Σε καθεστώς «σκληρού» lockdown Αργολίδα & Σπάρτη - Τα μέτρα που θα ισχύσουν

Μετά τη Λέσβο και τη Βοιωτία, τον Ασπρόπυργο, την Ελευσίνα κλπ., σε καθεστώς «σκληρού» lockdown εισέρχονται και η Αργολίδα αλλά και η Σπάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε ανησυχητική αύξηση κρουσμάτων και μεγάλη διασπορά του ιού στις μεγάλες ηλικίες (αχαχαχ).

Τις επόμενες ώρες θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση από την γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Τι μέτρα θα ισχύσουν

Απαγόρευση μετακίνησης εκτός των ορίων του δήμου, εξαιρουμένης της μετακίνησης για λόγους υγείας. Για λογούς ψυχικής πνευματικής υγείας τι λένε άραγε?

Από τις 18:00 έως τις 05:00 απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης πολιτών εντός του δήμου, εξαιρουμένων των εργαζομένων και οι οποίοι θα μπορούν μόνο να μετακινούνται από την οικία τους προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους. Αναστολή πραγματοποίησης θρησκευτικών τελετών.

Αναστολή λειτουργίας καταστημάτων (λιανεμπορίου κ.λπ.).

Οι τοπικοί "άρχοντες" τσιμουδιά, άπλα εκτελούν εντολές άνωθεν , όμως αυτό το κάνουν και τα σκυλιά (!)

Καθόλου απίθανο να τα κάνουν όλα αυτά ως εκδίκηση, καθώς οι διεθνές συμμορίτες συγκεκριμένης ράτσας ειναι άκρως εκδικητικοί , και που ειναι τα αφεντικά των δήθεν πρωθυπουργών και υπουργών (κοινός χρήσιμων αναίσθητων αγριμιών που παριστάνουν τους ανθρώπους), για όσους δεν έπιασαν το υπονοούμενο ως προ τι η εκδίκηση? η αληθινή ιστορία αυτό εχει δείξει (όπως και βλέπουμε μερικούς από δαύτους στο ίντερνετ να γράφουν σειρά έχουν οι ψηφοφόροι τους)και που τα είπαμε στο παρελθόν όχι μονο γίναμε οι κακοί αλλά μας έκαναν και πολεμο οι ίδιοι..

Έτσι για την ιστορία: έκαψαν ζωντανούς με βόμβες φωσφόρου χιλιάδες αθώους πολίτες μονο και μονο επειδή ψηφίσαν τον εχθρό τους,και κατηγορούν τα θύματα τους ως κακούς και πως αυτοί τα έκαναν αυτά σε αυτούς (!) , και δεν θα καθίσουμε να μάθουμε αληθινή ιστορία σε άτομα τα οποία απο τα σχολεια έως το ίντερνετ το μονο που τους λένε ειναι ψεύτικη ιστορία και την οποία την έχουν κάνει και δεδομένη, κάποιοι τωρα έμαθαν με την "πανδημία" ότι ολα τα ΜΜΕ και οι έγκυρες πήγες τους λενε ψέματα ενώ εμείς το είδαμε ήδη απο την αρχή στο ίντερνετ δηλαδή από το 2014 να λενε τερατώδες ψέματα και οι μάζες να υποστηρίζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους οι οποίες έχουν και δωρεάν προώθηση σε facebook google, που έτσι και βάλεις κάτι στο facebook και ενοχλεί δεν το βλέπουν ούτε καν αυτοί που εχουν πατήσει like για να βλέπουν τα post, στην google οτι και να γράψεις σου βγάζει κομμουνιστικές σελίδες στην πρώτη θέση και με εικονές, και εχει εξαφανίσει ανεξάρτητες πήγες, και σου λενε για δημοκρατία και ενώ έχουν κομμουνισμό τύπου σοβιετικής ένωσης οι κοιμισμένοι λενε για φασίστες (!)

Μια από της έγκυρες πήγες τους γεμάτη ιστορικά ψέματα και παρακλάδι της ΣΥΡΙΖΟΕΡΤ ονόματι ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ έχει 700.000 like απο εκεί και πέρα αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν τελικά πολλοί Νεοέλληνες ειναι άξιοι της μοιρας τους, το πρόβλημα ειναι οτι μαζί με αυτούς τις ορδές ανεγκέφαλων την πληρώνουν και οι λίγοι σκεπτόμενοι (σε σύγκριση με τον πληθυσμό) που έχουν παραμείνει άνθρωποι και οχι γκοχιμ και υποχείρια στην γλωσσά των συμμοριτών ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications