Στα τέλη Δεκεμβρίου 2020, ένα σκάφος με 20 άτομα  εξαφανίστηκε στο Τρίγωνο των Βερμούδων

Στις 28 Δεκεμβρίου 2020, ένα μικρό κότερο με 20 επιβάτες μαζί με το πλήρωμα εξαφανίστηκε καθ 'οδόν από το Bimini,στις Μπαχάμες προς τη Φλόριντα. Και ήδη την 1η Ιανουαρίου του 2021, η Ακτοφυλακή των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι είχε σταματήσει την αναζήτηση του . Και υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες για το συμβάν.

Έχουν γραφτεί τόσα πολλά για το τρίγωνο των Βερμούδων , συμπεριλαμβανομένου του μυστηρίου της περιοχής,όπου μεγάλος αριθμός αεροσκαφών και πλοίων έχουν εξαφανιστεί κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Αυτή η περιοχή είναι πραγματικά πολύ δύσκολη λόγω των συχνών καταιγίδων και κυκλώνων. Ωστόσο, το τρίγωνο των Βερμούδων εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο μυστήριο έως και σήμερα.

Αυτό το νέο περιστατικό μάλλον ειναι άλλο ένα νέο πιθανό θύμα του Τριγώνου των Βερμούδων. Στα τέλη Δεκεμβρίου, ένα σκάφος με 20 άτομα εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος σε αυτήν την περιοχή και δεν έχει βρεθεί ακόμη. Ταυτόχρονα, όλα τα νέα σχετικά με αυτήν την υπόθεση και τι έγιναν τα 20 άτομα αποσιωπάται, η σκόπιμη σιωπή από τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης ειναι τόσο μέγαλη που ερευνητές στην Αμερική έχουν ήδη αρχίσει να γράφουν για μια σκόπιμη «συνωμοσία σιωπής».

Αυτό που είναι γνωστό : ένα πλοίο μήκους 9 μέτρων τύπου Mako Cuddy Cabin έφυγε από το Bimini (Μπαχάμες) στις 28 Δεκεμβρίου του 2020 και κατευθύνθηκε στη λίμνη Worth της Φλόριντα (ΗΠΑ). Υπήρχαν 20 άτομα στο σκάφος (πόλλα άτομα για ένα τόσο μικρό σκάφος), και το σκάφος δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του.

Η περιοχή μέσω της οποίας ηταν η διαδρομή του περιλαμβάνε την «πληγείσα περιοχή» του Τριγώνου των Βερμούδων, η οποία, ωστόσο, δεν φοβίζει τους ντόπιους που κολυμπούν στην περιοχή.

Η εξαφάνιση 20 ατόμων στο Τρίγωνο των Βερμούδων θα έπρεπε να έχει γίνει πρώτη είδηση σε όλα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, αλλά για κάποιο λόγο αυτή η ιστορία αποσιωπάται, κάνουν μόνο σύντομες περιγραφές για το θέμα και χωρίς λεπτομέρειες.

Την 1η Ιανουαρίου του 2021, μια σύντομη έκθεση διέρρευσε, αναφέρει ότι η Ακτοφυλακή των ΗΠΑ είχε αναστείλει την αναζήτηση ενός σκάφους που εξαφανίστηκε μεταξύ στις Μπαχάμες και της νότιας Φλόριντα. Ανέφερε επίσης ότι η Ακτοφυλακή και οι συνεργαζόμενοι οργανισμοί έψαξαν περίπου 17.000 τετραγωνικά μίλια, περίπου το διπλάσιο από το μέγεθος της Μασαχουσέτης, σε περίπου 84 ώρες. Και δεν βρήκαν τίποτα.

Στις 2 Ιανουαρίου, το sun-sentinel ανέφερε ότι δεν μπόρεσαν να πιάσουν ούτε το στίγμα ούτε το σήμα έκτακτης ανάγκης από το χαμένο σκάφος, το οποίο είναι μάλλον περίεργο εάν είχε βυθιστεί θα το έβρισκαν μεσώ δορυφόρων. Και μέχρι τώρα, σχεδόν τίποτα δεν είναι γνωστό για το ποιοι ήταν οι επιβάτες αυτού του σκάφους. Αναφέρεται ότι μόνο η οικογένεια ενός από τους εξαφανισθέντες υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία για την εξαφάνισή του.

Ο αξιωματικός Hernandez της Ακτοφυλακής είπε στο The New York Times ότι τα ονόματα και οι εθνικότητες όλων των αγνοουμένων είναι επίσης άγνωστα, καθώς και οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με το ίδιο το σκάφος, συμπεριλαμβανομένου του γιατί πήγαινε στη Φλόριντα. Επισημαίνει επίσης ότι η ακτοφυλακή δεν νοιάζεται σε ποιους άνηκε το σκάφος - εάν ηταν έμποροι ναρκωτικών, λαθρέμποροι ή έντιμοι άνθρωποι, ο στόχος τους είναι να τους σώσουν.

Είτε υπάρχει πράγματι κάποιο είδος συνωμοσίας για τη σκόπιμη απόκρυψη των περιστατικών με τα χαμένα πλοία και αεροπλάνα στο Τρίγωνο των Βερμούδων, είτε το περιστατικό εχει σχέση με κάτι άλλο και με ειδική κυβερνητική εντολή να μην αποκαλύψουν πληροφορίες, για παράδειγμα λόγω του ότι οι αγνοούμενοι μπορεί να ηταν τρομοκράτες, η θύματα των γνωστών κύκλων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications