Yποδιοικητή νοσοκομείου νοσηλεύεται στην Εντατική μετά τον εμβολιασμό του - δεν έχει σχέση λένε (βίντεο)

Αναστάτωση(?) έχει προκληθεί από την είδηση ότι υποδιοικητής νοσοκομείου της Αττικής με υποκείμενα νοσήματα μετά τη χορήγηση του εμβολίου για τον κορονοϊό, παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και κρίθηκε επιβεβλημένη η εισαγωγή του στην εντατική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο υποδιοικητής που αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα είχε κάνει το εμβόλιο την περασμένη Δευτέρα, όμως δύο μέρες αργότερα παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και νοσηλεύτηκε στο Θριάσιο και τα ξημερώματα φαίνεται να κρίθηκε αναγκαία η διασωληνωσή του.

Πάντως, η επιδείνωση της υγείας του και η εισαγωγή του στην εντατική δεν φαίνεται να σχετίζεται, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, με τον εμβολιασμό του.

«Ο άνθρωπος περνάει πάρα πολύ δύσκολες μέρες. Δεν έχει καμία σχέση το εμβόλιο με την ιστορία που περνάει τώρα» δήλωσε στον ΑΝΤ1 η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επικρατούσα μέχρι στιγμής άποψη είναι ότι το καρδιολογικό πρόβλημα δεν συνδέεται με το εμβόλιο. Αυτό τουλάχιστον φέρεται να εκτίμησε η εταιρεία Pfizer με την οποία ήρθαν αμέσως σε επαφή οι αρμόδιες αρχές του νοσοκομείου...

Άλλα θελεί να μην έχει καμιά εύθυμη (!) η άλλη λέει το όπλο της επιστήμης:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications