Στοχοποιεί τους δασκάλους ο Ν.Σύψας: «Ο ιός μεταδίδεται γιατί χρησιμοποιούν ΜΜΜ» -Μα η κυβέρνηση είπε «εκεί δεν κολλάει»

«Άδειασμα» στην κυβέρνηση έκανε το μέλος της επιτροπής των «ειδικών» του υπουργείου Υγείας, Νίκος Σύψας, καθώς υποστηρίζει πως τα κρούσματα στα σχολεία αυξάνονται γιατί οι δάσκαλοι χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Αφού το υπουργείο Παιδείας, άνοιξε -έπειτα από καιρό- τα δημοτικά σχολεία, ο Νίκος Σύψας αποφάσισε να «στοχοποιήσει» τους δασκάλους κατηγορώντας τους για τ' ότι πιθανότατα μεταδίδουν αυτοί τον κορωνοϊό.

Μια λογική που άλλωστε έχει χρησιμοποιηθεί κατά το δοκούν από την κυβέρνηση και τους «ειδικούς» τους τελευταίους μήνες. Στοχοποιούμε κάποιους ώστε να έχουν αυτοί την ευθύνη σε περίπτωση που αυξηθούν τα κρούσματα, το ζούμε καθημερινά και με τους «απείθαρχους» πολίτες...

Βέβαια ο κ. Σύψας μάλλον δεν έχει διαβάσει τις έρευνες που επικαλείται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε παρουσιάσει στη Βουλή έρευνα για τα clusters (θύλακες) μετάδοσης, σύμφωνα με την οποία το ποσοστό της διασποράς του κορωνοϊού στα ΜΜΜ είναι, μόλις, 1,2%.

Τελικά ποιος έχει δίκαιο;

Να σημειώσουμε πως από την πρώτη στιγμή στο pronews.gr είχαμε σημειώσει πως με ημίμετρα στα ΜΜΜ δεν γίνεται να αντιμετωπιστεί η διάδοση του κορωνοϊού, καθώς δεν να λειτουργούν με το 50 ή 60% των επιβατών.

Τότε ο κ. Τσιόδρας είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως «δεν μπορούμε να επενδύσουμε αυτή τη στιγμή στα ΜΜΜ», ενώ λίγους μήνες νωρίτερα και ο αρμόδιος υπουργός, Κώστας Καραμανλής είχε πει πως είναι αναπόφευκτος ο συνωστισμός στα ΜΜΜ καθώς «συμβαίνει σε όλες τις χώρες».

Φυσικά η ατάκα του Άδωνι Γεωργιάδη πως «τι να τα κάνουμε τα λεωφορεία, να τα βγάλουμε βόλτα στο Σύνταγμα;», είναι χαρακτηριστική.

Μάλλον δεν είχαν ενημερώσει καταλλήλως προηγουμένως τον κ. Σύψα ο οποίος σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα εκτίμησε ότι η βασική πηγή της διασποράς στα σχολεία είναι οι καθηγητές που χρησιμοποιούν για την μεταφορά τους στο σχολείο τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αφού θεωρεί ότι δεν είναι μηδαμινή μεν η συμμετοχή των παιδιών αλλά ότι είναι χαμηλής επικινδυνότητας δε σε σχέση με αυτή των καθηγητών.

Post A Comment:

2 comments

vasiliaείπε...

Οι ιληθειοτης των Κυβερνοντων, είναι ακαταλόγιστη! Από τον μπάσταρδο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ, και εμείς στην Αμερική το ξέρουμε έως τους αγράμματους Εβραίους που ο Νετανιάχου έστειλε στην Ελλάδα όλλοι Άραβες Ισραηλίτες, μόνο να δείτε τις φάτσες του το ξέρετε! Τρελάθηκε ο ηλίθιος Νετανιάχου να μπορέσει να τους ξεφορτωθεί από το Ισραήλ, και τους έστειλε στην Ελλάδα! Αλλά ο Νενιαχου, αγνωειτε το γεγονός ότι ο ίδιος είναι ένας μπάσταρδος Εβραίος διότι Κχαζαρος!! Το 640 εγηναν οι Κχαζαροι ΕΒΡΑΙΟΙ, Η ράτσα για την οποίαν μάθετε ο Νετανιάχου, δεν ειναιιουδαικη!! Η πραγματική ράτσα η Εβραϊκή είναι οι Εβραίοι που σταύρωσαν τον Χριστό μας. Οι άλλοι όλλοι είναι μπασταρδοι Ιουδαίοι!! και τίποτε άλλο!

vasiliaείπε...

Ξυπνήστε Έλληνες ! Ο Κος Michael LEVITT, Βραβείο ΝΟΒΕΛ ΧΕΙΜΙΑΣ ΕΙΠΕ: Ανόητο το LOCKDOWN! Covid 19 EINAI TOSO ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΟΣΩ ΜΙΑ ΓΡΙΠΗ! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ? Διότι τα εμβόλια για την ΓΡΙΠΗ αυτή είναι ΘΑΝΑΤΥΦΟΡΑ! Διότι θέλουν να ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ 7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΟΙΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ . ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΓΗΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ 2800 ΣΚΛΑΒΟΥΣ,! ΞΥΠΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !,Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΕΞΕΙΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΠΥΡΑΣΜΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΗ! Μην ξεχνάτε οτι όταν οι Καζαροι γύρω στα 640 ασπάστηκαν τον ιουδαϊσμό, και σήμερα η μεγαληπλιοψηφια των Εβραίων είναι μπασταρδοι Εβραίοι όπως ο Νετανιάχου ,Σορος Gates κτλ αφού όλλοι αυτοί προερχοντε από τηνΑναταλικηΕυρωπη!ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΛΕΣΤΙΝΗΣ,Ειναιμονον μια χούφτα!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications