Μια γυναίκα, που έχασε τη δουλειά της, κερδίζει στο Lotto με αριθμούς που είδε ο άντρα της σε όνειρο πριν από 20 χρόνια

Υπάρχει ένα κοινό σε όλους τους παίκτες: να προσπαθούν να καταλάβουν αυτούς τους μαγικούς τυχερούς αριθμούς που χρειάζονται για να κερδίσουν. Όλοι βασίζονται σε διαφορετικές στρατηγικές για να βρουν τους νικηφόρους αριθμούς , καθώς η εύρεση του σωστού αριθμού ψηφίων θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς τη ζωή τους.

Θεωρείται τυχερό παιχνίδι (οχι πάντα ανάλογα τι παιχνίδι ειναι ), και σε κάθε μια κλήρωση βγάζει τυχαίους αριθμούς . Ωστόσο, με την πάροδο των ετών, υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που ονειρεύτηκαν τους αριθμούς και κέρδισαν σε αυτα τα παιχνίδια που στα αλήθεια ειναι τυχερά .

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτή της Όλγα Μπενό που ειδε σε όνειρο τους αριθμούς, πήρε το όνειρο πολύ σοβαρά και άρχισε να παίζει τακτικά με τους αριθμούς που είχαν εμφανιστεί στον όνειρο της. Για τρεις δεκαετίες δεν συνέβη τίποτα, ωστόσο τον Ιανουάριο του 2017, οι αριθμοί που είχε δει στο όνειρο της κληρώθηκαν, και την έκαναν μια από τους δύο μεγαλύτερους νικητές .

Αλλά συνέβη ξανά με την Deng Pravatoudom η οποία το 1989 ο άντρα της είχε δει ένα ζωντανό όνειρο για ένα συγκεκριμένο σύνολο αριθμών.Αφού έπαιζε τους ίδιους αριθμούς για 20 χρόνια , η 57χρονη γυναίκα απο το Τορόντο κέρδισε 60 εκατομμύρια δολάρια στο μεγαλύτερο τζακπότ του Lotto Max, η Pravatoudom έχει γίνει πρωτοσέλιδα οχι μόνο για τη νίκη της σε ένα από τα μεγαλύτερο τζακπότ αλλα είπε και την ιστορία της ότι κέρδιζε με αριθμούς που ονειρεύτηκε ο άντρας πριν από 20 χρόνια.

«Όλη η ταλαιπωρία έχει τελειώσει τώρα», είπε ενώ δέχτηκε τη επιταγή τη Δευτέρα.

«Η οικογένειά μου χρηματοδοτήθηκε από μια τοπική εκκλησία και επειδή δεν είχαμε τίποτα, είμαι ευγνώμων για τη μεγάλη υποστήριξη που μας παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια», είπε.«Ο σύζυγός μου και εγώ έχουμε εργαστεί πολλές ώρες ως γενικοί εργάτες για πάνω από 40 χρόνια».

Εν μέσω της πανδημίας COVID-19, η μητέρα δύο ενηλίκων παιδιών και γιαγιά με δύο εγγόνια απολύθηκε από τη δουλειά της την περασμένη άνοιξη.Ενώ ηταν άνεργη η τύχη της χαμογέλασε, η Pravatoudom συνέχισε να παίζει τους ίδιους αριθμούς για δεκαετίες, που ειχε δει ο άντρα της ένα βράδυ σε ένα όνειρο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications