Τραμπ: «Η πανδημία χρησιμοποιήθηκε ως πρόφαση για την νοθεία» (βίντεο)

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, προέβη σε βαρυσήμαντη παρέμβαση χθές το βράδυ, ανεβάζοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο διάρκειας 46 λεπτών μέσα από τον Λευκό Οίκο στο οποίο έδωσε λεπτομέρεις περιγραφές περιπτώσεων νοθείας, τις οποίες κάλεσε να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους τα δικαστήρια στα οποία έχει προσφύγει

Κατήγγειλε ότι κέρδιζε κάθε κρίσιμη πολιτεία, μέχρι που η «δημοκρατική εκλογική μηχανή» κατέφυγε σε νοθεία σε πολλές πολιτείες.

Δεκάδες εκατομμύρια ψηφοδέλτια πήγαν σε άγνωστες διευθύνσεις, χωρίς να υπάρχει καμία δικλείδα ασφαλείας, ενώ η πανδημία χρησιμοποιήθηκε ως πανδημία για να στηθεί ο μηχανισμός της νοθείας.

«Ακόμα και αυτό που λέω τώρα θα υποτιμηθουν», προέβλεψε ο Τραμπ καθώς διατύπωνε τις θέσεις του, αρκετές από τις οποίες χρησιμοποίησε και η νομική του ομάδα για να ανατρέψει αποτελέσματα σε Πολιτείες ηττήθηκε εκλογικά.

Ο Τραμπ σημείωσε ότι «μπορεί να είναι η πιο σημαντική ομιλία που έχω κάνει ποτέ» και επανέλαβε πως οι εκλογές ήταν μια απάτη, ότι τα αποτελέσματα σε πολλές περιπτώσεις έχουν «μαγειρευτεί» και πως πρέπει να ανατραπούν σε Πολιτείες που ο Μπάιντεν έλαβε περισσότερες ψήφους, ενώ προέτρεψε το Ανώτατο Δικαστήριο να παρέμβει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications