Βάπτιση:  τελετή υποδούλωσης  και υποταγής η τελετή πνευματικού σοκ ώστε να μην θυμάσαι τίποτα?

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για το πόσο βαθιά ειναι όλοι βυθισμένοι στο Matrix , και πριν αρχίσουν διάφοροι έξυπνοι φανατικοί πιστοί να νομίζουν ότι είμαστε του συστήματος "και κατα του Χριστιανισμού " να τους ενημερώσουμε ότι ο Χριστιανισμός προέρχεται από το σύστημα (όσο και αν τους ενοχλεί αυτό) και οχι εμείς που έχουμε γίνει στόχος του πολλές φόρες(!)για τα "αιρετικά" που βάζουμε,και δες τι λέμε και στο τέλος ..

Τελετή πνευματικού σοκ ώστε να μην θυμάσαι τίποτα αφού ξανα γεννηθείς ?... Το περίεργο ειναι ότι ενώ κάνουν δεκάδες πράγματα που έχουν σχέση με το πνεύμα μεσώ Χριστιανισμού σε ολόκληρη την ζωή τους, αν τους πεις για τέτοια θέματα χωρις όμως να έχουν σχέση με τον χριστιανισμό αμέσως ολα ειναι θεωρίες συνωμοσίας! δεν προκαλεί έκπληξη λοιπόν γιατί όλοι οι "ερευνητές" φτάσουν σε ενα σημείο μονο σαν ένα τοίχος και δεν πανε παρακάτω ενώ έχουν διαβάσει δεκάδες βιβλία και ασχολούνται χρονιά, οχι μονο δεν έχουν καταλάβει τίποτα αλλα στο τέλος καταλήξουν να τα κάνουν έναν αχταρμά όλα και τα ανακατεύουν με τον χριστιανισμό, όλοι τους έχουν ενα κοινό:

Ειναι φανατικοί χριστιανοί , και ενώ όλοι οι μεγάλοι και οι μύστες ήσαν οχι μονο κατα των συμμοριτών(που δήθεν ειναι κατα του χριστιανισμού όποτε τους βόλευει), αλλα και κατα Χριστιανισμού και σε μονοθεϊστικές θρησκείες που έχουν την ίδια βάση και τους ίδιους δημιουργούς, ειναι σαν κάνουν τα στραβά μάτια και δεν θέλουν να δουν ότι όλα τα χριστιανικά κείμενα μιλάνε για "γιους του Ισραήλ"..

«Βαπτίζεται ὁ δοῦλος (δούλη) τοῦ Θεού (ὁ ἢ ἡ δεῖνα) εἰς τὸ ὄνομα τοῦ Πατρός (πρώτη κατάδυση και ανάδυση), Ἀμήν· καὶ τοῦ Υἱοῦ (δεύτερη), Ἀμήν· καὶ τοῦ Ἁγίου Πνεύματος (τρίτη) Ἀμήν...Το τελετουργικό ήταν ιδιαίτερα απλό, αφού σε τρεχούμενο ύδωρ (νερό), ο Ιωάννης ο Πρόδρομος βάπτιζε τους πιστούς και τους καλούσε σε μετάνοια. Το βάπτισμα αυτό υπήρξε πρόδρομος του βαπτίσματος της εκκλησίας, αλλά είχε διαφορετικό περιεχόμενο και έννοια σε σχέση με το θεσμοθετημένο βάπτισμα της νεοσύστατης εκκλησίας.

Ο σκοπός ήταν η προετοιμασία για τον ερχομό του Μεσσία και η μετάνοια των πιστών Ιουδαίων..Στα χρόνια του Ιωάννη του Πρόδρομου, το βάπτισμα γινόταν με απλό τρόπο, όμως ο σκοπός του τότε ήταν η προετοιμασία των Ιουδαίων για τον ερχομό του Μεσσία. Ο Ιωάννης καλούσε τους πιστούς σε μετάνοια και τους βάπτιζε βρέχοντας τους με απλό νερό του Ιορδάνη Ποταμού! Μια σύντομη ομολογία πίστεως αρκούσε για την παροχή βαπτίσματος στους πιστούς .

Ένας νονός λοιπόν, εκτός από το όνομα, θα πρέπει να αποταχθεί τον Σατανά τρείς φορές και ομολογήσει πίστη προς τον Χριστό, απαγγέλλοντας την αντίστοιχη προσευχή, το «Πιστεύω», σφραγίζοντας έτσι, την υπόσχεση του προς τον Χριστό, πως θα μεταδώσει την Χριστιανική του Πίστη και στο νήπιο που βαπτίζει!

Ποιος ειναι ο σατανάς? δεδομένου ότι οι Ιουδαίοι λενε τα ακριβώς αντίθετα σε πληθώρα θεμάτων από αυτά που ισχύουν ,και παρουσιάζουν τους εχθρούς ως κακούς και "σατανάδες" , ποιος σας λέει ότι με σατανά δεν εννοούν το κάλο? στην πρόσφατη ιστορία μάλιστα το Χίτλερ τον παρουσιάζουν ως κακό!και έτσι νομίζουν όλοι, είδατε κανένα μνημείο για τα χιλιαδες θύματα της επιχείρησης με την ονομασία Σόδομα ολοκαυτώματων Γερμανικών πόλεων ? η αληθινή ιστορία που ειναι η ανάποδη απο αυτη που ξερουν η μάζες και μερικά δικά τους κείμενα τους προδίδουν όμως:

Αρμαγεδδών ή Αρμαγεδδώνας αποτελεί απόδοση στα Ελληνικά του εβραϊκού όρου αρ-Μαγεδών, που σημαίνει «Όρος της Μεγιδδώ» ή «Όρος Σύναξης Στρατευμάτων».Η αναφορά του όρου Αρμαγεδδών γίνεται στην Αγία Γραφή και συγκεκριμένα στην Αποκάλυψη του Ιωάννη. (16:16) Πρόκειται για προφητικό "τόπο" ή κατάσταση μεγάλου πολεμικού πεδίου όπου συγκεντρωμένες οι δυνάμεις "των βασιλέων τῆς οἰκουμένης ὅλης" υπό τον έλεγχο των "πνεύματων δαιμονίων" θα διεξαγάγουν την τελική μάχη εναντίον των θεϊκών δυνάμεων, "τὸν πόλεμον τῆς ἡμέρας ἐκείνης τῆς μεγάλης τοῦ Θεοῦ τοῦ παντοκράτορος".Ώστε έτσι λοιπόν: υπό τον έλεγχο των "πνεύματων δαιμονίων" θα διεξαγάγουν την τελική μάχη εναντίον των θεϊκών δυνάμεων(!) αυτό θυμίζει τους δυο παγκόσμιους πολέμους και δεκάδες γενοκτονίες που έκαναν σε όλη την Ευρώπη μεσώ κομμουνισμού μαντέψτε ποιους παρουσιάζουν ως κακούς !

Και οχι μονο παρουσιάσουν των "κάτω κόσμο" του Άδη ως κόλαση και ως πηγή του κακού αλλα πήγαν και έκτισαν εκκλησιές σε όλες τις πιθανές εισόδους, τους δε "κακούς" τους έλεγαν "δυνάμεις του άξονα" και ενώ αρχαία κείμενα λένε ότι ο "κάτω κόσμος" ειναι κατι σαν παράδεισος και εκεί ειναι ο βασιλείας του κόσμου, και στον βουδισμό μιλάνε ως πηγή του κάλου και για υπόγεια βασίλεια,γιαυτό και το Bird of God: Ο πελαργός φέρνει τις ψυχές των μωρών απο το κάτω κόσμο (σε ένα αλλο κόσμο αυτό το Post θα είχε τεράστια απήχηση σε αυτο ελάχιστοι το διάβασαν και ούτε κατάλαβαν την σημασία του, κατα τα αλλα το παίζουν όλοι απόγονοι αρχαίων που μονο για τέτοια μιλούσαν), οι συμμορίτες λένε τα ακριβώς αντίθετα και μαζί με αυτούς και όλοι οι χριστιανοί (!)σαν λένε δηλαδή ότι τα μωρά έρχονται απο τον κάτω κόσμο απο τον σατανά τάχα και πρέπει να δηλώσουν υποταγή στον δικό τους θεό και να γίνουν δούλοι του θεού τους!

Βάπτιση: Αὐτὸς εὐλόγησον καὶ τοῦτο τὸ ἔλαιον, τῇ δυνάμει καὶ ἐνεργείᾳ καὶ ἐπιφοιτήσει τοῦ Ἁγίου σου Πνεύματος, ὥστε γενέσθαι αὐτὸ χρίσμα ἀφθαρσίας, ὅπλον δικαιοσύνης, ἀνακαινισμὸς ψυχῆς καὶ σώματος, πάσης διαβολικῆς ἐνεργείας ἀποτρόπαιον, εἰς ἀπαλλαγὴν κακῶν, πᾶσι τοῖς χριομένοις αὐτὸ ἐν πίστει, ἢ καὶ μεταλαμβάνουσιν ἐξ αὐτοῦ. Εἰς δόξαν σήν, καὶ τοῦ μονογενοῦς σου Υἱοῦ, καὶ τοῦ παναγίου καὶ ἀγαθοῦ καὶ ζωοποιοῦ σου Πνεύματος, νῦν καὶ ἀεὶ καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων

Δεν προκαλεί λοιπόν εντύπωση γιατί κανένας ιερέας δεν ανήκει στο ευρωπαϊκό γένος, ούτε γιατί από μικρο δεν είδες με κάλο μάτι το χριστιανισμό όπως καθε τι σημιτικού (οπως για την δημοκρατία τους και το ποδόσφαιρο ) χωρίς να ξέρεις οτι προέρχεται από αυτούς τόσα χρονιά, το ανακάλυψες όμως τα τελευταία χρονιά. Όπως και το γεγονός ότι πολλοι δεν ειναι δογματικοί χριστιανοί ούτε καν με την βάφτιση, αλλα γίνονται στην πορεία επειδή οι περισσότεροι γύρο τους ειναι φανατικοί χριστιανοί , εκτός απο μερικούς που μπορεί να μην ανήκουν καν στο Ευρωπαϊκό γένους,και εδώ έχουν στήσει μια άλλη παγίδα εξαπάτησης οι συμμορίτες για όσους δεν πάρουν τον χριστιανικό δρόμο υποταγής:

Όλες οι ομάδες των λεγόμενων άθεων ειναι από αριστερούς τυχαίο? τι να το κάνεις να είσαι άθεος κατα του Χριστιανισμού αλλα να είσαι αριστερός αφού πάλι τους ιουδαίους προσκυνάς? έχει και συνεχεία: "δωδεκαθεϊστές" δήθεν πατρώας θρησκείας των αρχαίων (που πότε δεν ηταν θρησκεία για τους αρχαίους) επίσης από συμμορίτες που προωθούν τον "δωδεκαθεϊσμο" έχετε δει δωδεκαθεϊστή και antifa ταυτόχρονα? είδαμε εμείς ένα άναρχο-troll, δηλαδή όταν το πρόβατο ξεφύγει από το μαντρί έχουν αλλα επίσης δικά τους μαντρια ώστε να πάει πάλι σε δικιά τους στάνη ότι κάνουν με κόμματα τους,που για τον όχλο ειναι δηθεν διαφορετικά, ενώ απο το 2014 βλεπεις να ειναι τα ίδια και όσα δεν ειναι δικά τους ειναι κακοί φασίστες ναζι, ...και ορδές υπερασπιζονται την δημοκρατία νομιζουν κιόλας οτι ειναι ελληνική επινόηση ενώ οι αρχαίοι Σπαρτιάτες Μακεδόνες κτλ "κακοί ναζιστές" ηταν,ακομα και στους ινδιάνους αρχηγός ηταν ένας μύστης και σοφός και οχι αυτά τα ορκ που άπλα εκτελούν εντολές τους που έχουν στην δημοκρατία, και που αν τα βάλεις να βιδώσουν μια βίδα θα ψάχνουν οδηγίες πως βιδωθεί, (δημοκρατία δηλαδή να δίνεις εξουσία σε αγρίμια, σαν δίνεις εξουσία σε γύφτους ειναι δεδομένο οτι θα τα κάνουν όλα μπάχαλο ) ενώ δεν έχουν ιδέα ούτε οτι η δημοκρατία παντα ιουδαϊκή ηταν ούτε οτι όλοι αυτοι οι δημοκράτες που μπαίνουν βουλευτές και ορδές τους βλέπουν και ως φωστήρες άπλα ειναι χρήσιμοι ηλίθιοι γκοιμ στην γλωσσά τους

Που στο διάβολο ειναι εκείνος ο Μεσσίας τους να έρθει αφού ήδη ορδές κοιμισμένων ειναι νοητικά δούλοι τους χωρίς να το ξέρουν καν ?? ο Μπαφομετ η όπως αλλιώς τον λένε με το κεφάλι τράγου και κερατά ειναι ο Μεσσίας τους ? Αυτά που λενε αυτοί δεν ειναι θεωρίες συνωμοσίας έτσι?

Post A Comment:

2 comments

Γιώργοςείπε...

Σεβαστή η τοποθέτησή σου , αλλά με το να γράφεις και να καταφέρεσαι εναντίον του Ιησού Χριστού , της Εκκλησίας Του και των μυστηρίων Του , είναι επικίνδυνο για την ψυχική σου και σωματική σου υγεία!Μην νομίσεις ότι σε απειλώ με αυτό που μόλις έγραψα , κάθε άλλο. Εκείνος μας ανέχεται όλους και μας δίνει ελαφρυντικά , για την αγνωσία μας προς το πρόσωπό Του.Μας δίνει χρόνο να τον γνωρίσουμε , μας δίνει τρανταχτές αποδείξεις της παρουσίας Του καθημερινά! Εάν τον χαρακτηρίσουμε ως έναν μύστη , Τον αδικούμε! Κανένας μύστης ή φιλοσοφικός νους δεν είπε λόγια όπως Εκείνος :"Εγώ είμαι η ζωή κι η Ανάσταση" ή "έχετε θάρρος , εγώ νίκησα τον κόσμο" ή "ο τρώγων μου τη σάρκα και πίνων μου το αίμα έχει ζωή αιώνια και εγώ θα τον αναστήσω την έσχατη ημέρα". Τα θαύματα που καθημερινά γίνονται στο όνομά Του είναι τρανή απόδειξη των λόγων Του!
Για την βάπτιση σε βρεφική και νηπιακή ηλικία τί να πει κανείς! Από οικονομία η Εκκλησία επιτρέπει τον νηπιοβαπτισμό , γιατί σε περίπτωση αιφνίδιου θανάτου του βρέφους ή του νηπίου , η ψυχή του δεν έχει θέση στη Βασιλεία Του. Το βάπτισμα είναι ομολογία πίστης στην Αγία Τριάδα! Είναι πράξη ένωσης με τον Άγιο Τριαδικό Θεό. Η επαναφορά του ανθρώπου στην προ της αμαρτίας εποχή. Είναι επανασύνδεση του ανθρώπου με την Αγία Τριάδα!
Γύρω στα 11000000 είναι οι Άγιοι Μάρτυρες που καταμετρήθηκαν από κάποιους μελετητές των μαρτυρικών καταλόγων. 11000000 μόνο όσοι είναι καταγγεγραμμένοι , αυτοί που δεν έχει καταγραφεί το μαρτύριό τους , η ομολογία τους;
Σου προτείνω να αφήσεις την άγνοια , δεν δικαιολογείται σε πολιτισμένο νου του 21 αιώνα η έλλειψη μελέτης πηγών σε θέμα που πραγματεύεται!

atomείπε...

O Χριστιανισμός και όλες οι μονοθεϊστικές θρησκείες θα καταργηθούν οχι μονο επειδή προέρχονται απο ιουδαίους αλλα και επειδή ειναι φύλακες του μυαλού όταν γίνει η μεγαλη επανεκκίνηση του πλανήτη...!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications