Οι αισθητήρες αυτοκινήτων Tesla ανιχνεύουν «ανθρώπινο φάντασμα» διπλά  σε νεκροταφείο (vid)

Ο οδηγός ενός αυτοκίνητου Tesla που έφτασε στο νεκροταφείο φοβήθηκε από το σήμα από τους αισθητήρες του συστήματος ασφαλείας, του οποίου σκοπός είναι να αποτρέψει τις συγκρούσεις με τους ανθρώπους. Δεν υπήρχε άνθρωπος (τουλάχιστον ζωντανός) κοντά στο αυτοκίνητο, αλλά οι αισθητήρες του αυτοκινήτου σηματοδότησαν την παρουσία του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου Tesla πανικοβλήθηκε όταν οι αισθητήρες άρχισαν να αναφέρουν ότι υπήρχε ένα εμπόδιο με τη μορφή ενός ατόμου δίπλα στο αυτοκίνητο. Ταυτόχρονα, το αυτοκίνητο βρισκόταν στο δρόμο διπλά από ένα νεκροταφείο και δεν υπήρχαν ζωντανοί άνθρωποι κοντά του.

Αυτό το παράξενο και τρομακτικό περιστατικό αναφέρθηκε πρόσφατα από έναν χρήστη του Twitter με το ψευδώνυμο "OMaciuc" και δημοσίευσε ένα βίντεο που το αποδεικνύει .

Η σιλουέτα ενός άνδρα φαίνεται στην οθόνη του υπολογιστή του Tesla που εξαφανίστηκε, και στη συνέχεια επανεμφανίστηκε και μάλιστα φαινόταν να κινείται.

Το αυτοκίνητο Tesla διαθέτει ειδικούς αισθητήρες ασφαλείας που σηματοδοτούν πιθανές συγκρούσεις με ανθρώπους και είναι σε θέση να ανιχνεύουν σιλουέτες ανθρώπων τόσο μπροστά όσο και πίσω από το αυτοκίνητο, και στις πλευρές του.

Σε αυτήν την περίπτωση, εντόπισε μια σιλουέτα ενός ατόμου στη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου, ενώ στα δεξιά υπήρχε μόνο μια σειρά από ταφόπλακες του νεκροταφείου.

Αυτό το βίντεο γρήγορα έγινε αρκετά δημοφιλές:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications