Οι ειδικές δυνάμεις του βρετανικού στρατού ετοιμάζονται για εισβολή εξωγήινων

Θα φαινόταν αστεία μια επικείμενη εξωγήινη εισβολή μέσα σε ολο αυτο το χάος που επικρατεί ήδη, με την παγκόσμια δήθεν πανδημία, μαζί με όλες τις άλλες επιστημονικές ηλιθιότητες.

Αλλά περίεργα γεγονότα συμβαίνουν, καθώς μυστηριώδεις μονόλιθοι άρχισαν να εμφανίζονται σε όλο τον κόσμο στα τέλη του περασμένου έτους , μαζί με βίντεο με UFO που κυκλοφόρησε από το Πεντάγωνο και την αποκάλυψη της «Γαλαξιακής Ομοσπονδίας».

Ο Haim Eshed , ο οποίος ήταν επικεφαλής του προγράμματος διαστημικής ασφάλειας του Ισραήλ για σχεδόν 30 χρόνια ως συνταξιούχος στρατηγός πλέον, αποκάλυψε ότι οι εξωγήινοι είναι εδώ και πολύ καιρό και επικοινωνούν αποκλειστικά με τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ.

Ο Eshed είπε επίσης ότι οι εξωγήινοι ζουν σε μια υπόγεια βάση στον Άρη, μαζί με μερικούς αστροναύτες της Γης (σχέτικο Πρόγραμμα ZETA), και ότι η «Γαλαξιακή Ομοσπονδία» δεν ενδιαφέρεται να ενημερώσει την υπόλοιπη ανθρωπότητα για την αλήθεια, και επέμεινε ότι ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ γνωρίζει τα πάντα για τους εξωγήινους, και ότι «πρόκειται» να αποκαλύψει την ύπαρξή τους.

Λίγες εβδομάδες αργότερα ο Πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε ένα κυβερνητικό νομοσχέδιο COVID-19 για τη χρηματοδότηση και το νομοσχέδιο περιλάμβανε αντίστροφη μέτρηση 180 ημερών για το Πεντάγωνο και τις υπηρεσίες κατασκοπείας να δημοσιεύουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα UFO.

Για πολλούς, το 2020 ήταν η χρονιά της «Μεγάλης Αποκάλυψης», στην οποία η ύπαρξη ευφυών εξωγήινων πολιτισμών στον πλανήτη μας δημοσιοποιήθηκε απο αξιωματούχο επίσημα , αλλά οι περισσότεροι ούτε κατάλαβαν τίποτα ούτε συνειδητοποίησαν τι επιπτώσεις έχουν ήδη στην Γη εδώ και πολλά χρόνια όλα αυτά, τι και αν κατάντησαν την ανθρωπότητα θλιβερά κακομοίρα ανθρωπάκια που και για να βγουν απο τα στα σπίτια τους πρέπει να πάρουν άδεια . Ίσως το καταλάβουν 2021.

Όπως αναφέρεται από τη βρετανική εφημερίδα Daily Star , μια μονάδα περίπου 20 στρατιωτών από την Ειδική Υπηρεσία Αεροπορίας (SAS), ένα σώμα ειδικών δυνάμεων του Βρετανικού Στρατού, εκπαιδεύεται για να αντιμετωπίσει μια ποικιλία «εναλλακτικών απειλών. », συμπεριλαμβανομένης της επαφής με εξωγήινους.

Οι στρατιώτες εκπαιδεύονται να χρησιμοποιούν μη θανατηφόρα όπλα ενάντια σε διάφορων πιθανών απειλών, συμπεριλαμβανομένων των εξωγήινων.

"Το SAS πρέπει να είναι προετοιμασμένο για οτιδήποτε απειλή", ανέφερε μια ανώνυμη πηγή στο Daily Star. "Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από τρομοκράτες έως ανθρώπινα βιολογικά όπλα, έως μια ξένη μορφή ζωής (εξωγήινους).Το SAS έχει συνεργασία με τις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ, οπότε οι Ηνωμένες Πολιτείες θα προετοιμάζονταν επίσης για εισβολή εξωγήινων.

Η Daily Star λέει επίσης ότι το 2018 οι Βρετανοί εμπειρογνώμονες στον τομέα της άμυνας είχαν περάσει 50 χρόνια προσπαθώντας να συλλάβουν ένα UFO, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για την κατασκευή νέων σούπερ όπλων. Τα αποχαρακτηρισμένα αρχεία έδειξαν ότι η βρετανική κυβέρνηση πίστευε ότι είτε η Κίνα είτε η Σοβιετική Ένωση έχουν ήδη ένα UFO στην κατοχή τους και ότι χρησιμοποιούσαν τα μυστικά του για να αναπτύξουν πολύ γρήγορα μαχητικά αεροσκάφη.

Σε αυτό το σημείο αυτά τα νέα εγείρουν περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις. Εάν θεωρούμε δεδομένη την πρόσφατη δήλωση του πρώην επικεφαλής του ισραηλινού διαστημικού προγράμματος ασφαλείας, ότι οι εξωγήινοι συνεργάζονται εδώ και καιρό με τις κυβερνήσεις, πώς είναι δυνατόν περιμενουν εισβολή εξωγήινων αφού συνεργάζονται ήδη;....

Εδώ διαφεύγει μια λεπτομέρεια: συνεργάζονται με τους μοχθηρούς εξωγήινους greys και τα ερπέτα , και αυτοί φοβούνται και παρουσιάζουν ως κακούς τους κάλους που ειναι και ανθρωπινής μορφής,οι αρχαίοι θεοί, έχει επίσης σχέση με την αποστολή του Ναυάρχου Μπερντ στην Ανταρκτική, το 1946 για να βρουν τους "κακους Γερμανους" που είχαν επαφές με αυτούς τους "εξωγήινους", και τέλικα τα μάζεψαν κακήν κακώς και γύρισαν πίσω,αλλα αυτά ειναι ακόμη πιο προχωρημένα και για λίγους,που πρέπει να ανήκουν σε συγκεκριμένο γένος ώστε να έχουν και το ανάλογο πνεύμα, τι να να κάτσεις να πεις στις μάζες όταν όλα τα έχουν μάθει απο την ανάποδη? και ο Richard E. Byrd δεν μίλησε για κακούς υποχθόνιους που είχαν σχέση με τους "κάκους" Γέρμανους αλλα για άκρως ανώτερους πνευματικά και ενημερώθηκε ότι είχε επιτραπεί η είσοδος του εκεί λόγω της υψηλής ηθικής και του χαρακτήρα του. Οι πύλες ανοίγουν μονο σε αγνά πνεύματα...Τα ίδια που λένε στο Θιβέτ,προφανώς ως δικλίδα ασφάλειας για να μην γίνει ότι έχει γίνει και στην επιφάνεια της Γης, γιαυτό πήγαν και μπάζωσαν εισόδους κτίζοντας εκκλησιές(!)..Άλλα ο Νεοέλληνας που τα βλέπει όλα δογματικά η ελληνοκετρικα ενώ στον αρχαίο κόσμο δεν υπήρχαν χώρες αλλα φυλές που να τα πιάσει αυτά?? αν δε ειναι και κολλημένος χριστιανός το έχει χάσει το παιχνίδι ...Σεπτέμβριος 2016: «Το Facebook συνεργάζεται με την ισραηλινή κυβέρνηση για παρακολούθηση αναρτήσεων και να λογοκρίνει.Ο στόχος τον αποκλεισμό ειδήσεων στο Facebook με τον έλεγχο του Ινστιτούτου Poynter του Soros. Όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία είναι στρατιωτικό εργαλείο κατασκοπείας του Ισραήλ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications