Ελένη Ράντου: “Είναι Τόσο Μεγάλη Η Έλλειψη Ελευθερίας Που Παγώνεις, Είναι Πρωτόγνωρο”

Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται συνδέθηκε μέσω Skype η Ελένη Ράντου και μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια αλλά και πως βιώνει την δεύτερη περίοδο της καραντίνας.

«Έχω περάσει όλες τις φάσεις, ανάλογα με την στιγμή. Να κοιτάζω το ταβάνι, να θέλω να δραστηριοποιηθώ, να καθαρίζω σπίτια και να τα στήνω. Δεν υπάρχει μία σταθερή αντίδραση. Κάθε μέρα παίζει ανάλογα το πως ξυπνά κανείς. Είναι πολύ ζόρικο.

Έχω βρει καταφύγιο στον σκύλο μου που τον βγάζω βόλτες και μου φτιάχνει την διάθεση, σε προβολές σειρές και ταινιών, στο αναπολώ προς τα πίσω, στο να σκέφτομαι τι θα έρθει μπροστά.

Παίζει πολύ η διάθεση. Είναι μία προσομοίωση έλλειψης ελευθερίας τόσο μεγάλη που παγώνεις. Καμία φορά αισθάνεσαι ότι δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις. Ακόμα και το να στείλεις ένα μήνυμα, είναι πρωτόγνωρο.

Γυρίζω από μία βόλτα και θερμομετρούμαι και λέω δεν ξέρω κι εγώ τι μπορώ να έχω κολλήσει. Είναι ένας φόβος που νομίζεις ότι το έχεις» .

H Ελενίτσα οχι μονο διαβαζει lifo.gr αλλα την διαφημίζει κιόλας και αυτήν και τις ηλιθιότητες που βάζει, και τώρα μιλάει για "Έλλειψη Ελευθερίας" με άπλα λογία υποστηρίζει αυτούς που στερούν την ελευθεριά της και τωρα κλαψουρίζει, αφού σε αυτούς ανήκει αυτή η εγκυρη πηγή όπως πολλές άλλες, εντάξει τι να πεις? αν πας πιο πίσω στο προφίλ της καθόλου απίθανο να βρεις να λέει και για κακούς ναζι και για "ήρωες" κομμουνιστές(!) καιρός να δει τι εστι κομμουνισμός η μανταμίτσα λοιπόν που νομίζει οτι ειναι δήθεν ιδεολογία, και γιατί δεν τους ήθελαν κάποιοι που ήξεραν περί τίνος πρόκειται πριν 80 χρονιά επειδή νοητικά ηταν πολύ μπροστά, γιαυτό και οι περισσότερες εφευρέσεις που άλλαξαν τον κόσμο ειναι απο αυτούς (αυτά πάνε πακέτο αλλιώς εφευρέσεις θα ειχαν αρθεί από βάρβαρες φυλές ), και που μπροστά τους η κυρα Ελένη σε νοητικό επίπεδο ειναι τόσο πίσω που ειναι σαν βλέπεις πρωτόγονες φυλές ιθαγενών σε ζούγκλες 2000 χρόνια πίσω,αυτό ισχύει και για εκατομμύρια άλλους και οχι μονο για την κυρα Ελένη, που σε όλη της την ζωή ηταν σε μια σχολή και μετα σε τηλεόραση και θέατρα και δεν έχει ιδέα για τίποτα, και η εικόνα που εχει για τον κόσμο ειναι αυτη που της έδειξαν στα σχολεια και οι έγκυρες πήγες τους που υποστηρίζει κιόλας με σθένος, ακριβώς παρόμοια ιστορια με αυτούς που ειναι στο σπηλαίο του Πλάτωνα, και δεν έχουν ιδέα οτι ζουν σε ενα ψέμα :

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα απέδειξε ότι δεν χρειάζεται να είσαι άγιος για να γίνεις θεός! σίγουρα σε χαμηλής νοημοσύνης άτομα που διαβαζουν και lifo γίνεται "θεός" όποιος τους εμφανίζεις ως τέτοιους (!)να φανταστείς κάποτε εμφανίστηκε κάποιος και τους είπε : με έστειλε ο θεός ως προφήτη του και πρέπει όλοι να κάνατε ότι σας λέω επειδή ειμαι απεσταλμένος του θεού, και όλοι αυτοί μετα από 2000 χρόνια: έτσι και βγει κανένας και πει κάτι τέτοιο θα πουν ειναι τρελός για δέσιμο στην καλύτερη, μιλάμε για απογόνους φύλων του Γιαχβέ του λεγόμενου,που τελικά και αυτός εκτός οτι έγινε ένας (ενώ ηταν πολλοί σημερα τους ξέρετε ως εξωγήινους ..Και ο νοών νοείτω) μετατραπεί σε θεός...

Αυτές οι χαζομάρες έχουν τεράστια απήχηση και χιλιάδες Like για δυο λογούς: δωρεάν προώθηση και απο το ίδιο το facebook, που ετσι και βάλεις κατι σοβαρό το βλέπουν ελάχιστοι, δεύτερο η Ελλαδα δεν έχει έλλειψη απο ελληνόφωνους σημιτικής ράτσας δηλαδή Λατίνους και άραβες μεταξύ άλλων, που ψοφάνε για τέτοιες χαζομάρες άφου ειναι απο συγγενικές τους ράτσες , το 2014 έβλεπες κατι Νεοέλληνες να λένε ανθέλληνα τον κακό Γερμανό Φαλμεράϋερ που έλεγε αυτο ακριβώς δηλαδή την αλήθεια ότι πολλοι Νεοέλληνες ουδεμιά σχέση εχουν με αρχαίους οχι μονο φυλετικά αλλα και στην ψυχοσύνθεση τους, ξανα διαπιστωθεί για δεύτερη φορά ακριβώς το ίδιο ύστερα απο 150-200 χρονιά ! είμαστε ανθέλληνες λοιπόν και εμείς επειδή η αλήθεια δεν αρέσει σε κανέναν...στο τέλος θα μας πείτε οτι και οι λεγόμενοι κομμουνιστες ειναι απόγονοι αρχαιων και ξεχειλίζουν απο παντού αρετές και σοφία (!)...και δεν μας λέτε αφου όλοι ειναι απόγονοι αρχαίων ποιοι υπηρετούν ιουδαίους στην Ελλαδα τόσα χρονιά? γιατί για να υπηρετείς αυτούς είτε μοχθηρός σαν αυτούς πρέπει να είσαι δηλαδή σημιτικές ράτσες, είτε αλλες ελληνόφωνες επίσης βάρβαρες ράτσες χωρίς ηθική, γιατί μπορεί ναι μεν να μην ειναι όλοι απόγονοι αρχαίων στην Ελλάδα αλλα δεν ειναι βάρβαρες φυλές όλοι, όπως στην αρχαιότητα υπήρχε το θεϊκό γένος και γένος το θνητών ,προφανώς η πλειοψηφία ανήκουν στους θνητούς, για αυτό εξαπατώνται και πέφτουν στο επίπεδο τον βαρβάρων ..

Σε αυτή την εγκυρη πηγή εμφανιζόταν ένας ελληνόφωνος (πριν πάρει μετάθεση σε άλλη έγκυρη πηγή τους) ο συγκεκριμένος δηθεν σοβαρός ελληνόφωνος δήλωνε θαυμαστής σε μη αθώες ομάδες και σελίδες facebook, η μια ομάδα είχε μάλιστα υπονοούμενα για τον Σατανισμό στο ίδιο και το όνομα της με επικάλυψη φιλοζωίας και πήγαινε το καθε βούρλο και έγραφε για την γάτα του (!) νομίζοντας ότι ειναι σε καμιά φιλοζωική οργάνωση,οκ τι να πεις? και αυτά τα δίποδα ζωντανά που δεν καταλαβαινουν τίποτα ούτε καν που πατούν Like και τι υποστηρίζουν αν τους πεις κατι θα λενε για θεωρίες συνωμοσίας, επειδή ειναι ανίκανα να δουν τα αυτονόητα, και την έκλεισαν και έφτιαξαν άλλη πρόσφατα ακριβώς με το ίδιο όνομα..

Εδώ θα σκεφτεί κάποιος έξυπνος γιατί να την κλείσουν και να φτιάξουν άλλη με το ίδιο όνομα? επειδή είχε βαλει τόσα πολλά εκεί αυτός ο ελληνόφωνος με το προφίλ του, που για να τα εξαφανίσουν απο το facebook, για να μην ψάξει κανένας το όνομα του και δει ότι ο τυπος που εμφανίζεται δηθεν ως ειδικός των fake news και δηθεν σοβαρός με "κύρος" ειναι ένας γελοίος συμμορίτης και ελληνόφωνος τύπου antifa υμνητής του σατανισμού και προφανώς και του Μπαφομέτ οπως όλοι οι γνήσιοι κομμουνιστες που ειναι συγκεκριμένης φυλής και οχι δήθεν ιδεολογία οπως νομίζουν οι μάζες(εκτός απο το άκρως μοχθηρό πνεύμα τους μισάνθρωπων ξεχωρίζουν και με ειδικές υγειονομικός εξετάσεις ), και που έβαζε ηλιθιότητες σε ομάδες facebook με όνομα μάλιστα που παραπέμπει στο σατανισμό, του τύπου έχετε δει ξυρισμένη γάτα ? έπρεπε να σβήσουν όλη ομάδα και να φτιάξουν άλλη ώστε να σβήσουν και οτι είχε βαλει αυτός "σοβαρός " ελληνόφωνος...

Και έχεις κάτι τύπου Ελένη Ράντου να υποστηρίζει μια απο της πολλές έγκυρες πήγες τους, και σίγουρα θα διαβάζει και αυτή που πήρε μετάθεση και έγινε δήθεν "ειδικός " των fake news ο συγκεκριμένος γελοίος συμμορίτης , και τώρα να λέει για Έλλειψη Ελευθερίας , την Έλλειψη Ελευθερίας δεν έστειλε ο θεός μαντάμ αλλα όλοι αυτοι που υποστηρίζεις με καθε τρόπο τοσο καιρό εσύ και εκατομμύρια άλλοι σαν εσένα(!)...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications