Η Ματίνα Παγώνη  την είδε εθνικός σταρ και  γυρίζει σε εκπομπές : Βάφομαι από τα 17 και φορούσα μίνι φούστα!  (vid)

Η πρόεδρος των Ελλήνων νοσοκομειακών γιατρών(?) εκτός οτι ειναι εκτός τόπου και χρόνου και φαίνεται άλλοι να της λενε τι να λεει, (υποχείριο στην γλωσσά τους ) ειναι και μια γυναίκα που προσέχει και φροντίζει την εξωτερική της εμφάνιση. Αυτή τη φορά άφησε για λίγο στην άκρη τις αυστηρές της δηλώσεις περί μέτρων και κορωνοϊού και αποκάλυψε μερικά πράγματα για εκείνη.

Και ενώ εμφανίζεται ως η πρόεδρος των Ελλήνων νοσοκομειακών γιατρών, καλά εντάξει ειναι φανερό γιατί έβαλαν αυτή ως πρόεδρο, στην πραγματικότητα άλλος ειναι ο πρόεδρος ,και την χρησιμοποιούν για να μην φαίνονται οι ίδιοι, γνωστή τακτική συμμοριτών και έτσι δεν φαίνονται πουθενά αυτοί,η Παγώνη την έχει δει και ντίβα και έχει πάρει σβάρνα εκπομπές αντί να μην εμφανίζεται πουθενά , δείγμα ότι μιλάμε για ένα άτομο το οποίο ειναι στην κυριολεξία εκτός τόπου και χρόνου, δεν έχει καν επίγνωση ότι προκαλεί κακό στην θέση που την έχουν βάλει...

Είχε εμφανιστεί ακόμη και σε εκπομπές επίπεδου τύπου Μουτσινά ,και αυτοί που βλέπουν τέτοιες "εκπομπές" ειρωνεύονται και χλευάζουν θέματα οπως πχ για εξωγήινους το πνεύμα και τον θάνατο, που ούτε καν μπορεί να καταλάβει η ελάχιστη νοημοσύνη τους, σαν τους ιθαγενείς μαο μαο, μονο που βλεπεις τέτοιους Νεοέλληνες και ελληνόφωνους να θεωρούν ως σοβαρά θέματα γελοιότητες και χαζομάρες και να χλευάζουν ως χαζομάρες θέματα που μονο για αυτά μιλούσαν οι αρχαιοί τύπου μυστικισμού και αναζήτησης, καταλαβαινείς σε τι κατώτερο πνευματικό επίπεδο ειναι πολλοί νεοέλληνες, που έχουν χαρακτήρα και συμπεριφερονται σαν τους ελληνόφωνους, άρα είτε ειναι οι ιδιοι σημιτικές ράτσες όπως τύπου άραβες, είτε τύπου αφρικάνικες ράτσες και ίδιες με τους μεταναστες,είτε έχουν πέσει στο επίπεδο των προηγούμενων και έχουν χάσει καθε έννοια του λογικού ον.

Άνθρωπος που δεν ερευνά δεν εχει καμια διάφορα από τα ζώα, εδώ η φράση προβατα ταιριάζει, τα αποτελέσματα όλων αυτών τα βλέπετε παντού γύρο σας , και επίσης η άλλη πάει σε εκπομπές σαν μην τρέχει τίποτα, ενώ φέρει ευθύνη στην θέση που την έχουν βάλει για όλα αυτά που κάνουν, η αναισθησία σε άλλο επίπεδο , ούτε καν ιδρώνει το αυτί της που πολλοι την βρίζουν γιατί θεωρούν ότι αυτή κάνει κουμάντο ενώ την έβαλαν σε αυτή θέση ακριβώς για το αντίθετο και άπλα εκτελεί εντολές όπως και πολλοί άλλοι υπουργοί πρωθυπουργοί κτλ, δεν έχουν καμια πρωτοβουλία οι ίδιοι άπλα εκτελούν εντολές και το παίζουν και κάμποσοι και φωστήρες ενώ θυμίζουν έναν Πακιστανό που έκανε ότι του έλεγε το αφεντικό του σαν σκυλί, και για να ευχαριστήσει το αφεντικό του έκλεβε ακόμη και εργαλεία από αλλα συνεργεία :

Στη συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη γύρισε το χρόνο πίσω και αναφέρθηκε στα χρόνια που ήταν μαθήτρια και φορούσε μίνι φούστα.

«Είναι απλά τα πράγματα… Όταν από 17 χρονών βάφεσαι, κυρία Μελέτη, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Σε πέντε λεπτά έχεις βαφτεί! Είναι μία μεγάλη εμπειρία αυτό.

Πάντα βαφόμουν. Επειδή ήμουν σε μια επαρχία και, όπως καταλαβαίνεται, τα πράγματα εκεί δεν είναι όπως είναι στην Αθήνα, αλλά περιορισμένα.

Εγώ βέβαια όλα αυτά τα είχα ξεπεράσει λέγοντας πως ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, άριστη άρα μπορώ να κάνω και κάποια πράγματα που μου αρέσουν.

Είχα φορέσει τότε και μίνι φούστα και είχα κυκλοφορήσει! Αυτό μου άρεσε. Η μητέρα μου δεν είχε αντίδραση διότι ήξερε τι κάνω και που βρίσκομαι. Εμένα τα ωραία πράγματα όμως μου άρεσαν», συμπλήρωσε η γνωστή λοιμωξιολόγος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications