Τράγκας: «Ακόμα & αν όλοι οι Τούρκοι περάσουν & φτύσουν στο Μαξίμου, ο Κ.Μητσοτάκης θα νομίζει ότι βρέχει»

Σκληρός και ειρωνικός απέναντι στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο παρουσιαστής-δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας εξαπέλυσε πρωτοφανή επίθεση κατά του ενοίκου του Μαξίμου, επικεντρώνοντας στο φιάσκο της άρνησης του Βερολίνου για να επιβάλλει κυρώσεις στη Τουρκία ως αντίποινα για τις έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

«... Όπως μαθαίνω, οι Γερμανοί κουβεντιάζουν έναν μεγάλο ακρωτηριασμό της εθνικής μας κυριαρχίας αναζητώντας τα διπλωματικά τρικ που θα βγάλουν λαγούς από το καπέλο των συζητήσεων, χωρίς να αντιληφθεί το πλατύ κοινό πώς έγινε το κόλπο.​

Ο Μητσοτάκης έχει συμφωνήσει. Αποδεικνύει καθημερινά στην πράξη ότι καθοδηγείται πλήρως από την γερμανική Καγκελαρία. Ούτε ψέλλισε ούτε φώναξε εναντίον της ανθελληνικής στάσης των Ευρωπαίων.

(...) Αποδεικνύει στην πράξη ότι είναι υπάλληλος της Καγκελαρίας, και ότι, προκειμένου να είναι πρωθυπουργός, δέχεται καθημερινές ταπεινώσεις σε βάρος της χώρας, χωρίς ποτέ να ασκεί βέτο ή να καταγγέλλει την γερμανική πολιτική.

Δεν τον ενοχλεί απολύτως τίποτα. Ακόμη και όλοι οι Τούρκοι να περάσουν και να φτύσουν έξω από το Μαξίμου, αυτός θα αναρωτηθεί αν έβρεξε δυνατά ή αν έχουμε ακραίο καιρικό φαινόμενο. Έχει τόσο γερμανική ψυχή και καρδιά, είναι τόσο δεμένος χειροπόδαρα με την Γερμανία που, όταν θα υπογράψει τις παραχωρήσεις, θα ζητήσει στυλό κατασκευασμένο από την Siemens ή άλλη γερμανική πολυεθνική.

(...) Ο Μητσοτάκης βολεύεται να πάει σε εκλογές γύρω στη διετία και να ζητήσει ανανέωση της εντολής για τέσσερα χρόνια, προκειμένου να πάει στην υπογραφή εθνικών υποχωρήσεων και στην υποδοχή νέου μνημονίου. Αυτό θέλουν και οι Γερμανοί έχοντας καβάντζα και όλο το συνταγματικό τόξο της Βουλής.

Ο Μητσοτάκης, όμως, τρέμει το τσουνάμι της εθνικής καταστροφής. Η απορρύθμιση της αγοράς είναι τόσο μεγάλη που ήδη λέγεται στα σπίτια του κόσμου «δεν πάει άλλο». Ο Μητσοτάκης από τώρα, και ενώ τα γκάλοπ τον δείχνουνε δεκαπέντε με δεκαοχτώ μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, φοβάται την τεράστια «γκρίζα μάζα» που διαμορφώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Φοβάται το αντιεμβολιαστικό κίνημα που κυμαίνεται στο 60% με 65% του πληθυσμού. Γνωρίζει καλά ότι η ανεργία που θα εκτιναχθεί στο 30% θα είναι γροθιά για τον ίδιο και τους υπουργούς του. Και ξέρει ότι αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί όλο το βρώμικο παιχνίδι στην υπόθεση του Αιγαίου. Ο μεγαλύτερος φόβος του Μητσοτάκη είναι η ίδια η γιγαντιαία λαϊκή αντίδραση που θα ξεπηδήσει εντός ολίγου».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications