Πρόγραμμα ZETA : 12 στρατιώτες στάλθηκαν κρυφά σε έναν άλλο πλανήτη

Ο Paul Hellyer, πρώην Υπουργός Άμυνας του Καναδά, δήλωσε πρόσφατα κάτι απίστευτο: "12 Αμερικανοί στρατιώτες ζουν σε άλλο πλανήτη"

Ο Paul Hellyer, πρώην Καναδός υπουργός Άμυνας έκανε μερικές αποκαλύψεις σχετικά με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και την εξωγήινη ζωή. Μίλησε για το "Project Zeta", μια κοινή επιχείρηση μεταξύ του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και των εξωγήινων (με αυτούς που συνεργάζονται οι γνωστοί συμμορίτες και που κόπτονται ότι δεν υπάρχουν ), στην οποία 12 στρατιώτες είχαν σταλεί για να ζήσουν στον πλανήτη Zeta.

Με το περιστατικό του Roswell ξεκίνησε επίσημα την αλληλεπίδραση ανθρώπων-εξωγήινων στην φυσική τους μορφή (αυτό ειναι άλλη ιστορία) . Μία από τις πιο συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έκανε η Hellyer είναι αυτή του προαναφερθέντος "Project Zeta":"Ο στρατός των ΗΠΑ όχι μόνο έχει επικοινωνήσει με εξωγήινους, αλλά έχουν ήδη κάνει διαστημικά ταξίδια στους πλανήτες τους".

Το πρώτο άτομο που το είχε αποκάλυψει αυτό ήταν ο διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας Richard Dotty, το αποκάλυψε στη διάσημη δημοσιογράφο Λίντα Μούλτον Χάουε ότι ο στρατός "είχε ένα σχέδιο" να συνεργαστεί κρυφά με μια φυλή εξωγήινων.

Αυτό το έργο γεννήθηκε μετά το περιστατικό του Roswell . Διότι, παρά τα όσα πιστεύουν πολλοί, υπήρξε ένας επιζών από τη συντριβή του Roswell UFO."Ένας εξωγήινος βρέθηκε κρυμμένος πίσω από ένα βράχο.".. Αυτό, θα έλεγε στους αξιωματούχους ότι ο πλανήτης του ήταν στον αστερισμό του Reticuli και το όνομά του ήταν Zeta, δηλαδή έδωσαν το όνομα Zeta απο το αστερισμό Zeta Reticuli που ειναι η πατρίδα μιας άκρως μοχθηρής "δαιμονικής" φυλής εξωγήινων . Αυτός ο εξωγήινος θα ζούσε μέχρι τα μέσα του 1952.

Πριν πεθάνει, έστειλε έξι μηνύματα στον πλανήτη του χωρίς να λάβει απάντηση. Ωστόσο, στο τέλος του ίδιου έτους, ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών έλαβε τελικά μια απάντηση.

"Μετά από αυτό η αλληλεπίδραση αυξήθηκε έως ότου προγραμματίστηκε ένα σχέδιο ανταλλαγής." Το 1962 ληφθεί μια αναφορά από τον πλανήτη Ζέτα, δύο χρόνια αργότερα οι εξωγήινοι έστελναν μια διπλωματική αποστολή στη Γη".

Το σκάφος τους προσγειώθηκε στη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας Holloman, λίγο έξω από το Alamogordo, στο Νέο Μεξικό,η Πολεμική Αεροπορία επέλεξε 12 στρατιώτες για να σταλούν στον πλανήτη Ζέτα. Ήταν 10 άνδρες και 2 γυναίκες που ταξινομήθηκαν ως εξής. 4 πιλότοι, 2 γλωσσολόγοι, 1 βιολόγος, 2 επιστήμονες, 2 γιατροί και 1 αξιωματικός ασφαλείας.

Ήταν "κοινά" άτομα, που είχαν κοινωνική ασφάλιση, και πιστοποιητικά υπηρεσίας. Ωστόσο, στον κόσμο, όλοι είχαν αναφερθεί ως "αγνοούμενοι" σε κάποια στη μάχη.

"Ένα εξωγήινο σκάφος ήρθε στη Γη το 1965 για να πάρει τους 12 ανθρώπους." Στις 24 Απριλίου του 1964, δύο διαστημικά σκάφη από τον πλανήτη Zeta θα προσγειωθούν στην αεροπορική βάση Hollomon.

"16 αξιωματούχοι της κυβέρνησης των ΗΠΑ τους υποδείχθηκαν ", αν και δεν είναι γνωστό εάν ήταν παρών ο Πρόεδρος Lyndon Johnson.Δεν είναι ακόμη γνωστό τι συζητήθηκε κατά τη συνάντηση, το μόνο σίγουρο ήταν η παρουσίαση της "Κίτρινης Βίβλου". Ένα αρχείο της πλήρους ιστορίας της Γης.Τον Ιούλιο του 1965, ένα άλλο διαστημικό σκάφος από τη Zeta φέρεται να επέστρεψε στη Γη, προσγειώθηκε στο «Site Test » της Νεβάδας.

Η πρόθεση ήταν ότι θα ζουσαν για 10 χρόνια στον πλανήτη Ζέτα των εξωγήινων για να κατανοήσουν το τεχνολογικό επίπεδο και τον κώδικα συμπεριφοράς αυτού του πολιτισμού. Λέγεται ότι τέσσερις από αυτούς δεν επέστρεψαν ποτέ, και από αυτούς τους τέσσερις, οι δύο πέθαναν στον πλανήτη Ζέτα. Οι άλλοι οκτώ επέστρεψαν στη Γη 13 χρόνια αργότερα, δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες .

Παρά το γεγονός ότι τα αρχεία υπάρχουν για το εν λόγω ταξίδι, οι δηλώσεις του Hellyer μας κάνουν να σκεφτόμαστε ότι πράγματι η εν λόγω επιχείρηση πραγματοποιήθηκε.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Εχω μια απορία. Αυτά τα όντα έχουν βιολογικά ρολόγια; Δηλαδή έχουν εικοσιτετράωρο οπως εμείς; Κοιμούνται; Έχουν ημέρα και νύχτα οπως εδω στην γη; Και εαν οχι τότε πως κάποιοι άνθρωποι κατάφεραν να ζήσουν εκεί οπως προαναφέρθηκε στο blog.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications