Ουρές στα καταστήματα παρά το τσουχτερό κρύο σαν τα πρόβατα -  ο εξευτελισμός συνεχίζεται

Η έντονη κίνηση μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου, αποδεικνύει πόσο πολύ ανάγκη είχε ο καταναλωτής να βρεθεί έξω και να ψωνίσει με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Μικρές ουρές σχηματίστηκαν έξω από καταστήματα γνωστών αλυσίδων ρούχων και υποδημάτων στην Ερμού, όπως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

Παρά το τσουχτερό κρύο, οι καταναλωτές βγήκαν από νωρίς το πρωί στους δρόμους έχοντας στείλει το απαραίτητο sms και τηρώντας τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους.

Αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού γράφουν σε μια έγκυρη πήγη τους! σε πανδημία πεθαίνουν όλοι , ως συνήθως έχουν διαστρεβλώσει και την έννοια των λέξεων όλοι ομαδικά, αλλα τι ανάγκη έχουν? τόσες χιλιάδες ευρώ πήραν όλες οι έγκυρες πήγες τους, το εντελώς ανήκουστο ειναι ότι ειναι όλες στην πρώτη θέση, δεν αντιδράει κανένας και δεν κανει ούτε αυτό ως αντίδραση ούτε στο ίντερνετ αντί να μην πατάει κανένας, θλιβερά ανθρωπάκια υποταγμένα στην υποδούλωση τους και στον εξευτελισμό τους , και συνεχίζουν να ενημερώνουν τον όχλο που τις διαβάζει, σαν μην τρέχει τίποτα , ενώ αυτές έχουν αρπάξει χιλιαδες ευρώ, θα κατεβεί ο κάλος θεούλης να τους σώσει όλους όταν υπό πλήρη συνείδηση η μεγαλύτερη μερίδα του όχλου ειναι συνενοχή για όλα αυτά που γίνονται :

Το άνοιγμα της αγοράς γίνεται με γενναιόδωρες εκπτώσεις σε όλα τα καταστήματα.Αν και δεν θα υπάρχει πλέον ραντεβού καταστηματάρχη με πελάτη, οι καταναλωτές θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα προστασίας και τους χρονικούς περιορισμούς για τις μετακινήσεις τους.

«Οι εκπτώσεις μας θα είναι πολύ μεγάλες ώστε να μπορέσουμε να προσελκύσουμε τον κόσμο και να πουλήσουμε το εμπόρευμα που έχουμε τόσο καιρό», λένε οι καταστηματάρχες.

«Είναι η περίοδος των εκπτώσεων και έχω βγει να ψωνίσω ρούχα και παππούτσια για τα παιδιά μου γιατί στις γιορτές δυσκολευτήκαμε, λίγο με το click away», λένε οι πρώτοι καταναλωτές που βγήκαν να ψωνίσουν με το άνοιγμα των καταστημάτων.

Οι πελάτες κατά την επίσκεψή τους στο κατάστημα και κατά την αναμονή τους στο ταμείο θα πρέπει να τηρούν την απόσταση των 2 μέτρων όπως υποχρεωτική είναι και η χρήση μάσκας. Θα πρέπει να μετακινούνται στέλνοντας το απαραίτητο sms στο 13033 και μετακίνηση 2 όπου ο πελάτης θα φτάνει στο κατάστημα της επιλογής του για να κάνει τα απαραίτητα ψώνια χωρίς ραντεβού αλλά έχοντας διαθέσιμο χρόνο μόνο δύο ώρες.

Αναλυτικά, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου επαναλειτουργεί συνολικά το λιανεμπόριο, γεγονός που σημαίνει ότι επανέρχονται:
· εμπορικά καταστήματα όλων των μεγεθών
· εμπορικά κέντρα (Malls)
· εκπτωτικά χωριά
· εκπτωτικά καταστήματα (Outlets)

Ψώνια με κινητό και χρονόμετρο
Για να προμηθευτεί κανείς ένα προϊόν από κάποιο από τα παραπάνω καταστήματα, θα πρέπει:
· να στείλει γραπτό μήνυμα (sms) στο 13033 με την επιλογή 2 «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ)», ή με το έντυπο-βεβαίωση κίνησης ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης, για να μεταβεί στο κατάστημα, · να ολοκληρώσει την αγορά μέσα σε δύο ώρες από τη στιγμή αποστολής και έγκρισης του γραπτού του μηνύματος, το οποίο οφείλει να διατηρεί στο κινητό του το ίδιο διάστημα

· να έχει φροντίσει έγκαιρα να ενταχθεί στη λίστα των ραντεβού για το κατάστημα της αρεσκείας του, καθώς θα υπάρχουν όρια για τον αριθμό πελατών ανά κατάστημα, με βάση τα τετραγωνικά μέτρα του:
τέσσερα άτομα για καταστήματα έως 100 τ.μ.,
για καταστήματα άνω των 100 τ.μ. ένα άτομο για κάθε 25 τ.μ. επιπλέον (από 1 άτομο/ανά 15 τ.μ που ίσχυε προηγουμένως),
ένας πελάτης ανά ανά 25 τ.μ. επιφάνειας κυρίως χώρου σε malls και outlets.
· Υποχρεωτική είναι ακόμη η απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των πελατών κατά τον χρόνο αναμονής στα ταμεία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications