Ο μεγιστάνας Robert Bigelow προσφέρει ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον αποδείξει ότι υπάρχει ζωή μετά το θάνατο

Μέχρι στιγμής κανείς δεν μπόρεσε να αποδείξει ότι η ζωή μας συνεχίζεται μετά τον φυσικό θάνατο ,η μάλλον κάποιοι δεν θελουν να αποδειχτεί για ευνοήτους λογούς,αυτόματα χάνουν τον νοητικό έλεγχο των μαζών , και ποιους θα τους υπηρετεί αν ξέρουν ότι θα έχουν επιπτώσεις? ενώ ετσι νομιζουν ότι θα πεθάνουν και αυτό ηταν όλο.

Όπως και απομακρύνουν τον όχλο από τέτοια θέματα ακόμη και στο ίντερνετ, βασικά το πρώτο που έκαναν στο ίντερνετ ειναι αυτό πολεμο σε ανεξάρτητες πήγες και με τέτοια θέματα μέχρι στο facebook όταν βάζεις τέτοια έχουν μηδαμινή απήχηση γιατί άπλα δεν τα εμφανίζει πάρα σε ελάχιστους που μπορεί και να μην έχουν κάμια σχέση με τέτοια θέματα αφού οι περισσότεροι ειναι υλιστές και δεν έχουν ιδέα ότι ζουν σε ένα matrix, αλλά υπάρχουν πολλοί που γνωρίζουν ότι υπάρχει μια άλλη πραγματικότητα εκτός από τη δική μας, και φαίνεται σε εμπειρίες κοντά στο θάνατο (NDE)

Το NDE, συμβαίνουν συχνά, ειναι το φαινόμενο που το πνεύμα και η συνείδηση βγαίνει εκτός σώματος , όπως με καρδιακή ανακοπή, τροχαίου κτλ, σε αυτή την περίπτωση ειναι η πορεία του πνεύματος μετά τον υλικό θάνατο, με εμφάνιση φωτεινού τούνελ ή την ακρόαση φωνών από την άλλη πλευρά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θυμούνται να μεταφέρονται σε έναν άλλο κόσμο, όπου βλέπουν αγγελικά όντα ή οράματα της κόλασης.

Από την πλευρά τους, οι δογματικοί υλιστικοί "επιστήμονες" εξηγούν αυτά τα φαινόμενα με γελοίες εξηγήσεις και αποσπασματικά με δόλο και οχι ολο το φαινόμενο στο σύνολο του, όπως λένε για εγκεφαλική δραστηριότητα ενώ δεν λένε πως γίνεται να ειναι εγκεφαλική δραστηριότητα όταν ο εγκέφαλος ειναι νεκρός, και φυσικά δεν δίνουν καμιά εξήγηση πως ειναι δυνατόν να ειναι εγκεφαλική δραστηριότητα, όταν το άτομο για παράδειγμα έκανε κάποια επέμβαση και δεν μπορούσε να δει ούτε να ακούσει τίποτα και να περιγράφει τι του έκαναν οι γιατροί η τι γινόταν στο νοσοκομείο ακόμα και σε αλλα δωμάτια, οι καθεστωτικοί φαίνεται ότι έχουν πάρει εντολες να αποκρύπτουν τετοια φαινόμενα και να δίνουν γελοίες εξηγήσεις ώστε να κρύψουν την μεγαλύτερη συνωμοσία και οχι θεωρία και πάνω σε αυτα πάτησαν και δημιούργησαν τις θρησκείες για τον νοητικό έλεγχο .

Απόδειξη της μετά θάνατον ζωής
Ο μεγιστάνας Robert Bigelow, ίδρυσε το Ινστιτούτο Bigelow για τις μελέτες της συνείδησης (BICS) τον περασμένο Ιούνιο για να υποστηρίξει την έρευνα για το τι συμβαίνει μετά το θάνατο, τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο της της γυναίκας του Diane Mona Bigelow από τη νόσο του μυελού των οστών και την λευχαιμία.

Ο ιστότοπος του ινστιτούτου ισχυρίζεται ότι ιδρύθηκε για να υποστηρίξει την έρευνα τόσο για την επιβίωση της ανθρώπινης συνείδησης μετά τον φυσικό θάνατο όσο και, με βάση δεδομένα από τέτοιες μελέτες, τη φύση της μετά θάνατον ζωής.

Ο σκοπός του BICS είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό και την δογματική "επιστημονική κοινότητα" για τη σημασία αυτής της έρευνας . Και προσφέρει μια δημόσια υπηρεσία που προσελκύει όλο και περισσότερο την προσοχή και ενθαρρύνει την έρευνα για αυτό το θεμελιώδες και διαχρονικό θέμα.

«Αναζητούμε ισχυρές αποδείξεις πέρα από εύλογη αμφιβολία που θα μας οδηγούν πέρα από τη θρησκεία ή τη φιλοσοφία». Όπως εξηγείται στους κανόνες του διαγωνισμού.Το ενδιαφέρον του Bigelow για τη συνείδηση αναπτύχθηκε για πρώτη φορά μετά την αυτοκτονία του 24χρονου γιου τους, Rod Lee, το 1992. Ζητώντας βοήθεια μετά τον τραγικό θάνατο, ο Robert και η Diane πραγματοποίησαν συναυλίες με το διάσημο μέσο George Anderson. Όταν ρωτήθηκε από τους The New York Times αν ήρθε σε επαφή με τον αποθανόντα γιο του, ο Bigelow απάντησε: "Όχι στην πραγματικότητα, αλλά αυτό που κατάλαβα ήταν ότι υπήρχε το πνεύμα του και ότι ήταν εντάξει."

Ο Bigelow λέει ότι έχει δύο ερωτήσεις: εάν ο σωματικός θάνατος σηματοδοτεί το τέλος της ύπαρξης και αν είμαστε μόνοι στον Κόσμο. Από αυτά, δίνει προτεραιότητα στην επιβίωση της συνείδησης, με μια ιδιαίτερη ηθική πτυχή : "Μπορεί να έχει σημασία τι κάνετε ενώ βρίσκεστε εδώ", είπε ο Bigelow. "Θα μπορούσε να εχει αντίκτυπο στην άλλη πλευρά."

Προκειμένου να κερδίσουν το βραβείο, οι συμμετέχοντες πρέπει να χαρακτηριστούν ως σοβαροί ερευνητές και κατά προτίμηση μια συνεργασία με ομάδες όπως η Εταιρεία Ψυχικής Έρευνας στη Μεγάλη Βρετανία. Για να είναι επιλέξιμοι για τα βραβεία, οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να υποβάλουν μια διατριβή πριν από την 1η Αυγούστου. Μια ομάδα κριτών που αποτελείται από ειδικούς θα επιλέξει τον νικητή.

Σωστά τα λέει ο Robert Bigelow: "Μπορεί να έχει σημασία τι κάνετε ενώ βρίσκεστε εδώ να εχει αντίκτυπο στην άλλη πλευρά." Μονό που κάτι που δεν έχει αναφέρει ουδείς πουθενά επι αιώνες ειναι το γεγονός ότι ούτως η άλλος ανεξάρτητα τι έκαναν στην υλική ζωή τους δεν πανε όλοι στο ίδιο μέρος στην άλλη πλευρά, αλλα ανάλογα τι γένος ειναι, αφού άλλη προέλευση έχουν, αλλά δεν θα επεκταθούμε σε αυτό...ούτε στο γεγονός οτι κάποιοι λένε ότι πήγαν σε ένα είδος κόλασης, ούτε ότι το θέμα έχει σχέση και με εξωγήινους (!)και ένας λόγος που δεν εχουν καταλάβει τίποτα οι μάζες ειναι επειδή τα βλέπουν όλα υλιστικά, έχουν φτάσει στο σημείο να μην μπορουν να ξεχωρίζουν αυτούς που εχουν μοχθηρά "δαιμονικά" πνεύματα με όλα τα τραγικά επακόλουθα ...
©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications