«Βουλιάζει» η Ελληνική οικονομία – «Θα είμαστε μια χαρά», λένε οι  «ειδικοί»!

Ύφεση 11,7% για το 3ο τρίμηνο του 2020 ανακοίνωσε πριν από λίγο η Στατιστική Αρχή, ενώ αναθεώρησε προς το καλύτερο τις επιδόσεις της οικονομίας τόσο για το πρώτο όσο και για το δεύτερο 3μηνο του έτους.

Ειδικότερα, το πρώτο 3μηνο τελικά η ελληνική οικονομία είχε οριακή ανάπτυξη, κατά 0,4%, ενώ το δεύτερο τρίμηνο η ύφεση ήταν στο 14,2% έναντι αρχικής εκτίμησης 15,2%.

Με βάση τα τελευταία στοιχεία η ύφεση στο 9μηνο τρέχει με 8,5%. Αρνητικό στοιχείο για το τρίτο τρίμηνο είναι ότι η ανάπτυξη σε σχέση με το δεύτερο ήταν μάλλον αναιμική και διαμορφώθηκε στο 2,3%.

Όσο η οικονομία βουλιάζει, τόσο πλησιάζει ξένη «λύση» για την Ελλάδα, η οποία, με αφορμή τον κορωνοϊό, παίρνει χρήμα από έξω, αλλά με τα μέτρα που εφαρμόζει ως αντίτιμο καταστρέφει την παραγωγή και το επιχειρείν. Αυτή την φορά, βέβαια, η λύση θα είναι παγκόσμια, καθώς θα αφορά τις περισσότερες οικονομίας του πλανήτη, τις οποίες καταστρέφουν τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας σε κοινωνία και οικονομία.

Βέβαια κάποιες χώρες της Ευρώπης ανοίγουν τα μαγαζιά. Στην Ελλάδα, μέλη της επιτροπής… ειδικών, η οποία σύμφωνα με τον κ. Ζακυνθινό έχει έξωθεν επίδραση, ζητούν Lockdown μέχρι το καλοκαίρι!

Δείτε το βίντεο "τρόμου" από τα κανάλια τους, ο ίδιος ο τρόπος που παρουσιάζουν ειναι λες και βλεπεις ταινία θρίλερ, κατα τα αλλά έχουν περάσει στην μάζα ότι ο Γκεμπελς έκανε προπαγάνδα, ως συνήθως τα ακριβώς αντίθετα, ενώ άπλα έλεγε την αλήθεια ,απορίας άξιο ειναι ότι εκατομμύρια κοιμισμένων (στα αλήθεια ψεκασμένων) βλέπουν τηλεόραση μην τυχών και χάσουν τα πολύ ενδιαφέροντα νέα Θα μου πεις εδώ άλλοι και στο ίντερνετ διαβαζουν και ιστοσελίδες των καναλιών (?) εκτός απο καθεστωτικές, οι μάζες διαβαζουν ακόμη και τους ίδιους συμμορίτες σε δηθεν διαφορετικές σελίδες, αφού συνήθως ένας συμμορίτης εμφανίζεται ως αρθρογράφος σε 4-5 δηθεν διαφορετικές έγκυρες πήγες τους, και έτσι μια μικρή σπείρα 100-200 συμμοριτών ελέγχει εκατομμύρια που διαβαζουν δεκάδες δηθεν ανεξάρτητες και μεταξύ τους ιστοσελίδες ενώ ανήκουν στους ίδιους :

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Aκόμη να καταλάβετε ότι οι Λαθρω ειναι στην Ελλάδα για να σας ντικαταστησουν!Τρομερο και βεβαα, ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΑΦΕ ΦΡΑΠΕ, 6 ώρες Τηλεωραση Εβραϊκή Σιωνιστική, χρόνια τώρα και ακόμη ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ. ΑΥΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. ΝΑ ΚΘΗΣΕΤΕ ΥΣΙΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΙ ΛΑΘΡΩ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΟΗΕ, ΔΕΚ.2018 ουι θα φέρει στην Ελλάδα 80 Εκατομοιρα Λαθρω. Ο Σόρος το χουφταλο δεινει στον καθε Εναν απο αυτούς, 10,000 Ευρώ, και τα τηλέφωνα να τηλφωνησουν όταν ΦΤΑΣΟΥΝ στην Ελλάδα.Η κατάσταση ειναι το σο τραγική που δεν μπορείτε να τα πιστέψετε!Ο Νετανιάχου έστειλε στην Ελλάδα τους Άραβες Ισραηλιτες που ζουν στο Ισραηλ.Μελετησετε τις φάτσες του σ, αλλά που να ξυπνήσετε. ΦΟΒΑΣΤΕ να χάσετε την Σύνταξη σας, αλλά δεν ΦΟΒΑΣΤΕ να χάσετε το κεφάλι σας.Οι Σιωνιςτες ΕΒΡΑΙΟΙ που θέλουν να ΓΗΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ούτε ενα κατομμοιριο δεν ειναι μέσα στα 17 Εκατομοιρια του Πλανιτη. Εχουν ενα φανατισμό τρομακτικό,ενα μυςος απίθανο για ότι δεν ειναι Εβραικο. Ολλοι οι ΕΒΡΑΙΟΙ στέλνουν τα παιδιά τους στους Ραββινους για να μάθουν την Θρησκια υους, αλλά η μεγάλη πλυοψηφια απο τα παιδιά μεγαλώνουν πάνε σχόλιο, σπουδάζουν, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΜΑΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΦΤΙΕΣ.ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ, ΚΑΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΙΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ.ΠΟΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΟΤΛ ΗΕΡΖΛ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΙΚΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΙΔΡΗΣΟΥΝ,ΨΕΦΤΙΕΣ τα 6 Εκατομοιρια θύματα. Εμείς είδαμε βιδεο που οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ κάνανε, και πως ηταν η ζωή τους στα στρατόπεδα της Ζ Γερμανίας!Καπου 750,000 πέθαναν κυρίως απο Τύφο! Και ποσες άλλες αποδείξεις για τις ΨΕΦΤΙΕΣ των Σιωνιστωνξυπνηστε, οργανωθείτε, Οι ΕΒΡΑΙΟΙ Σιωνιςτες ειναι εγκληματίες, μυσουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ όσω δεν ΓΗΝΕΤΕ πρεπει να τους εξοντώσουν, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΦΥΛΗ. ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΛΥΠΟΥΝΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Υ ΝΟΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΔΙΟΤΙ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΝ ΑΝΤΗΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΕΞΕΙ ΑΓΑΠΗ, ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ. ΠΟΤΕ.63 βιβλία, βρωμιας και δυσοδιασΤο βιβλίο του Ζκ. Πλεύρη θα έπρεπε να το είχατε διαβάσει. Ειναι ο μόνος άνθρωπος στον Πλανιτη, που αντιμετώπισε τους Σιωνιςτες, και νίκησε!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications