Απάντηση του Μητροπολίτη Πειραιώς στους…αρνητές: «Η πρόοδος της επιστήμης είναι ευλογία Θεού» – ΒΙΝΤΕΟ

Μιλάνε όλοι για επιστήμη μιλάνε και οι σκοταδιστές για "πρόοδος της επιστήμης", που επι αιώνες κράτησαν την ανθρωπότητα στον σκοταδισμό,τα ίδια με τους συμμορίτες που μιλάνε για "πρόοδος της επιστήμης" και το 80% της σημερινής επιστήμης ειναι απο "κακούς" που ηταν 100 -150 χρονιά μπροστά, ακριβώς επειδή δεν είχαν συμμορίτες σε διάφορες θέσεις, οι δε ψευδό-θεωρίες τους τύπου Άλμπερτ Αϊνστάιν είχαν απαγορευτεί .

Η "πρόοδος" της ψευδό- επιστήμης τους δεν έχει εξαφανίσει καμιά ασθένεια οπως αρέσκονται να λένε ψευδώς, αντίθετα έχουν καταντήσει να παίρνουν φάρμακα εφόρου ζωής οι μισοί άνω των 45 , και οι μισοί απο αυτούς στο τέλος θα πεθάνουν και από καρκίνο .

Η επιστήμη τους δεν ξέρει ότι σε αληθινή πανδημία οι γελοιότητες με τις μάσκες δεν κάνουν τίποτα? δεν χρειάζεται καν να έχεις πάει σχολείο για να καταλάβεις ότι οι ιοί διαπερνούν την μάσκα των 30 λεπτών, άρα υπάρχει δόλος, αυτη ειναι η σοβαρή πρόοδος της επιστήμης και η ευλογία Θεού!

Στο μεταξύ ο ιεροκήρυκας εκμεταλλεύεται τους φανατικούς και κολλημένους πιστούς και λέει για ευλογία Θεού, ναι αλλά δεν λέει ποιανού "θεού" ...

Λίγες στιγμές μετά τον δημόσιο εμβολιασμό του:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications