Λέσβο: Βρήκαν πεταμένο μέσα σε σακούλα τυφέκιο του ελληνικού στρατού!

Ένα απρόσμενο θέαμα αντίκρυσε γυναίκα στην περιοχή της Χαραμίδας στη Λέσβο,καθώς βρήκε ένα τυφέκιο τύπου G3 μέσα σε σακούλα, ενώ στη συνέχεια ειδοποίησε τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, όπου και παρέδωσε το όπλο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένα τυφέκιο τύπου G3 του Ελληνικού Στρατού τύπου G3 βρέθηκε χθες βράδυ σε μια σακούλα στη Χαραμίδα από μια γυναίκα που περπατούσε στη περιοχή, η οποία στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία και αυτή με τη σειρά της παρέδωσε το τυφέκιο, μια και πρόκειται για πολεμικό όπλο που κατέχεται από το Ελληνικό Στρατό το παρέδωσε στην αρμόδια υπηρεσία του Στρατού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όπλο αυτό το οποίο ήταν πρόσφατα τοποθετημένο εκεί όπου βρέθηκε, από τον σειριακό αριθμό του δεν ανήκει σε στρατιωτική μονάδα της Μυτιλήνης άρα «μπήκε» στο νησί από άλλη περιοχή.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες προσπαθούν να απαντήσουν στο ποιος και στο γιατί έφερε στη Λέσβο ένα τέτοιο πολεμικό όπλο το οποίο μάλιστα προέρχεται προφανώς από στρατιωτική υπηρεσία της άλλης Ελλάδας;

Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ερώτημα του γιατί το όπλο εγκαταλείφτηκε (ή μήπως κρύφτηκε;) στη Χαραμίδα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications