Θλίψη (!)  για ελληνόφωνους : Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ -  Και γράφημα άγνοιας των μαζών

Το να έχουν άγνοια οι μάζες για το τι εστί ΚΚΕ μπορεί πλέον να μην έχει καμιά επίπτωση στην ζωή τους , το να έχουν άγνοια όμως για τι είδους άτομα απαρτίζουν το ΚΚΕ και όλα αυτά τα μαρξιστικά αριστερά κόμματα / πρώην εγκληματικές οργανώσεις που έγιναν κόμματα, όσοι, αλλα κυρίως οσες έχουν κάποια σχέση με "άτομα" με τέτοιες τάσεις, έχει τεράστια σημασία στην ζωή τους, και καθορίζεται η ίδια την μοίρα τους στην Γη , και δεδομένου ότι αναμεσα τους υπάρχουν χιλιαδες από δαύτους αυτής την φυλής (γιατί περί φυλης πρόκειται ) "χαμένα πρόβατα" που δεν έτυχε να τα μαζέψουν εκεί η δεν ξέρουν ότι ανήκουν εκεί δεν σημαίνει ότι δεν ειναι αυτής της ράτσας επειδή δεν ειναι μαρξιστές.

Σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους έβαλαν το παρακάτω μονο μια σημείωση βάζουμε:

Ο Μάκης Μαΐλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ, έφυγε από τη ζωή.Ο Μάκης Μαΐλης γεννήθηκε στην Ελευσίνα στις 21 Γενάρη του 1950. Το 1969 εντάχθηκε στην ΚΝΕ και το 1973 οργανώθηκε στο ΚΚΕ.

Συμμετείχε στις καταλήψεις της Νομικής και στην εξέγερση του Πολυτεχνείου, την περίοδο του αντιδικτατορικού αγώνα. Στο 10ο Συνέδριο του ΚΚΕ (1978) εκλέχτηκε αναπληρωματικό μέλος της ΚΕ και στο 12ο Συνέδριο (1987) εκλέχτηκε τακτικό μέλος της. Ηταν μέλος της ΚΕ μέχρι και τον θάνατό του. Είχε διατελέσει επίσης μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ ανέλαβε σειρά υπεύθυνων χρεώσεων, όπως υπεύθυνος του Τμήματος Ιστορίας, υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΚΕ, στον «Ριζοσπάστη» και τον «902» κ.α.

ΚΝΕ: Με ανείπωτη θλίψη αποχαιρετούμε ένα άξιο στέλεχος
«Με μεγάλη συγκίνηση και ανείπωτη θλίψη το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ αποχαιρετάμε τον σύντροφο Μάκη Μαΐλη, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Ιστορίας της Κ.Ε. Ένα άξιο στέλεχος του ΚΚΕ με πολύχρονη και μεγάλη προσφορά για το Κόμμα μας, για το δίκιο του λαού» αναφέρει ανακοίνωση της ΚΝΕ.

«Ο σ. Μάκης Μαΐλης οργανώθηκε στην ΚΝΕ το 1969, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, μέσα στα χρόνια της απριλιανής δικτατορίας, με το ΚΚΕ στην παρανομία. Συμμετείχε ενεργά στις καταλήψεις της Νομικής και την εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973, στον αντιδικτατορικό αγώνα, βάζοντας το δικό του, ξεχωριστό λιθαράκι στην οργάνωση της πάλης, στον χαρακτήρα της ΚΝΕ, ως νεολαίας του ΚΚΕ, τα πρώτα χρόνια ίδρυσής της.

Ως μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ, ο σ. Μάκης Μαΐλης είχε καθοριστική συμβολή στην προβολή της ταξικής αλήθειας στην ΚΝΕ, στη μεταλαμπάδευση της πρωτοποριακής επαναστατικής αντίληψης και δράσης του ΚΚΕ, στην ανάδειξη της ιστορίας του Κόμματός μας, των εκτιμήσεων και των σύγχρονων συμπερασμάτων από τη μελέτη της.

Η πορεία, η ζωή, η στάση του απέναντι στον ταξικό αντίπαλο αποτελούν ενσάρκωση των ιδανικών και αξιών του Κόμματός μας. Στα δύσκολα χρόνια της αντεπανάστασης, της ανατροπής του σοσιαλισμού και της προσπάθειας διάλυσης και μετάλλαξης του ΚΚΕ από τον οπορτουνισμό, ο σ. Μάκης Μαΐλης υπεράσπισε τον επαναστατικό χαρακτήρα του ΚΚΕ. Συνέβαλε αποφασιστικά στην αντιμετώπιση των επιθέσεων ενάντια στο Κόμμα, του αντικομμουνισμού, της ιστορικής διαστρέβλωσης και συκοφαντίας(!) (σημείωση:σοβαρά ? μιλάνε αυτοί για ιστορική διαστρέβλωση και συκοφαντία? όταν έχουν κανει διαστρέβλωση των πάντων οχι μονο της ιστορίας? και συκοφαντούν τα θύματα τους? ).

Στην τελευταία του συνέντευξη στον "Οδηγητή", τον Μάρτιο του 2020, με αφορμή την Επανάσταση του 1821, ο σ. Μάκης Μαΐλης αναφέρει: «Διδασκόμαστε για τον καταλυτικό ρόλο της επαναστατικής οργάνωσης, στην προετοιμασία και διεξαγωγή μιας εξέγερσης. Δεν είναι πάντοτε πολλοί, εκείνοι, που βλέποντας μπροστά στην εποχή τους, γίνονται πρωτοπόροι. Όμως ο ρόλος τους είναι αναντικατάστατος στην προετοιμασία και την κινητοποίηση ευρύτερων δυνάμεων, ιδιαίτερα κατά την κρίσιμη εκείνη στιγμή της επαναστατικής ρήξης. Εμπνεόμαστε από τις αστείρευτες δυνάμεις του επαναστατημένου λαού. (…) Η Ιστορία αποτελεί ένα εξαιρετικά πολύτιμο εργαλείο και γι' αυτό αξίζει -και πρέπει- να τη μελετάμε. Γιατί αντλούμε διδάγματα χρήσιμα και απαραίτητα στους σύγχρονους ταξικούς αγώνες».

Έτσι θα θυμόμαστε τον σ. Μάκη Μαΐλη, ακούραστο, σεμνό, με ανεξάντλητη πίστη στη δύναμη της εργατικής τάξης» υπογραμμίζει η ΚΝΕ και καταλήγει στην ανακοίνωσή της εφράζοντας τα πιο θερμά της «συλλυπητήρια στη σύζυγό του, συντρόφισσα Κατερίνα, στα δύο του παιδιά, σύντροφο Νίκο και συντρόφισσα Ελένη, και τους οικείους του»

------

Γιατί διαβαζουν αυτές τις έγκυρες πήγες οι μάζες που παρουσιάζουν ως "ήρωα" έναν κομμουνιστή? ...Γράφημα άγνοιας όπως έχει παρατηρηθεί μέσα από άλλους, οι λόγοι για τους οποιους ζουν σε ένα ζωντανό νοήτικο Matrix:

Ένας σχολιάζει :Μία ψήφος λιγότερη για το κόμμα των Σταλινικών. Και απαντάει ένα μισθωμένο troll με ψεύτικο προφίλ όπως κάνει σε όλους που θα σχολιάσουν κατα σε μια έγκυρη πηγή τους είτε ειναι οι ίδιοι αυτής την έγκυρης πηγής πίσω από το troll ( έγκυρης πηγής στην πρώτη θέση στην Ελλάδα): Αμοιβαία τα αισθήματα ρουφιανοι των αστών. Ρουφιανοι των αστών = "αστών" ταξικό αντίπαλο κτλ κτλ καθαρά μαρξιστικές φράσεις και έννοιες που μονο η ράτσα τους καταλαβαίνει οι οποίοι δεν ειναι σε άλλο πλανήτη αλλα ανάμεσα σας, αλλα οι μάζες τους πατούν και Like χωρις καν να καταλάβουν τι εννοούν .

Το πως άρχισε ο δρόμος προς το φως, πως προκύπτουν τα άνωθεν, και με τι κριτήρια,δεν θα αναλύσουμε εδώ, για την ιστορία οι λεγόμενοι κομμουνιστες δεν εχουν καμια διάφορα από τους λεγόμενους τζιχαντιστές ειναι ίδιες φυλές κατι που μπορεί να δει ο καθένας αν πάει μια βόλτα στο ΚΚΕ η ρίξει μια μάτια σε σελίδες facebook τύπου antifa, γεμάτο ίδιας φυλης με τους μουσουλμάνους ειναι, και λοιπες σημιτικές φυλές που καθοδηγούν τους πρώτους ( εξαιρούνται οι γυναικες που τις έχουν κανει σαν τα σημιτικά μούτρα τους )όλοι αυτοί θεωρούνται απόγονοι αρχαίων και Έλληνες (!) ενώ ξεχωρίζουν μονο και μονο απο την συμπεριφορά τους , γιαυτό πήγα επι τούτου σε 5-6 περιπτεράδες που είχα υποψίες οτι ήσαν κομμουνιστες λόγω της μαυριδερής φυλής τους και φαινόντουσαν ίδιας ρατσας με τους μετανάστες, για να τους κάνω να εκδηλωθούν, και να τσεκάρω την ψυχοσύνθεση τους , πράγματι, μερικοι μαλιστα ηταν τοσο αγρίμια που ειναι να απορεί κανεις πως οι μάζες εχουν πέσει στο επίπεδο τους και δεν τους ξεχωρίζουν, άλλοι ηταν τοσο κατώτεροι νοητικά και δογματικοί που ούτε οι ιδιοι ξερουν ποιους υπηρετούν ...

Λέμε άπλα ότι οι μάζες δεν έχουν ιδέα για το ποσά πολλά δεν ξέρουν ενώ ειναι μπροστά τους, και πως αυτά συνδέονται μεταξύ τους και με το ΚΚΕ αλλα και τι εχουν κάνει ιστορικά και τα έχουν σκεπάσει με τόνους προπαγάνδας και κατηγορούν τα θύματα τους ως κακούς ενώ οι κακοί ειναι αυτοι που εμφανίζονται ως άγγελοι , το θέμα έχει μεταφυσικές προεκτάσεις, και αυτός ειναι ένας λόγος που οι περισσότεροι έχουν άγνοια επειδή δεν έχουν σχέση με τέτοια θέματα είτε λόγω ράτσας, είτε οτι έχουν πέσει νοητικά στο επίπεδο ζώου , και συνεπώς δεν καταλαβαίνουν και τίποτα ενώ ειναι μπροστά τους, ειναι σαν μιλάς για θέματα μυστικισμού σε Ζουλου κατά κάποιο τρόπο,φαντάσου δηλαδή και να μην ηταν όλοι απόγονοι αρχαίων στην Ελλάδα με "καθαρό ελληνικό DNA " το είπαν τα πανεπιστήμια και "ειδικοι " κάτσε καλα...Το ότι οι αρχαίοι άνηκαν σε συγκεκριμένο γένος (τουλάχιστον όσοι δεν ήσαν θνητοί) και μονο για τετοια θέματα μιλούσαν σαν το είπαν οι δήθεν ειδικοί?εκεί να δεις "θεωρίες συνωμοσίας" και χαζομάρες έλεγαν για πολλούς, δεν ηταν σοβαροί! γιαυτό ότι δεν βόλευε το έκαναν μύθους και αλλα τα οικιοποιήθηκαν η και τα διαστρέβλωσαν, με άπλα λογία πήραν μονο οτι τους βόλευε, από την άλλη πως γίνεται πολλοί που ισχυρίζονται οτι ειναι απόγονοι αρχαίων "φιλοσόφων" και Έλληνες να έχουν τοσο σχέση με τετοια θέματα όση σχέση έχουν πρωτόγονες φυλές ιθαγενών σε ζούγκλες? και διαβαζουν " έγκυρες πήγες" αντίστοιχες του πνευματικού τους επίπεδου τους? μονο να δεις ότι αυτοι οι ελληνόφωνοι χλευάζουν θέματα που δεν μπορεί καν να καταλάβει η ελάχιστη νοημοσύνη τους ως θεωρίες συνωμοσίας αρκεί να καταλάβεις οτι ο κοσμος ειναι γέματος βαρβαρους, αφου οι έξυπνοι δεν χλευάζουν θέματα που δεν μπορουν να καταλάβουν αλλα προσπαθούν να τα καταλάβουν (άσε δε που το θεωρίες συνωμοσίας ειναι μασονικη φράση ακριβώς για για αυτο το λόγο οι κατώτεροι να χλευάζουν τους έξυπνους )

Πως θα καταλάβουν τι γίνεται στην κυριολεξία κάτω από την μύτη τους, όταν δεν ασχολούνται καν με τέτοια θέματα και εχουν πεσει στο επιπεδο των βάρβαρων? αντίθετα αυτοι που ειναι πίσω και απο τον λεγόμενο κομμουνισμό οχι μονο ασχολούνται με τέτοια θέματα αλλα ειναι και της άλλης πλευράς του κακού, συγκεκριμένα ειναι σαν αυτούς που ξέρετε ως σατανιστές , και κάνουν πράγματα μυστικισμού αλλα με την κακή έννοια που οι μάζες θεωρούν χαζομάρες ενώ βιώνουν τα αποτελέσματα όλων αυτών, ειναι σαν να ειναι κάποιος από πίσω σου και να σε τρυπάει με βελόνες και εσύ να νομίζεις ότι πονάς επειδή έτσι ηταν η μοίρα τους και αυτα εχει η ζωή, και οτι δεν ειναι κανένας από πίσω σου αυτά ειναι θεωρίες συνωμοσίας, μα αφού τον βλέπω οτι ειναι πίσω σου!! οχι είσαι συνωμοσιολόγος! άντε βγάλει άκρη μετά με τέτοιους που το νοητικό επίπεδο τους ειναι τόσο χαμηλό που δεν γυριζουν καν να κοιτάξουν να δουν την αλήθεια, είτε απο φόβο είτε δεν θελουν να δουν την αλήθεια, και άλλοι έχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα να κάνουν(!) όπως το να κάθονται εκεί και να βασανίζονται σε όλη την ζωή τους πιστεύοντας άπλα ότι αυτα εχει η ζωή η οτι ειναι θέλημα του θεού εξάλλου όταν τους βάφτισαν τους είπαν οτι ειναι δούλοι του θεού, «Βαπτίζεται ὁ δοῦλος (δούλη) τοῦ Θεού (ὁ ἢ ἡ δεῖνα) εἰς τὸ ὄνομα τοῦ Πατρός (πρώτη κατάδυση και ανάδυση), Ἀμήν· καὶ τοῦ Υἱοῦ (δεύτερη), Ἀμήν· καὶ τοῦ Ἁγίου Πνεύματος (τρίτη) Ἀμήν :

Σε τι χαμηλό νοητικό επίπεδο εχουν πέσει όλοι φαίνεται και απο το γεγονός οτι σελίδες και βίντεο με τέτοια θέματα έχουν ελάχιστο κόσμο, ενώ αντίθετα γίνεται χαμός απο κόσμο σε σελίδες και βιντεο που σε ρίχνουν σε ζωώδες επίπεδο βλέπε έγκυρες πήγες τους που όλες ειναι στην πρώτη θέση ...Για αυτό και γίνονται και όλα αυτά , επειδή οι μάζες θεωρούν χαζομάρες θέματα μεγάλης σημασίας για το ίδιο το πνεύμα τους και την ζωή τους, και ως σοβαρά θέματα στα αλήθεια ηλιθιότητες και ασχολούνται με πράγματα που ρίχνουν το πνευματικό επίπεδο τους σε ζωώδες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications