«Η ψυχή μου αιωρήθηκε πάνω από το σώμα μου για 10 λεπτά και μετά επέστρεψε».

Όταν ένα ανήσυχο άλογο τον χτύπησε στο κεφάλι με την οπλή του, είδε τον εαυτό του να αιωρείται πάνω από το σώμα του, το οποίο ηταν ξαπλωμένο στο έδαφος. Πέρασε περίπου 10 λεπτά σε αυτήν τη θέση και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του είπαν ότι είχε την επιλογή να φύγει ή να μείνει.

Ένας άντρας με το όνομα Gwen B. υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι πριν από περίπου 50 χρόνια, μετά τον οποίο βίωσε μια ασυνήθιστη εμπειρία κοντά στο θάνατο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν την είχε πει, καθώς θεωρούσε μια πολύ προσωπική εμπειρία για αυτόν, αλλά πρόσφατα αποφάσισε να το πει σε άλλους και καταγράφεται στον ιστότοπο nderf.org , όπου συλλέγονται παρόμοιες ιστορίες.

Ως έφηβος, μπήκε μέσα με σε έναν στάβλο με ένα άλογο με αλλους δυο φίλους του. Αυτό τρόμαξε το άλογο και τον κτύπησε .

Το τελευταίο πράγμα που θυμάται ήταν ένα κτύπημα στο κεφάλι. "Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι ήταν να αιωρούμαι περίπου οκτώ πόδια (περίπου 2,43 μέτρα) πάνω από το έδαφος και το σώμα μου ηταν ξαπλωμένο στο έδαφος."

"Είδα τον φίλο μου τον Jean να προσπαθεί και βοηθήσει και να με τραβά έξω από το στάβλο. Εν τω μεταξύ, το άλογο γύρισε και έβαλε την μύτη του στο σώμα μου.

Τότε ο Steve, ο δεύτερος φίλος μου, έτρεξε για βοήθεια. "

Εκείνη τη στιγμή, ο Gwen ένιωθε σαν ειναι μέσα σε μια φούσκα να αιωρείται , σαν ένα διαφανές γκρίζο σύννεφο. Μέσα στην "φούσκα" δεν μπορούσε να ακούσει ήχους, να μιλήσει ή να γίνει ορατός στους όλους. Ωστόσο μπορούσε να σκεφτεί καθαρά και να καταλαβαίνει τι συνέβαινε. Δεν ένιωσε κανένα φόβο ή θλίψη, μόνο μια κάπως περιέργεια για την κατάσταση που βρέθηκε .

Μέτα από λίγο έχασε εντελώς την επαφή με τον υλικό κόσμο και δεν έβλεπε πλέον το σώμα του, και βρέθηκε σε μια ατελείωτη γκρίζα ομίχλη. Δεν ειναι κανένα άλλο ον, αλλά ένιωσε την παρουσία τους. Τότε ρωτήθηκε : "Μπορείς να μείνεις ή να γυρίζεις - είναι δική σου απόφαση για να πετύχεις έναν σκοπό . "

Ο Gwen αποφάσισε ότι ήθελε να επιστρέψει.

Την ίδια στιγμή, άνοιξε μια δίνη. «Θα πονάει», σκέφτηκε ο έφηβος με την επιστροφή του στο τραυματισμένο σώμα του. Μετά την ανάκτηση της συνείδησης του ενώ ηταν λιπόθυμος , ένιωσε έντονο πόνο στο κεφάλι του και ένα αίσθημα αφόρητης θλίψης για αυτό το υπέροχο μέρος που βρέθηκε.

"Το κεφάλι μου ηταν τραυματισμένο σοβαρά και είχε ρήξη στο οστό.

Ήμουν αναίσθητος για 5-10 λεπτά και είμαι βέβαιος ότι μου δόθηκε μια επιλογή: να πεθάνω ή να επιστρέψω στο σώμα μου. Αισθάνομαι ακόμα μια αφόρητη θλίψη για την επιστροφή στο σώμα μου. Έχουν περάσει 50 χρόνια τώρα, και θυμάμαι ακόμα αυτήν τη στιγμή σαν να συνέβη σήμερα. Ελπίζω να έχω πετύχει αυτό που ήθελαν να κάνω. "

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications