UFO  προκαλεί έκρηξη πάνω απο την Τουρκιά  πριν πέσει στην Γη (vid)

Ένα βίντεο δείχνει τη στιγμή που ο ουρανός πάνω από τη Σμύρνη της Τουρκίας φώτισε έντονα με πράσινο φως από ένα μυστηριώδες αντικείμενο. Οι εικόνες από το περίεργο περιστατικό έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν το αντικείμενο να περνάει από την πόλη της Σμύρνης, και προκαλεί έκρηξη με έντονη λάμψη στον ουρανό.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου 31 Ιουλίου και το είδαν πολλοί κάτοικοι. Ένα από τα βίντεο δείχνει το αντικείμενο να προκαλεί δυνατή έκρηξη και το χρώμα του ουρανού να γίνεται πράσινο για λίγα δευτερόλεπτα. Ένα άλλο βίντεο δείχνει το αντικείμενο να είναι λαμπερό πρασινωπό με λευκό πριν πέσει στην Γη.

Ο Δρ Χασάν Αλί Νταλ, Τούρκος καθηγητής αστροφυσικής, είπε ότι το γεγονός ειναι γνωστό ως «πεφταστέρια» η «βολίδα», συμβαίνει όταν ένας μετεωρίτης αρχίζει να καίγεται στην ατμόσφαιρα. Σύμφωνα με τον καθηγητή αστροφυσικής, ο μετεωρίτης ειναι από την βροχή διαττόντων Περσείδων, η οποία συμβαίνει κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου.

Αλλά η εξήγηση αυτή δεν έπεισε όλους καθώς δεν προκαλούν τέτοιες εκρήξεις, υπάρχουν εκείνοι που ισχυρίζονται ότι πρόκειται για ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο που συνετρίβη. Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι είδαν και στρατό στην περιοχή.Ο μετεωρίτης ειναι μια πετρά στην ουσία με την έκρηξη θα είχε εξαφανιστεί, άσε που θα είχε καεί σε πολύ μεγάλο ύψος, (δεν χρειάζεται να είσαι καθηγητής για το καταλάβεις αυτό) αλλα εδώ συνεχίζει να πέφτει με το ίδιο μέγεθος πριν την έκρηξη και στην συνεχεία να σβήνει, επίσης μετά την έκρηξη φαίνονται πυρωμένα θραύσματα σαν να πέφτει ένα συμπαγές μεταλλικό αντικείμενο και οχι βράχος

Και δεν θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, παρόμοιο περιστατικό που επίσης επίσημα έλεγαν για μετεωρίτες η εύκολη δικαιολογία . Το 2018, πολλοί άνθρωποι ισχυρίστηκαν ότι είδαν "ένα έντονο φως στον ουρανό" να πέφτει στη λίμνη Γουίνιπεγκ του Καναδά. Λίγο μετά το περιστατικό, άρχισαν να δημοσιεύονται φωτογραφίες που δείχνουν στρατιωτικά οχήματα με στρατιώτες να πηγαίνουν στην περιοχή του συμβάντος, προκαλώντας μεγάλη αναταραχή στους κατοίκους.

Αρκετοί κάτοικοι δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «ένα σκάφος σε σχήμα δίσκου συνετρίβη στη λίμνη» και ότι τουλάχιστον ένα άτομο που είχε φωτογραφικά στοιχεία του σκάφους συνελήφθη από τον καναδικό στρατό (!).

Κάτοικοι δήλωσαν ότι ο στρατός είχε στρατιωτικά οχήματα στη βόρεια ακτή και ότι το στρατιωτικό προσωπικό απειλούσε όποιον προσπαθούσε να τραβήξει φωτογραφίες. Αλλά το πιο εκπληκτικό ήταν ότι δεκάδες μάρτυρες περιέγραψαν το μυστηριώδες αντικείμενο ως «στρογγυλό» στην λίμνη. 8 ψαράδες είδαν την κάθοδο του εξωγήινου σκάφους με τα μάτια τους.

Την ίδια χρονιά ένα UFO εξερράγη και συνετρίβη μόλις 128 χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο ποδοσφαίρου Cosmos Arena, που ονομάζεται επίσης Samara Arena, που βρίσκεται στην πόλη Samara της Ρωσίας, όπου είχε πραγματοποιηθεί η συνάντηση μεταξύ της Σουηδίας. Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 στη Ρωσία. Το μυστηριώδες αντικείμενο συνετρίβη κοντά στην πόλη Bostandyk, προκαλώντας μια ισχυρή έκρηξη που συγκλόνισε τα κοντινά σπίτια και έκαψε ένα βουνό, αφήνοντας κατεστραμμένα δέντρα και χόρτα σε απόσταση ενός χιλιομέτρου. Σε αυτή την περίπτωση, μερικοί μάρτυρες είπαν ότι το μυστηριώδες αντικείμενο, είχε ένα είδος σφραγισμένης καταπακτής, και οι μετεωρίτες σίγουρα δεν εχουν πόρτες ούτε ειναι σε σχήμα δίσκου σαν τα γνωστά UFO..

Τώρα τι σχέση έχει αυτο με τις φωτιές στην Τουρκιά παραμένει άγνωστο, μήπως και εκεί έβαλαν φώτιες οι γνωστοί συμμορίτες συγκεκριμένης φυλής οι "συνάδελφοι" όπως έλεγε ένας ελληνόφωνος σε μασονικη σελιδα τους το 2013, ώστε να καλύψουν το γεγονός ? περιεργο που ξαφνικά έπιασαν φωτιές και στην Τουρκιά , η κλιματική αλλαγή φταίει!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications