες ως «κυτταρικές σειρές» – έχουν χρησιμοποιηθεί από πολλούς ερευνητές για το σχεδιασμό εμβολίων κατά της Covid-19, για παράδειγμα εντός των ομάδων των Astra Zeneca, Moderna και Pfizer, τονίζει το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Βιοηθικής στον ιστότοπό του.

Σε αρκετές χώρες του κόσμου, ιδίως στη Λατινική Αμερική, αλλά και στην Αυστραλία ή το Ηνωμένο Βασίλειο, οι επίσκοποι είχαν συζητήσεις σχετικά με το δίλημμα της «ηθικότητας» των εμβολίων.

Το Βατικανό δηλώνει επίσης ότι «η χρήση αυτών των εμβολίων δεν συνεπάγεται ηθική έγκριση της άμβλωσης» και καλεί τις φαρμακευτικές εταιρείες και τις κυβερνητικές υπηρεσίες υγείας να «παράγουν, να εγκρίνουν, να διανέμουν και να προσφέρουν ηθικά αποδεκτά εμβόλια που δεν δημιουργούν προβλήματα συνείδησης».

Ακόμα κι αν ο εμβολιασμός γενικά πρέπει να παραμείνει «εθελοντικός», η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία τονίζει ότι αποτελεί πράξη υπέρ του «κοινού καλού» και για «την προστασία των πιο αδύναμων και των πιο εκτεθειμένων», θέση που αντιτίθενται σαφώς στα αντιεμβολιαστικά κινήματα.

Η Συνέλευση του Βατικανού για το Δόγμα της Πίστης αναφέρεται τέλος στο «ηθικό καθήκον» της φαρμακευτικής βιομηχανίας, των κυβερνήσεων και των διεθνών οργανισμών να κάνουν τα εμβόλια κατά της Covid-19 «προσβάσιμα ακόμη και στις φτωχότερες χώρες», επαναλαμβάνοντας έτσι μια επείγουσα έκκληση του Πάπα Φραγκίσκου.

-----

Το διαβάσατε? το δάσος το είδατε? αμφιβάλουμε αν αυτά τα 431 ζωντανά που πάτησαν likes, shares,κατάλαβαν τίποτα , ηθικά αποδεκτά, ακομή και αυτά που παρασκευάστηκαν από κύτταρα προερχόμενα από ιστούς αποβλημένων εμβρύων του περασμένου αιώνα, αν βάλουμε αυτό ως τίτλο θα τρέξουν να το βγαλουν fake news, ενώ όταν το λένε οι ίδιοι κατα λάθος? δεν ειναι fake news !

Την πατάτα τους αυτή την εντόπισε μια γυναικά "ευρωπαϊκού γένους " που προφανώς διαβάζει τέτοιες έγκυρες πήγες,( που σημαίνει ότι δεν αλλάζουν εντελώς τον χαρακτήρα τόσα χρόνια άπλα γίνονται πιο επιρρεπής στην εξαπάτηση ), άσχετα αν το διάβασαν ορδές νεοελλήνων που αν πεις ότι τα "αθώα εμβόλια" έχουν βλαστοκύτταρα από έμβρυα και «κυτταρικές σειρές», θα σπεύσουν να πουν για θεωρίες συνωμοσίας και τα γνωστά,όπως τους έχουν εκπαιδεύσει να λένε ακριβώς όπως εκπαιδεύεις σκύλους, και αν τους ρωτήσεις τι πάει να πει θεωρίες συνωμοσίας και γιατί λες αυτή την μασονικη φράση και ακυρώνεις ένα γεγονός η μια πληροφορία? δεν μπορούν καν να απαντήσουν, άπλα έτσι τους έμαθαν και την λένε εντελώς ηλίθιοι και θελουν να λέγονται και άνθρωποι, το πείραμα του Χάρλοου έδειξε ότι οι μαϊμούδες λειτουργούν έτσι, όταν όμως τους το λέει η εγκυρη πηγή με πλάγιο τρόπο δεν ειναι θεωρίες συνωμοσίας!

Το αστείο της υπόθεσης ειναι ότι αυτοί που διαβάζουν τέτοιες σελίδες θελουν να λέγονται απόγονοι αρχαίων, όταν δεν έχουν ίχνος ούτε από το στοιχείο της ερευνάς, ενώ οι αρχαίοι ερευνούσαν τα πάντα και μάλιστα αυτά που πολλοί Νεοέλληνες σήμερα θεωρούν χαζομάρες και θεωρίες συνωμοσίας(!) ειναι σαν λένε ότι οι αρχαίοι διάβαζαν ειδήσεις της ημέρας πότε ήπιε νερό η κυρα Ευτέρπη με ποιον μίλησε και τι είπε , με αυτά ασχολούνται πολλοί Νεοέλληνες που ισχυρίζονται ότι ειναι απόγονοι αρχαίων (!) και εχουν τόση σχέση με το μυστικισμό και τον πνευματισμό όση σχέση έχουν οι οι μαϊμούδες, γιαυτό και διαβάζουν ανάλογες σελίδες ελληνόφωνων στο ίντερνετ .Ο ηλίθιος όχλος είναι πολύ μεγάλη συμφορά , γιατί αυτοί κάνουν και φασαρία μεταξύ άλλων και ειναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση γιαυτό αναπαράγουν οτι ηλιθιότητα βρουν ως δεδομένη για να το παίξουν έξυπνοι...

Οι εμβολιασμοί άρχισαν ομαδικά στην Ευρώπη την εποχη του 1960 -1970 έως σήμερα, αμέσως μετά δηλαδή αφού πήραν την εξουσία συμμορίτες στην μια χώρα μετά την άλλη, μαζί με την δημοκρατία τους άρχισαν και οι μαζικοί εμβολιασμοί, παράδοξος από τοτε έως σήμερα οι μάζες άλλαξαν προς το χειρότερο πολύ πριν την έλευση των μεταναστών, εκτός ότι έγιναν δουλικές, το 80% δεν καταλαβαίνει τίποτα, ακόμη και τα τελευταία 10 χρονιά που έχουν ίντερνετ,έγω αν ήμουν κακός δεν θα θέλετε να ξέρετε τι έβαζα στα εμβόλια ώστε οι μάζες να γίνουν υποτακτικές και δουλικές.....και ο νοών νοείτω...

Το γεγονός δε ότι εξαπατούν πολύ εύκολα τους πάντες με ηλιθιότητες όλες οι έγκυρες πήγες τους, και συνεχίζουν να ειναι στην πρώτη θέση, προβληματιζει όσο άφορα την νοητική διαύγεια των μαζών που τις διαβαζουν, και δίνουν την εντύπωση ότι μπορεί στην ηλικία να ειναι άνω των 20 χρόνων αλλα νοητικά να ειναι σαν παιδιά 15 χρόνων, γιαυτό εξάλλου όλες οι έγκυρες πήγες τους μαζί με ΜΜΕ ειναι σαν να μιλάνε σε μικρά παιδιά ,ο έξυπνος κοιτάει και την συμπεριφορά των μαζών μεσώ ίντερνετ, γιατί οκ οι ελληνόφωνοι με τους συμμορίτες λενε ψέματα στα παντα , τι γίνεται με τον όχλο που κάνει δεδομένα πράγματα που στερούνται στοιχειώδους λογικής? επειδή ετσι τους είπαν οι πρώτοι και οι δήθεν ειδικοί που τυχαια ειναι όλοι τους υποστηριχτές του κομμουνισμού (!) ενώ ιστορικά δεν υπάρχει καν εφευρέτης κομμουνιστής ούτε έχουν κάνει τίποτα κάλο πουθενά στην ιστορία, ειναι σαν εμπιστεύεσαι την υγειά της ανθρωπότητας σε μαϊμούδες ,και μάλιστα μοχθηρές μαϊμούδες που προσκυνούν τον Μπαφομέτ (αφού τον είχαν βάλει και φώτο σε μια ιντερνετική φωλιά τους facebook τύπου antifa, το ότι οι μάζες δεν βλέπουν δεκάδες σελίδες facebook που ειναι μαζεμένοι ορδές άναρχο-κομμουνιστες ειναι πρόβλημα τους , θεωρίες συνωμοσίας θα ειναι και αυτό(!), και το πρώτο που είδες στο ίντερνετ ειναι αυτό ).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications