«Μαύρες» προβλέψεις για το 2021 και από τον «Νοστράδαμο των Βαλκανίων»: Καταστροφές, «γίγαντες» και «δράκος»

Αν είστε απ' αυτούς που πιστεύουν πως το 2021 θα είναι μία καλή χρονιά... τότε σας έχουμε άσχημα μαντάτα. Η Μπάμπα Βάνγκα, την γνωστή και ως Νοστράδαμο των Βαλκανίων, πρόβλεψε ότι το 2021 θα είναι... μία πάρα πολύ δύσκολα χρονιά.

Η Μπάμπα Βάνγκα την οποία πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν και πιστεύουν ακόμα και μετά τον θάνατό της το 1996 είχε μιλήσει για ατσαλένια πουλιά τα οποία θα έκαναν επίθεση στις ΗΠΑ το 2001.

Για το 2021, προέβλεψε ότι ο κόσμος θα υποφέρει από «πολλούς κατακλυσμούς και μεγάλες καταστροφές» καθώς τρεις «γίγαντες» ενώνονται και ένας «ισχυρός δράκος» (Κίνα;) καταλαμβάνει την ανθρωπότητα.

«Θα έρθουν δύσκολες στιγμές», λέγεται ότι είχε προβλέψει για το 2021 προσθέτοντας ότι «οι άνθρωποι θα χωριστούν από την πίστη τους».

Κάποιοι προσπάθησαν να την ερμηνεύσουν. Ο «δράκος» λένε είναι η Κίνα και η οικονομική της κυριαρχία στον κόσμο. Η Μπάμπα Βάνγκα έχει προβλέψει και κάτι άλλο το οποίο όλοι εύχονται να είναι αληθινό για το 2021. Είπε ότι θα βρεθεί θεραπεία για τον καρκίνο την χρονιά που έρχεται.

Η λίστα με τις προβλέψεις της φτάνει μέχρι το 5079.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications