Φρίκη στην Αλβανία: Η δολοφονία δυο αδελφών αποκαλύπτει εμπόριο βρεφών στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον 59χρονο δράστη του εγκλήματος αυτού, ονόματι Perparim Ademi, βαραίνει πληθώρα σοβαρών αδικημάτων και επί ελληνικού εδάφους.

Συγκεκριμένα, οι συγγενείς των θυμάτων καταγγέλλουν ότι ο δολοφόνος που έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει το έγκλημα, εξέδιδε για χρόνια τις δύο γυναίκες – Zhaneta Metani και Kristina Bardhi – στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός αυτού, τις άφηνε έγκυες και στη συνέχεια τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης!

Η αδελφή των θυμάτων ανέφερε για την υπόθεση πως: «Τη μικρή μου αδελφή μου την πήρε με το αεροπλάνο και την πήγε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, την έβαλε μαζί με την άλλη αδερφή μου να εργάζονται ως ιερόδουλες. Στο μεταξύ, τις άφηνε έγκυες και τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους». Πρόσθεσε πως έχουν πωληθεί τουλάχιστον δέκα μωρά.

Σύμφωνα με την ίδια, ο δολοφόνος δεν βρέθηκε στην Ελλάδα μόνο με τα δύο θύματα, αλλά και με τη σύζυγό του, η οποία φέρεται να συναίνεσε στην «πώληση» και δικού τους μωρού!

Ανάλογη καταγγελία κατέθεσε και ο αδερφός των θυμάτων, λέγοντας πως ο δράστης έβγαζε τα μωρά από το μαιευτήριο με τη βοήθεια δικηγόρου. «Δεν ήταν μόνος, είχε και συνεργούς γι’ αυτές τις πράξεις, είχε και σχέσεις με έναν δικηγόρο στην Ελλάδα, ο οποίος, απ’ όσα γνωρίζω, έχει πεθάνει» τόνισε ο Bashkim Metani.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δολοφόνος μπήκε με καλάζνικοφ στο διαμέρισμα μίας εκ των αδελφών, χρησιμοποιώντας τη βοήθεια του ανηψιού του για να ανοίξει την πόρτα. Έπειτά από καυγά, καθώς θεωρούσε πως η μια από τις δυο αδερφές με την οποία διατηρούσε σχέση στο πρόσφατο παρελθόν, η Zhaneta Metani, είχε δεσμό με άλλον άντρα κι επειδή «φοβήθηκε» πως θα αποκάλυπταν όσα δεινά είχαν βιώσει κοντά του τα προηγούμενα χρόνια, έστρεψε το όπλο πάνω τους και τις εκτέλεσε.

Ο 59χρονος εντοπίστηκε από την αστυνομία λίγες ώρες μετά το φονικό και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications