"Μηχάνημα θερμομέτρησης που μοιάζει με κάμερα έχει τοποθετηθεί στα σχολεία που άνοιξαν πάλι και στήνονται μπροστά του οι μαθητές. Θέλω να ρωτήσω εάν αυτά τα μηχανήματα λαμβάνουν κάποια δεδομένα, εάν αυτά τα δεδομένα μεταφέρονται κάπου και εάν ναι, πού;

Εάν δεν μεταφέρονται, υπάρχει η δυνατότητα να μεταφερθούν; Μπορεί το μηχάνημα να συνδεθεί εκτός από την πρίζα και με κάποιο δίκτυο; Ένας ειδικός μου είπε ότι κατά τη γνώμη του είναι σαν αυτό που χρησιμοποιείται για μεταφορά δεδομένων και μάλιστα σε υψηλές ταχύτητες..."Θάνος Κόκκαλης - Δημοσιογράφος ....

Απαντάμε έμεις λοίπον και οχι μονο σε αυτόν, μέσα από αυτά που γράφουν οι ίδιοι που κατασκευάζουν αυτό το μηχάνημα στην επίσημη σελίδα τους :

Μετάφραση από www.alumil.com/uk/smartgate:

Το Smart Gate μετρά γρήγορα, χωρίς επαφή, και με υψηλή ακρίβεια τη θερμοκρασία του σώματος των ατόμων που εισέρχονται σε ένα χώρο χωρίς καμία εκπομπή ακτινοβολίας και με πλήρη σεβασμό των προσωπικών τους δεδομένων(?). Χάρη στην ταχύτητα μέτρησης, αποφεύγει τυχόν συνωστισμός στην είσοδο και το καθιστά ιδανικό για χώρους εργασίας (καταστήματα, εταιρείες, γραφεία, οργανισμούς κ.λπ.), χώρους διασκέδασης (εμπορικά κέντρα, καφετέριες, εστιατόρια, στάδια κ.λπ.), δημόσια μεταφορές (σταθμοί μετρό και τρένων, λιμάνια, αεροδρόμια κ.λπ.) και οποιονδήποτε άλλο πολυσύχναστο χώρο.

Η ακρίβεια της μέτρησης είναι 0,2 ° C οι μετρήσεις προέρχονται από τους 18 αισθητήρες του συστήματος. Η καινοτομία της Smart Gate κρύβεται στην ικανότητά της να λαμβάνει σε πραγματικό χρόνο την υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπεται από το ανθρώπινο σώμα και μέσω ενός αλγορίθμου δείχνει τη μέγιστη θερμοκρασία χωρίς να επηρεάζεται από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Εκτός από αυτό, έχει τη δυνατότητα να μετρά τις διασταυρώσεις των ατόμων που εισέρχονται ή εξέρχονται από το μέρος για να παρακολουθεί καλύτερα την κίνηση.

Οφέλη
Μια άμεση μέτρηση που επιτρέπει στους ανθρώπους να περνούν γρήγορα και συνεχώς (60 άτομα ανά λεπτό).
Υψηλή ακρίβεια μέτρησης +/- 0,2 ° C χάρη στην αυτόματη βαθμονόμηση της συσκευής με θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Εκατοντάδες μετρήσεις ανά άτομο για ασφαλέστερο αποτέλεσμα
Η συσκευή δεν εκπέμπει ακτινοβολία. Λαμβάνει παθητικά την υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπεται από το ανθρώπινο σώμα, χωρίς φυσική επαφή.
Ανιχνευτές θερμοκρασίας υψηλής ευκρίνειας και ακρίβειας 18 σημείων σε κάθετη διάταξη.
Ευκολία εγκατάστασης και μετακίνηση στο διάστημα.
Εξαιρετική ποιότητα και ανθεκτικότητα για έντονη μακροχρόνια χρήση.

Το δεντρό το είδατε σε όλα αυτά? αθώο φαίνεται σωστά? όσο για εσάς που λέτε για φωτογραφίες των παιδιών σας σιγά τα αυγά !! δεν κοιτάτε να μαζέψετε τα παιδιά σας από το μασονικό facebook που έχουν εκφυλιστεί από τα 13 τους ? έχεις και την Google να κάνει αναφορες δήθεν για ακατάλληλο περιεχόμενο για παιδιά σε ενοχλητικά Post (!) άκουσον άκουσον, άλλος ένας τρόπος να κανουν πολεμο σε ανεξάρτητες πήγες, μέχρι και post για εξωγήινους το έβγαλαν ακατάλληλο για παιδιά, μα τι κάλοι άνθρωποι φροντίζουν για τα παιδιά σας ! την ίδια ώρα δεκάδες έγκυρες πήγες τους κανουν προώθηση π@ρνιας με έμμεσο τρόπο, και όλοι αυτοι που κόπτονται δηθεν για την ασφάλεια των παιδιών, κάνουν σαν μην ξερουν τίποτα αφού όποιο παιδί μπει στην αναζήτηση google και γραψει την γνωστη λέξη θα δει κανονικά ολόκληρα βιντεο ακατάλληλου περιεχόμενου ! αυτά δεν ενοχλούν κανέναν όμως,για να μπαίνουν απο μικρά στα "κόλπα" και να εκφυλίζονται και οι σχέσεις, αφού μέχρι και μαθήματα έλεγαν να κανουν στα σχολεία αν δεν το έχουν κάνει ήδη.... όπως πάει σε μερικά χρονιά που θα ειναι οι περισσότεροι ίδιας ρατσας με τους μουσουλμανους θα παντρεύονται γυναίκες 15 χρόνων, ώστε σε όλη τους την ζωή να ζουν σε μια πλάνη από μικρές .

Το δάσος: Ανιχνευτές θερμοκρασίας για ποιο λόγο? το περιτύλιγμα λοιπόν ειναι το "Ανιχνευτές θερμοκρασίας " λες και ενδιαφέρει κανέναν πόση θερμοκρασία έχουν, η υπέρυθρη ακτινοβολία ειναι ύποπτη, και παραπέμπει σε άλλα που οι περισσότεροι έχουν πλήρη άγνοια... Γιατί έχουν άγνοια? άπλα δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα και ουδεμιά σχέση με το πνευματικό κόσμο, και ζουν σε κατώτερο υλιστικό επίπεδο, και τρέμουν τον θάνατο μεταξύ άλλων. Σε άλλη περίπτωση θα καταλαβαινουν αμέσως τους μοχθηρούς και δεν θα έπεφταν θύματα τους, αφού προσέχουν μονο το φαίνεστε, επίσης θα έβλεπαν αμέσως ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και ίσοι οπως τους διδάσκουν ψευδώς από τα σχολεια, άλλοι ειναι ανώτερα πνεύματα και άλλοι κατώτερα και άλλοι κατι πολύ χειρότερο ,εδώ ειναι το μυστικό των μυστικών!

Αυτός ειναι και ο λόγος που μάζεψαν τις μάζες σε δίκες τους έγκυρες πήγες αποχαύνωσης και μακριά από ανεξάρτητες σελίδες με τέτοια θέματα, και προ μηνών μια συζήτηση ηταν το πως ξεχωρίζουν τι πνεύμα έχουν και παρακολουθουν τα "επικίνδυνα" για αυτούς άτομα απο μικρά, για την ιστορία πριν 80 χρονιά οι "κακοί" ξεχωρίζαν αμέσως τους "δαίμονες" από την αύρα τους μεσώ μιας συσκευής (!) τώρα ίσως αυτοί να κάνουν το αντίθετο για να ξεχωρίζουν τους εκλεκτούς απο μικρά ώστε να πράττουν ανάλογος , όπως τον άλλον στο εξωτερικό που δεν ξεχώριζε τι γένος ηταν και συνεπώς και τι πνεύμα έχει και τον πότιζαν ναρκωτικά απο την παιδική ηλικία του για να μην ξυπνήσει, ώσπου ξύπνησε ακόμη και έτσι, και οχι μονο σταμάτησε τα ναρκωτικά αλλα άρχισε να λέει και τι κάνουν στην Γη κάτω απο την μύτη των μαζών, ώσπου τον σκότωσαν στο τέλος για να του κλείσουν το στόμα, και το παρουσίασαν ως αυτοκτονία, την άλλη στην Ελλάδα ίδιο γένος με τον πρώτο μόλις είδαν να εχει μυστικιστικές τάσεις κατάλαβαν ότι έχει ανώτερο πνεύμα την δολοφόνησαν 21 χρόνων καμιά σύλληψη.. Και ο νοών νοείτω .

Το παράλογο σε όλα αυτά για τις μάζες ειναι το γεγονός ότι ενώ πάνω σε αυτά πάτησαν και έφτιαξαν τις θρησκείες τους, τότε που οι άνθρωποι ήσαν πνευματικοί και τα ήξεραν αυτά πρώτα έπρεπε να τους κατακτήσουν σε πνευματικό επίπεδο ετσι έφτιαξαν τις γνώστες θρησκείες, αλλιως δεν θα τα έλεγαν καν περί πνεύματος σε θρησκείες τους, και ενώ η ίδιες οι θρησκείες τους λένε για παράδεισο και για πνεύμα, οποιος τους μιλήσει για αυτό σήμερα πέραν από θρησκείες ειναι ο κακός ο συνωμοσιολόγος και λέει χαζομάρες (!) και κανουν ειρωνικά σχόλια του τύπου τι πίνεις , ενώ αυτοί οι ίδιοι που χλευάζουν τέτοια θέματα, πιστεύουν με κλειστά μάτια οτι τους λέει η θρησκεία τους και μάλιστα εντελώς δογματικά! αλλά αν πεις εσύ περί πνεύματος χωρίς θρησκείες που έχουν διαστρεβλώσει τα πάντα είσαι ο κακός! και τι χαζομάρες ειναι αυτές? η ηλιθιότητα σε άλλο επίπεδο! μονο να μιλάς με τέτοιους ειναι υποτιμητικό και σε ρίχνουν στο επίπεδο τους γιαυτό τόσα χρόνια δεν εχει καταλάβει κανένας τίποτα αφού αυτοί παρασύρουν και τους άλλους... ΥΓ : Οι ελληνόφωνοι ΕΔΩΣΑΝ εντολή να μην εχει καθόλου απήχηση αυτο το post στην σελίδα facebook σαν μην το έβαλες καν ως συνήθως οτι ενοχλεί δεν το βλέπει κανένας, για ευνοήτους λογούς , για αυτά που οι μάζες θεωρούν χαζομάρες και ούτε καν να κατανοήσουν δεν μπορουν , ξεπερνούν την αντίληψη τους, αλλα σου λεει αναμεσα σε στους 100 μπορεί να καταλάβει ένας και οι άλλοι θα προβληματιστούν όποτε να μην το δει κανένας, εξάλλου τους έξυπνους κυνηγούν πάντα ...

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications