Μόσιαλος για τον θάνατο ηλικιωμένων στη Νορβηγία μετά τον εμβολιασμό: «Οφείλεται στο γήρας»

Στις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τους θανάτους ηλικιωμένων ανθρώπων στη Νορβηγία,που σύμφωνα με τις αρχές της χώρας δεν συνδέονται με τον εμβολιασμό τους από τον κορονοϊό, αναφέρεται ο Ηλίας Μόσιαλος σε ανάρτησή του στο Facebook, εκφράζοντας παράλληλα την άποψή του για τον εμβολιασμό των ανθρώπων ηλικίας 85 ετών και άνω.

Αναλυτικά ο "καθηγητής" που όμως δεν διδάσκει πουθενά, αλλα βγήκε ως τέτοιος από το London School of Economics που Ιδρύθηκε από την Φαβιανή Εταιρεία (Fabian Society) με έμβλημα το λύκο ως πρόβατο, πάρα μονο σε ορδές που τον ακολουθούν στο δημοκρατικό facebook , έγραψε τα εξής:

«Πρόσφατα άρθρα στα ελληνικά ΜΜΕ ανέφεραν πως στη Νορβηγία πέθαναν κάποιοι άνθρωποι μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο της Pfizer. Στη Νορβηγία έχουν πλέον εμβολιαστεί με την πρώτη δόση σχεδόν όλοι οι ηλικιωμένοι που ζούνε σε οίκους ευγηρίας, και σύμφωνα με τον νορβηγικό οργανισμό φαρμάκων, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Είχα αναφερθεί τότε στον τρόπο που αναφέρονται από τις αρμόδιες Νορβηγικές ρυθμιστικές αρχές τόσο οι φυσιολογικοί θάνατοι αλλά και οι πιθανές παρενέργειες των φαρμάκων και των εμβολίων. Η απάντηση είναι απλή: καταγράφονται και δημοσιεύονται τα πάντα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, που κάποιοι άνθρωποι πέθαναν μετά τον εμβολιασμό, είχα τονίσει πως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι θάνατοι συνδέονται με τον ίδιο τον εμβολιασμό. Οι θάνατοι στη Νορβηγία αφορούσαν εξάλλου σε ηλικιωμένους ανθρώπους -ηλικίας άνω των 80 ετών ή και άνω των 90 ετών- με πάρα πολλά υποκείμενα νοσήματα και πολλά προβλήματα υγείας.

Οι Νορβηγικές αρχές, έχουν δηλώσει πως θα εκδίδουν εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτιο αναφορικά με τους εμβολιασμούς, που θα εμπεριέχει και τις αναφορές για παρενέργειες ανά ηλικία.
Γιατί δεν το θεωρούσαν ανησυχητικό οι Νορβηγοί;
Γιατί δυστυχώς κάποιοι υπερήλικες θα πεθάνουν σχετικά κοντά στην ημέρα του εμβολιασμού τους. Αυτός ο θάνατος δεν θα σχετίζεται με το εμβόλιο όμως, αλλά με το γήρας.

Είχα πει να περιμένουμε τις διευκρινίσεις των Νορβηγών για τα αίτια θανάτου των εμβολιασθέντων. Εχθές, αυτές οι διευκρινίσεις ήρθαν και μέσω της διευθύντριας του Νορβηγικού Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας -FHI- (σε συγκεκριμένη ερώτηση σε συνέντευξη τύπου) αλλά και του διευθυντή του νορβηγικου οργανισμού φαρμάκων -NMA- (στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg).

Οι Νορβηγοί δεν αποδίδουν τους θανάτους στο εμβόλιο. Η πρώτη μεταξύ άλλων υπενθύμισε πως στα γηροκομεία στη Νορβηγία πεθαίνουν περίπου 45 άτομα την ημέρα, ασχέτως εμβολιασμού. Ο δεύτερος επίσης δήλωσε πως το να κολλήσουν κορωνοϊό σε αυτή την ηλικία έχει συνήθως πολύ χειρότερη έκβαση από το εμβόλιο.

Κάποιοι είχαν τοποθετηθεί, μετά από τις πρώτες ανακοινώσεις, υπέρ του να εξαιρούνται οι ηλικιωμένοι άνω των 85 ετών ακριβώς γιατί υπάρχει κίνδυνος θανάτου ασχέτως εμβολιασμού.

Η δική μου γνώμη για τους άνω των 85 ετών, αν είναι ιδιατερα ευπαθείς γιατί έχουν πολλά προβλήματα υγείας (πολλοί δεν είναι), είναι να σταθμίζονται τα ωφέλη και οι κίνδυνοι, από το γιατρό τους. Δεν υπάρχει κίνδυνος από τον εμβολιασμό. Αλλά αν ένας υπερήλικας κάνει πυρετό και εμετούς και πάθει αφυδάτωση, η κατάσταση της υγείας του θα επιβαρυνθεί. Άρα πρέπει να εξετάζεται όχι μόνο η κατάσταση της υγείας αλλά και η στήριξη από την οικογένεια τον οίκο ευγηρίας σε περίπτωση παρενέργειας.

Έγιναν εκατομμύρια εμβολιασμών στους άνω των 80 ετων σε Αγγλία, ΗΠΑ και Ισραήλ και δεν έχει αναφερθεί θάνατος που να σχετίζεται με το εμβόλιο.Στά τέλη του μήνα αναμένουμε την πρώτη πανευρωπαϊκή έκθεση με τα αποτελέσματα ασφαλείας των εμβολιασμών».

Post A Comment:

3 comments

Dimitra Eoaquimείπε...

Aλουσάτε τι μας λέει ο Μοσιλιανος? Θάνατοι στην Νορβηγία, για κάποιους γέρους που έκαναν οι ηλίθιοι το Εμβόλιο του θανάτου οφείλεται μας λέει ο φωστήρας!! Γιατί δεν μας λένε πόσοι Ισραηλίτες πέθαναν αφού 30 της εκατό των Ισραηλιτών ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!! αλήθεια??κανεις δεν ταντιναξε, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΓΗΝΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΑΚΙ!!! Αυτοί που πιστεύουν τις ΨΕΦΤΙΕΣ των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ είναι ποιο ηλίθιοι και από τους Σιωνιστές!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ SEBASTIAN-FRANKIST αυτό το DEATH CULT WHICH GOVERN OUR PLANET, THEY ARE IN THE FEDERAL RESERVE, THE SILICON VALLEY AND , IN THE 30 ORGANIZATIONS JEWISH ZIONISTS, WHICH GOVERN THE MOST IMPORTANT COUNTRY IN OUR PLANET!!!;
A

Dimitra Eoaquimείπε...

Κοιτάξετε την φάτσα του Μόσιαλος! Εάν δεν εχετε πάει στο Ισραήλ, δεν αναγνωρίζετε τις φάτσες των Ισραηλινών Αράβων! Η φάτσα αυτουνού αντιπροσωπεύει, αυτούς που το Ισραήλ θέλει με κάθε τρόπο να φύγουν, για να διατηρηθεί νη ΚΑΘΑΡΗ ΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!μεσα στο ένα εκατομοιριο Εβραίων που εστηλαν στην Ελλάδα και σε άλλες Χώρες, προσέξετε την ειρωνία αυτού του ανθρωπάκου!Το Ισραήλ δεν μονον ρατσιστής κατά των Αράβων Εβραίων! Γνωρίζουμε Εβραίους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΑΠΟΓΩΝΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΜΑΣ. ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ! Ένας από αυτούς τους Εβραίους, επέστρεψε στην Αμερική Αρίων Αρων, και έγραψε και βιβλίο για το ΡΑΣΙΣΤΙΚΟ, ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ κτλ ΠΟΥ ΤΟ 640 ασπασθυκαν την Εβραϊκή Θρησκια, ήταν λαός πολεμικός έκλεβαν βΐαζαν σκότωναν, οι λεγόμενοι ΚΗΑΖΑΡΟΙ!! Οι πραγματικοί Εβραίοι της Βίβλου είναι μια μικρή μειωνοτης που τους έχουν οι Κhazari ως κατώτερους Εβραίους ο CEO THS PFIZER, Albert Bourla, είναι ένας SEPHARDIC, JEW! Αυτοί στο Ισραήλ αre second category citizens.

Dimitra Eoaquimείπε...

Aποτι βλέπω, οι σκατο Σιωνιστές σας απαγόρευσαν να με αφήνετε να γράφω σχόλια! 40 χρονιά τώρα, για εσάς ειμουν η Vassilia,για κανένα χρόνο. ΕΣΕΙΣ ΧΑΝΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 80 χρόνων, και έχω επιτύχει πολλά περισσότερα από εσάς στις 4 γλώσσες που γράφω! Στα δυο προηγούμενα σχόλια που έγραψα θέλετε το google να με αναγνωρίσει!!Αν είναι δυνατόν! Ιδέα δεν εχετε τι περιμένει τον Πλανιτη!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications