Η παράνοια της παράνοιας: Βρετανός υπ. Υγείας: Θρίαμβος της βρετανικής επιστήμης το εμβόλιο της AstraZeneca

Άγκυρες πήγες αποχαύνωσης κάνουν διαφήμιση το εμβόλιο της AstraZeneca και σπεύδουν να που για «Θρίαμβος της βρετανικής επιστήμης» δήθεν ως άσχετοι :

"Θρίαμβο της βρετανικής επιστήμης” χαρακτήρισε την έναρξη της χορήγησης του εμβολίου της AstraZeneca και της Οξφόρδης κατά της covid-19 ο Βρετανός υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ, προσθέτοντας ότι αυτός θα είναι ο μόνος μακροπρόθεσμος δρόμος για την έξοδο από την υγειονομική κρίση της πανδημίας.

"Προφανώς έχουμε τα πολύ θετικά νέα σήμερα το πρωί ότι ξεκίνησε να χορηγείται το εμβόλιο της Οξφόρδης”, επεσήμανε ο Χάνκοκ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Sky News σήμερα το πρωί. "Πρόκειται για θρίαμβο της βρετανικής επιστήμης το ότι καταφέραμε να φτάσουμε εδώ που είμαστε”.

"Από την αρχή είχαμε δει ότι το εμβόλιο ήταν ο μόνος τρόπος εξόδου μακροπρόθεσμα”, υπογράμμισε ο ίδιος.Σύμφωνα με τον Βρετανό υπουργό Υγείας, η χώρα έχει ήδη χορηγήσει ένα εκατομμύριο δόσεις του εμβολίου των Pfizer/BioNTech, πολύ περισσότερες από όσες όλη η υπόλοιπη Ευρώπη συνολικά.

Αυτός είτε ειναι ηλίθιος σε επικίνδυνη βαθμό, δηλαδή άλλος ένας χρήσιμος ηλίθιος γιαυτό τον εβαλαν σε αυτήν την θέση, όπως γίνεται και στην Ελλάδα παντού σε θέσεις κλειδιά χρήσιμοι ηλίθιοι, που ούτε καταλαβαινουν τίποτα ,ούτε τύψεις για τίποτα έχουν αφού δεν έχουν καν επίγνωση ότι προκαλούν κακό ούτε ότι υπηρετούν συμμορίτες , είτε συμμορίτης που ψεύδεται εις γνώσης του .

Που χωρίς να έχεις σπουδάσει καν ιατρική βλέπεις ότι ολα αυτά ουδεμιά σχέση έχουν με την επιστήμη, αλλα ποιοι να τα δουν ? αυτοί που ακόμη και για τα αυτονόητα σπουδάζουν επι 3-4 χρονιά? ενώ μπορείς να μάθεις μόνος σου σε μόλις ένα μηνά και χωρίς να σου δώσει κάνεις πτυχίο? ακόμα και οι μάσκες που τους εβαλαν να φορούν ουδεμιά προστασία παρέχουν απέναντι σε ιούς γενικά πόσο δε σε ιούς τύπου ρετροϊου που ειναι τόσο μικροσκοπικοί δέκατα του μικρομέτρου επιπέδου κυτταρων, άρα διαπερνούν την μάσκα, και βλέπεις κακομοίρηδες "μορφωμένους με πτυχία" ανθρωπάκια στην κυριολεξία να νομιζουν ότι η μάσκα τους προστατεύει (!)όταν λοιπόν βλεπεις ακόμη και στην εποχή που έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες και απο την άλλη να ειναι τοσο άσχετοι ακόμη και για τα αυτονόητα σε πληθώρα θεμάτων ,και τρώνε σανό στα πάντα λες και ειναι παιδιά 10 χρόνων τι περιμένεις?

Η παράνοια της παράνοιας επικρατεί αλλα πλέον δεν προκαλεί έκπληξη τίποτα, την έβλεπες την δουλειά ήδη από το 2016(πριν το ίντερνετ δεν είχες εικόνα πως συμπεριφέρονται οι μάζες και ότι κάνουν δεδομένα πράγματα που στερούνται λογικής επειδή ετσι τους είπαν οι έγκυρες πήγες) , άπλα τότε επικρατούσε παράνοια μονο σε πληθώρα θεμάτων χωρίς να έχει άμεσες επιπτώσεις ο πληθυσμός που υιοθετούσε την παράνοια τους με κλειστά μάτια επι σειρά έτων , τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να την λουστούν κιόλας, όταν βλεπεις μαρξιστικές σελίδες να έχουν 700.000 like σημαίνει ότι αυτοί όλοι υιοθετούσαν όλα αυτά παράλογα που βάζουν σε αυτές αν και ειναι από "σχιζοφρενείς".....και όταν τους λες το λογικό το σωστό και το δίκαιο οχι μονο δεν σε υποστηρίζει κανένας αλλα σε θεωρούν εσένα τρελο , κακό, φασίστα και συνωμοσιολόγο(!)

Να φανταστεί κάνεις ότι εκατομμύρια Ελλαδίτες δήθεν απόγονοι αρχαίων (έτσι νομίζουν! ενώ στον χαρακτήρα και στο πνεύμα ουδεμιά σχέση έχουν , δεν λες φυλετικά γιατι οι περισσότεροι ειναι ούτως άλλος εκφυλισμένοι ακομα και αν ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος), διαβαζουν αυτές τις έγκυρες πήγες τόσα χρονιά που αν ηταν απόγονοι αρχαιων ούτε θα πατούσαν σε τέτοιες σελίδες που (ως συνήθως ) έκαναν είδηση τι λέει ένας δικός τους "σπουδαία είδηση ":

Επειδή πέραν τα σημιτικά που βαζουν δεν προσφέρουν τίποτα, ειναι σαν λες ότι οι αρχαίοι που ερευνούσαν για τα πάντα και για το πνεύμα και αυτά που πολλοί νεοέλληνες οχι μονο ουδεμιά σχέση έχουν αλλα τα αποκαλούν χαζομάρες και θεωρίες συνωμοσίας, να τους ενδιέφεραν οι ειδήσεις της ημέρας από σημιτικές ράτσες...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications