Γεωργιάδης για το «πάγωμα» του προστίμου των 500 ευρώ: «Αντί να πούνε μπράβο στον πρωθυπουργό τον είπαν κωλοτούμπα»!

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε για την απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, να αυξήσει το πρόστιμο για τον κορωνοϊό στα 500 ευρώ.

Ο Γεωργιάδης είπε πως ήταν έμπνευσης του υπουργείου του αυτή η απόφαση, ενώ στη συνέχεια τα έβαλε με την αντιπολίτευση επειδή δεν χαιρέτισε την απόφαση του πρωθυπουργού να «παγώσει» για τουλάχιστον δέκα ημέρες αυτή την αύξηση.

«Η πρόταση για την αύξηση των προστίμων ήταν ένα κομμάτι των προτάσεων του υπουργείου Ανάπτυξης, κυρίως γιατί θέλαμε να δώσουμε στους γιατρούς μας και στην επιτροπή την αίσθηση ότι θα παρακολουθήσουμε πολύ αυστηρά την τήρηση των μέτρων. Γιατί αυτό χρειαζόταν για να πειστούν αυτοί οι άνθρωποι ότι μιλάμε σοβαρά» δικαιολογήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μάλιστα ζήτησε και τα ρέστα γιατί συνεχίστηκαν οι αντιδράσεις όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε πίσω για ένα δεκαήμερο το μέτρο. Τα έβαλε δε με την αντιπολίτευση, που «αντί σε πνεύμα ομόνοιας και συνεργασίας να πούνε μπράβο στον πρωθυπουργό», είπαν ότι κάνει κωλοτούμπα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications