Πρόεδρος Ελλήνων Ιατρών Λονδίνου: «ΔΕΝ θα κάνω το εμβόλιο, δεν έχω επαρκείς πληροφορίες», video

H Πρόεδρος Ελλήνων Γιατρών Λονδίνου, Κυριακή Σονίδου, μίλησε για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και για τους εμβολιασμούς που ξεκίνησαν στην Βρετανία και πέταξε την «βόμβα»:

«Σε αυτή την φάση δεν θα ήθελα να κάνω το εμβόλιο, γιατί δεν έχω επαρκείς πληροφορίες για τον εαυτό μου και για τους ασθενείς μου».

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από το Κράτος, διαχρονικά στο σύστημα Υγείας, το οποίο εγώ υπηρετώ εδώ και 13 χρόνια με συνέπεια, όλοι οι εμβολιασμοί γίνονται στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. (…) Περιμένουμε μια ενημέρωση, περιμένουμε από τους αρμόδιους φορείς και το MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency) που ενέκρινε το εμβόλιο να στείλει κάποια έγγραφα, κάποιες μελέτες, κάποιες πληροφορίες, να γίνει κάποια καμπάνια, μια εκστρατεία ενημέρωσης, πρώτα των γιατρών και μετά των ασθενών για να ξέρουμε πού βαδίζουμε», υπογράμμισε η κα Σονίδου, τονίζοντας πως η ελλιπής ενημέρωση για το εμβόλιο εγείρει ερωτήματα και προβληματισμό.

«Είναι θέσφατο να υπάρχει κάποια ενημέρωση. Όλα τα μάθαμε μέσω μίας συνέντευξης τύπου της Pfeizer. Μαθαίνουμε τα πάντα από τα ΜΜΕ, αλλά εγώ στα χέρια μου ως γιατρός δεν έχω λάβει τίποτα».

Δείτε το ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ αυτό ΒΙΝΤΕΟ:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications