ΟΗΕ που δεν έχει σταματήσει κανέναν πόλεμο από τότε που το ίδρυσαν  : Ας κάνουμε το 2021 ένα έτος θεραπείας!

Ο Μασονικός ΟΗΕ στρατός κατοχής της Γερμανίας αρχίκα και χωρίς λόγω ύπαρξης όλα αυτά χρόνια, κόπτεται για την δήθεν πανδημία του κορονοϊού και για την δήθεν κλιματική αλλαγή:

"Η πανδημία του κορονοϊού και η κλιματική αλλαγή είναι κρίσεις οι οποίες μπορούν να αντιμετωπιστούν από όλους μαζί, ως μέρος μίας μετάβασης σε ένα βιώσιμο μέλλον χωρίς αποκλεισμούς", ανέφερε στο μήνυμά του για την πρωτοχρονιά ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.

Ως προς την υλοποίηση του οράματος αυτού, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ επισημαίνει ότι κάθε κυβέρνηση, πόλη, επιχείρηση και άτομα μπορούν να διαδραματίσουν ένα ρόλο.

Ειδικότερα, απευθύνει έκκληση «μαζί, ας φέρουμε την ειρήνη μεταξύ μας και με τη φύση, ας αντιμετωπίσουμε την κλιματική κρίση, ας σταματήσουμε την εξάπλωση του COVID-19 και ας κάνουμε το 2021 ένα έτος θεραπείας. Θεραπεία από τις συνέπειες του φονικού ιού. Θεραπεία των κατεστραμμένων οικονομιών και κοινωνιών. Επούλωσης των διαφορών. Έτος έναρξης θεραπείας του πλανήτη». Προσθέτει πως αυτή πρέπει να είναι υπόσχεση μας για το Νέο Έτος.

Εστιάζοντας στην κλιματική κρίση, ο Αντόνιο Γκουτέρες προτάσσει πως η κεντρική φιλοδοξία των Ηνωμένων Εθνών για το 2021 είναι η οικοδόμηση μίας παγκόσμιας συμμαχίας για ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα, με μηδενικές εκπομπές αερίων μέχρι το 2050.

Αναφερόμενος στη χρονιά που έφυγε, επισήμανε ότι το 2020 ήταν ένα έτος δοκιμασιών, τραγωδιών και δακρύων και προσέθεσε: «Ο COVID-19 αναποδογύρισε τις ζωές μας και βύθισε τον κόσμο με βάσανα και θλίψη. Τόσοι αγαπημένοι χάθηκαν ενώ η πανδημία ξεσπά δημιουργώντας νέα κύματα αρρώστιας και θανάτου. Η φτώχεια, οι ανισότητες και η πείνα αυξάνονται. Δουλειές εξαφανίζονται και τα χρέη αυξάνονται. Τα παιδιά δυσκολεύονται πολύ. Η οικιακή βία αυξάνεται και η ανασφάλεια βρίσκεται παντού».

Ωστόσο, υπογράμμισε, ένα Νέο Έτος είναι μπροστά μας και μαζί με αυτό, βλέπουμε αχτίδες ελπίδας. Ειδικότερα, στάθηκε στους ανθρώπους που προσφέρουν ένα χέρι βοήθειας σε γείτονες και ξένους, στους εργαζόμενους πρώτης γραμμής οι οποίοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, στους επιστήμονες που αναπτύσσουν εμβόλια σε χρόνο ρεκόρ και στις χώρες που δεσμεύονται ξανά για την πρόληψη της κλιματικής καταστροφής.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ έστειλε το μήνυμα πως αν εργαστούμε μαζί ενωμένοι και με αλληλεγγύη, αυτές οι αχτίδες ελπίδας θα φτάσουν παντού στον κόσμο, σημειώνοντας ότι αυτό είναι το μάθημα που πήραμε από τη φετινή τόσο δύσκολη χρονιά.

Τέλος, ευχήθηκε σε όλους ένα ευτυχισμένο και ειρηνικό Νέο Έτος.

Κλασική υποκρισία παγκοσμίων συμμοριτών , καθώς αυτοι ειναι πίσω από το λεγόμενο ΟΗΕ και πίσω απο τους χρήσιμους ηλίθιους σε αυτόν σαν το εικονιζόμενο,η θεία σας η Ευτέρπη ειναι πολύ πιο έξυπνη από αυτά τα ζωντανά που βαζουν μπροστά παντού σε "μασονικούς οργανισμούς" , για να μην φαίνονται οι ίδιοι ακούει ο βλάκας ΟΗΕ ΝΑΤΟ ΠΟΥ και λοιπούς μασονικούς οργανισμούς και νομίζει ότι ειναι κανένας κάλος θεούλης που φροντίζει για το κάλο της ανθρωπότητας! και για μην πάμε μακριά βρείτε στην Ελλάδα έναν "οργανισμό" που δεν ειναι μασονικός στελεχωμένος με ορδές χρήσιμων αγριμιών γνωστά και ως γκοιμ η υποχείρια? ας πούμε για παράδειγμα το ΕΣΡ είδατε πότε να κανει παρέμβαση στις μασονικές αθλιότητες και ηλιθιότητες που παίζουν στην τηλεόραση ? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications