Έδιωξαν από την τηλεόραση  γνωστή παρουσιάστρια  όχι  επειδή έλεγε για εξωγήινους  αλλα για κάτι άλλο (!)

Η αμήχανη στιγμή που βλέπεις παλιά βιντεο και ότι στην ελληνική τηλεόραση την περίοδο 2010 και πριν έπαιζαν εκπομπές και για θέματα εξωγήινων όπως θα ηταν το ορθό, μετα φαίνεται εβαλαν χέρι οι συμμορίτες και εξαφάνισαν τέτοια θέματά απο την τηλεόραση για ευνοήτους λογούς, αλλα άγνωστοι στην μάζα, άγνωστοι επειδή ειναι σε πολύ χαμηλό νοητικό επίπεδο και δεν καταλαβαίνει τίποτα, ούτε τι πολύ στενή σχέση συμμοριτών με εξωγήινους ούτε ότι για όλα τα δεινά στην Γη ευθύνη φέρουν οι συμμορίτες και τους βλέπεις πως δρουν μεσώ internet..

Μέτα την παρακμή της τηλεόρασης σειρά είχε το ίντερνετ, να εξαφανίσουν ανεξάρτητες σελίδες και με τέτοια θέματα , και να μαζέψουν τον όχλο σε δίκες τους έγκυρες πήγες, φόβος και τρόμος τα θέματα εξωγήινων πνεύματος ψυχής, τελικά οι μάζες περασαν διπλά απο την αλήθεια και δεν ακούμπησαν, και ξανα γύρισαν στο μεσαίωνα του σκοταδισμού.

Απίστευτα πράγματα είχαν ακουστεί στην τηλεόραση πριν το 2010 σχετικά με την δράση εξωγήινων (τηλεόραση δεν έβλεπες και τότε και δεν είχες ιδέα ότι πολλά που θα ανακάλυπτες αργοτερα είχαν ακουστεί στην τηλεόραση), και ενώ περίμενες από τότε να είχαν ξυπνήσει οι μάζες για να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται, τελικά έκαναν βουτιά θανάτου στην άγνοια την παρακμή και στον εξευτελισμό.

Και ενώ είχε ακουστεί στην τηλεόραση ότι υπάρχει ένας πόλεμος μεταξύ του κάλου και του κακού, σε συμπαντικό επίπεδο, μεταξύ κάλων εξωγήινων ανθρωπινής μορφής (αρχαίοι θεοί κτλ) και του κακού που ειναι εξωγήινοι μη ανθρωπινής μορφής και ειναι σαν αυτούς που ξέρετε ως δαίμονες, γνωστά και ως ερπετά, και πως στην Γη κάνει κουμάντο το κακό γιαυτό έχει μετατραπεί σε κόλαση , και ενώ όλα αυτά έχουν άμεση σχέση με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρο τους, και που ανακάλυψες χωρίς να τα είχες δει στην τηλεόραση τότε,αλλα μέσα από την παρατήρηση των γεγονότων και τι είχε γίνει και στην πρόσφατη ιστορία που ουδείς γνωριζει ότι έχει σχέση με εξωγήινους του κάλου και του κακού,οι μάζες τον ύπνο του δίκαιου(!) πάρα το γεγονός ότι πολλοί θα είχαν ακούσει για αυτά πριν 2010, πόσο πιο χαμηλά να πέσουν? λογικό και επόμενο ηταν να βάλουν σε όλους μάσκες

Ο ξεπεσμός δεν έχει πάτο , αφού οι μάζες ακόμη και στο ίντερνετ οχι μονο κατέληξαν να διαβαζουν έγκυρες πήγες συμμοριτών, ως αξιόπιστες πήγες , οχι μονο ειναι εντελώς άσχετοι σε πληθώρα θεμάτων και τα ξέρουν απο την ανάποδη, όπως το γεγονός ότι νομιζουν ότι το 1945 κέρδισαν οι "κάλοι" και πως οι κακοί ηταν οι Γερμανοί, γελάνε τα μάρμαρα του Παρθενώνα, αλλα δεν καταλαβαίνουν και τίποτα γενικά ενώ ειναι μπροστά τους.

Θα πει κάποιος έξυπνος : εσύ γιατί δεν τα είχες βρει από τότε δηλαδή πριν το 2010? καταρχήν εκεινη την εποχη έκανα δυο δουλείες (σημειώστε αυτό για παρακάτω) και ούτε τηλεόραση έβλεπα, ούτε ίντερνετ υπήρχε, ούτε είχα πρόσβαση σε πληροφορίες, εκτός απο κάποια περιοδικά που μάλιστα σε ενα έγραφε και ένας δούρειος ίππος που παριστάνει τον ερευνητή, το ανακάλυψα εκ των ύστερων μεσώ ίντερνετ,αλλα το καλύτερο: δεν είχες εικόνα ότι στην Ελλάδα υπάρχει μια συμμορία που ειναι πίσω από όλα τα κακά που συμβαίνουν,και παρακλάδι της παγκόσμιας συμμορίας, τους είδες live μεσώ ίντερνετ...

Στην πορεία είδες και τι τερατώδες θηριωδίες έχουν κάνει στην πρόσφατη ιστορία, και λένε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που ισχύουν, και κανένας δεν έχει καταλάβει τίποτα 80 χρονιά μετά, με το ίντερνετ κατέστη σαφες επίσης οτι μεγαλη μερίδα του πληθυσμού σε νοητικό επίπεδο ειναι επίπεδου Ζουλου, δηλαδή νοητικά ειναι πολύ κατώτερη , αυτη παρασύρει στην άγνοια και στο βούρκο τους υπολοίπους (γιαυτό κουβαλούν ορδες μεταναστών να γίνουν όλοι έτσι ), ένας άλλος παράγοντας ειναι το γεγονός ότι μπαίνεις σε ένα είδος Matrix όταν σε όλη σου την ζωή δουλεύεις και έχεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, δεν έχεις διαύγεια να δεις τι γίνεται γύρο σου, αυτός ειναι και ο λόγος που σπουδάζουν τόσα χρονιά για να κρατούν την μαζα απασχολημένη να μην εχει επίγνωση οχι μονο τι γίνεται κάτω απο την μύτη τους, αλλα και του ίδιου του εαυτού τους..

Και εκεί που ψάχνεις ότι τελικά την έδιωξαν απο την τηλεόραση επειδή είχε ασχοληθεί με το θέμα εξωγήινοι, ώστε να μην αφυπνιστούν οι μάζες και καταλάβουν τι παίζεται, διαπιστωθεί ότι την έδιωξαν για άλλο λόγο που όμως εχει σχέση με την δράση τους :
31 Ιανουαρίου 2007 : «Άκρως επικίνδυνη» η υστερία με τη φραπελιά (www.tanea.gr αυτη η έγκυρη πηγή μαντέψτε σε ποιους ανήκει ) Ακρως επικίνδυνη χαρακτηρίζει το υπουργείο Υγείας την υστερία που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα με τις «θεραπευτικές» ιδιότητες των φύλλων ελιάς, η οποία έχει οδηγήσει καρκινοπαθείς ακόμη και στο να διακόψουν τη θεραπεία τους, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους!

Ακρως επικίνδυνη χαρακτηρίζει το υπουργείο Υγείας ! ορίστε? υπουργείο Υγείας ? αχαχαχαχα!ενώ οι ίδιοι δεν βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή των καρκινοπαθών ? η παρουσιάστρια είχε ασχοληθεί και με αυτο θέμα περί καρκίνου το "άγιο δισκοπότηρο" για τους συμμορίτες, αυτούς που κόπτονται δήθεν για την υγείας ? ε αυτούς! μέχρι και στην δικιά τους την www.avgi.gr ειχαν βγει και έλεγαν κατα της παρουσιάστριας με τα τις γνώστες σημιτικές ασυναρτησίες και υποκρισίες , την είχαν τοσο πολύ μανία που οχι μονο έδωσαν εντολή στα κανάλια να κόψουν εκπομπές και να μην την εμφανίζουν, αλλα ακόμη δεν την αναφέρουν καν στην Βικιπαίδεια τους ούτε καν τυπικά, δεδομένου ότι ηταν πολύ γνωστή την περίοδο 2000-2010 και είχε υψηλή τηλεθέαση...

O λόγος που δεν αναφέρουμε ποια ειναι, αν και δεν ειναι πουθενά στην τηλεόραση εδώ και χρονιά , ειναι για δίκη της προστασία επειδή φαίνεται αγνή ψυχή, και δεν θα έχει ιδέα γιατί στα αλήθεια την έδιωξαν από τα κανάλια τους , ενώ ειχαν υψηλή τηλεθέαση οι εκπομπές της , ο ένας ειναι λόγω εξωγήινων που άρχισε να ασχολείται και ο άλλος λόγω επειδή άρχισε να ασχολείται και το θέμα "Καρκίνος" που δεν υπήρχε πριν 100 χρονιά αφού ειναι δικιά τους "πατέντα" και δεν μας αφορούν οι προπαγανδες και τα ψέματα τους ότι δηθεν υπήρχε απο την αρχαιότητα ...Όπως δεν μας άφορα πλέον το γεγονός ότι οι μάζες νομίζουν ότι οι κακοί ηταν Γερμανοί ναζι και οι φασίστες, και πως οι δημοκράτες ειναι οι κάλοι, ενώ δεν έχουν ιδέα ούτε απο αληθινή ιστορια ούτε για την φύση των λεγόμενων συμμοριτών αφου απο αυτούς κατέληξα στους άκρως μοχθηρούς εξωγήινους , θα κάτσω εγώ να κάνω reset στην πλυσης εγκεφάλου συμμοριτών στα μυαλά εκατομμυρίων ?

Η να τους κάνω ανθρώπους και να σκεφτονται με την λογική και τα δεδομένα τα οποία ειναι και μπρόστα τους, και οχι με αυτά που τους λένε? έφτασαν στο σημείο να νομιζουν οτι οι αεροψεκασμοί ηταν γελοίες θεωρίες συνωμοσίας ενώ τους έβλεπε ο καθένας, από εκεί και πέρα τι να πεις? στην γάτα σου να μιλήσεις πιο πιθανό ειναι να καταλάβει πάρα οι ορδές ανεγκέφαλων που βλέπουν δελτία των 8 και δεν έχουν αφήσει σελιδα για σελιδα συμμοριτών που να μην έχουν πατήσει Like και να διαβαζουν μετά μανίας πάρα το γεγονός ότι όλες λένε τα ίδια παραμυθία , δεν εχουν πατήσει μονο σε μια αλλα σε δεκάδες και κατέληξαν να διαβάζουν μονο αυτές , και δεν έχουν καμιά επαφή με την πραγματικότητα αφου οτι τους παρουσιαζεται ειναι ελεγχόμενη πληροφορία σαν τις σκιές στο σπηλαίο του Πλάτωνα, μονο με το τον λόγο χειραγωγούν εκατομμύρια, πόσο δε που βλέπεις μεσώ internet οτι οι μάζες διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους μέρα νύχτα, και αν τους πεις και τίποτα λενε για θεωρίες συνωμοσίας όπως τους έχουν μάθει...

Ε αφού ειναι θεωρίες συνωμοσίας τα παντα όλα, θεωρίες συνωμοσίας ειναι οτι μπορεί και κάποιος γνωστός σας να έχει πεθάνει από καρκίνο σώστα? αυτά ειναι γελοίες θεωρίες συνωμοσίας, δεν υπάρχει καρκίνος!!! πως σας φαίνεται να σας έλεγαν κατι τέτοιο ενώ έχετε χάσει δικό σας άτομο απο Καρκίνο? μήπως απάνθρωπο? και όμως αυτο κάνουν οι μάζες όταν τους λες κάτι λένε την μασονικη φράση θεωρίες συνωμοσίας και το χλευάζουν! επίσης παρουσιάζουν τους έξυπνους ως γελοίους συνωμοσιολόγους και χαζούς και βαζουν και παρόμοιες φώτο, ώστε οι ορδές ηλίθιων που καθοδηγούν οι συμμορητές, να παρασύρουν τους πάντες στο επίπεδο τους και έχουν αυτή την εικόνα οι μάζες για όσους βλέπουν αυτά που δεν βλέπει ο όχλος ώστε να μην τους παίρνουν στα σοβαρά και να συνεχίζουν να κοιμούνται όρθιες ...αυτός ειναι ο νοητικός έλεγχος ερπετών που ειναι θεωρίες συνωμοσίας(!) ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications