Ρόδος: Μητέρα κατήγγειλε τον βιασμό της 15χρονης κόρης της από 16χρονο.

Για τον βιασμό μιας 15χρονης κατηγορείται ένας 16χρονος που συνελήφθη από την Αστυνομία στη Ρόδο.

Η εισαγγελία Ρόδου άσκησε δίωξη εναντίον του 16χρονου, ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται και δύο ακόμα νεαροί, ένας 17χρονος και ένας 21χρονος, εναντίον των οποίων ασκήθηκε δίωξη για συνέργεια.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, η μητέρα της 15χρονης προσήλθε την περασμένη Τρίτη στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού και κατήγγειλε τον βιασμό της κόρης της από τον 16χρονο.

Όπως είπε η 35χρονη μητέρα στους αστυνομικούς, στις 23:30 το βράδυ της 28ης Δεκεμβρίου, δέχθηκε μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο από συμμαθητή της κόρης της για να συναντηθούν, με τη δικαιολογία ότι ήθελε να της μιλήσει για ένα σοβαρό θέμα.

Το πρωί της επόμενης μέρας η μητέρα συναντήθηκε με τον συμμαθητή της κόρης της και εκείνος της έδειξε μηνύματα που του είχε στείλει η ανήλικη, λέγοντάς του ότι τέσσερις νεαροί, ηλικίας από 16 έως 18 ετών, την επιβίβασαν χωρίς τη θέλησή της σε όχημα που οδηγούσε ο ένας εξ αυτών, έκαναν βόλτες και αφού στάθμευσαν σε πάρκινγκ, κατευθύνθηκαν σε μια παράγκα, όπου ο ένας, μαθητής της Β΄Λυκείου, την βίασε.

Σύμφωνα με την 15χρονη, ο 16χρονος της πήρε το τηλέφωνο και το πέταξε, ενώ οι υπόλοιποι τρεις που παρακολουθούσαν το συμβάν από το παράθυρο, δεν έκαναν τίποτα για να το σταματήσουν.

Κατά το δημοσίευμα, ο 16χρονος αρνείται ότι βίασε την 15χρονη και φέρεται να υποστήριξε ότι είχε γνωρίσει την ανήλικη τον περασμένο Ιούλιο και εκείνη τον προσέγγισε ερωτικά.

Είπε στους αστυνομικούς ότι η κοπέλα φοβήθηκε γιατί άκουσε συνομιλίες και ισχυρίστηκε ότι ο επίσης ανήλικος σύντροφός της, ζήλεψε και γι’αυτό επικοινώνησε με την μητέρα της.

Η 15χρονη υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, από την οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν προέκυψαν ίχνη βίας στο σώμα της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications