Γιορτάζουν τα 101 χρόνια Παπανδρέου -   Η αρχή του τέλους -  Αν δεν το έβλεπες δεν θα το πίστευες

Αυτά γράφουν Ελληνόφωνοι μαζί με κοιμισμένους στην σημιτική σελίδα lupen και αποχαύνωσης :100 χρόνια γεμάτα λαοθάλασσες, γκλάμουρ, δικαστήρια και σοσιαλιστική οικοδόμηση 100 χρόνια Ανδρέας Παπανδρέου είναι αυτά. Ένας αιώνας συμπληρώνεται σήμερα από τη γέννηση του μεγαλύτερου μύστη ανάμεσα στους δημαγωγούς, τρεις φορές πρωθυπουργού του μεγάλου μας έθνους και πατέρα του ΓΑΠ και του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος ευρύτερα, το οποίο έμελλε να παίξει ως γνωστόν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις.

Τι γράφουν στην wikipedia τους κάθως και τι δεν γράφουν :Ήταν ίσως ο πολιτικός με τη μεγαλύτερη συμβολή στη διαμόρφωση του πολιτικού και κομματικού συστήματος στη σύγχρονη Ελλάδα. Ανέτρεψε τον κυρίαρχο πολιτικό διαχωρισμό «Εθνικόφρονες-Κομμουνιστές» και στη θέση του επέβαλλε το δίπολο «Δεξιά-Αντιδεξιά». Το ΠΑΣΟΚ που δημιούργησε ήταν το πρώτο κόμμα εξουσίας στην ελληνική ιστορία με μαζική οργάνωση (στα πρότυπα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας)Από το κυβερνητικό του έργο ξεχωριστή θέση στη νεοελληνική πολιτική ιστορία έχουν η αναγνώριση της Εθνικής Αντίστασης ( = γενοκτονία σφαγές κυρίως όσοι ήσαν ευρωπαϊκού γένους ως ναζι φάσιστες,γιατί ούτως η άλλος οι αλλες ράτσες ειναι δουλικές και μειωμένης νοημοσύνης πέταμα σε πηγάδια, και παιδομάζωμα).

Άλλες σημαντικές τομές των κυβερνήσεών του ήταν η νομιμοποίηση του πολιτικού γάμου, η ψήφος στα 18, η εισαγωγή του μονοτονικού συστήματος γραφής (1982) (?), η κατάργηση της σχολικής ενδυμασίας (1982), η θέσπιση των επιδομάτων (αναπηρίας κτλ. από τους κακούς ναζι τα πήραν αυτά για το παίζουν άνθρωποι αλλα να δίνουν και επίδομα σε δικούς τους χωρίς να ειναι ανάπηροι ), η αναγνώριση του εργατικού ατυχήματος, οι αλλαγές στο Οικογενειακό Δίκαιο όπως η καθιέρωση της ισότητας των δύο φύλων (η αρχή της παρακμής και του εκφυλισμού της γυναικάς γιατί στόχος δεν ηταν η ισότητα εξ αρχής αλλα ο εκφυλισμός της γυναικάς,για βάζουν και τα αυγά τους πιο εύκολα «Αυξάνεστε και πληθύνεστε και κυριεύσατε τη γη» τους είπε ο Γιάχβε ο άλλος ο ελληνόφωνος έχει 5-6 μούλικα από 2-3 διαφορετικές γυναίκες που μεγαλώνουν ελληνόφωνους μη έχοντας ιδέα για τίποτα, και την ίδια ώρα έχουν "οικονομική κρίση" ώστε να κανουν τις γυναικες να πηγαίνουν με αυτούς που πάντα ειναι πλούσιοι και να αναπαράγονται αυτοί, δουλεμπόριο λευκής σαρκός ότι έκαναν και στην τουρκοκρατια, π@ρνεια και δεν συμμαζεύεται κάθως και φεμινισμός).

Η απαγόρευση του αναχρονιστικού θεσμού της προίκας, η κατάργηση πλείστων μεταξικών και μετεμφυλιακών νόμων(για να αλωνίζουν ελεύθερα οι συμμορίτες ), όπως αυτοί του τεντιμποϊσμού και της κατασκοπείας (αφού όλοι οι συμμορίτες antifa κομμουνιστές ειναι κατάσκοποι της Mossad και ιουδαίων γένικα), η άσκηση ακηδεμόνευτης και πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής και η μεγάλη ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων(απο τους ίδιους για ανύπαρκτο εχθρό πλέον άφου ο εχθρός ήσαν μέσα στο κάστρο), η αναγνώριση της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου (αναγνώριση της γενοκτονίας από ποιους? από τους ίδιους ? που δεν λένε τίποτα και για την γενοκτονία που έκαναν στην Ελλάδα?) και η παραχώρηση άδειας επιστροφής στην Ελλάδα στους πολιτικούς πρόσφυγες του Δημοκρατικού Στρατού .

Τι δεν γράφουν: Και είχες μια φαγούρα πως βρέθηκαν τόσοι πολλοι ελληνόφωνοι συμμορίτες αναρχοκομμουνιστες κτλ 50.000 ηταν σε άναρχο-κομμουνιστική σελίδα facebook,που έκλεισαν πρόσφατα (αφού ξεμπέρδεψαν με την Χ.Α) η οποία είχε διεύθυνση Έδρας το London και διαχειριστή έναν άναρχο-μασόνο συμφωνα με σχετική εικόνα που είχε εξώφυλλο , και δεν είχαν πατήσει Like τυχαία εις γνωστής τους δήλωναν εμμέσως πλην σαφώς ανθέλληνες και άναρχο-συμμορίτες antifa , οι χασάπηδες που έσφαζαν ως τέρατα ακόμη και με κονσερβοκούτια οχι μονο επέστρεψαν αλλα έκαναν και αναπαραγωγή της φυλής τους , γιαυτό όλοι οι αριστεροί προέρχονται από κομμουνιστές πατεράδες, αυτό που δεν ξέρουν οι μάζες ειναι οτι οι λεγόμενοι κομμουνιστές ειναι κυρίως σημιτικές ράτσες μογγολικές και λοιπες βάρβαρες ράτσες.Την περίοδο δε του 40 οι περισσότεροι ήσαν ιουδαϊκής ράτσας ,σήμερα υπάρχει πληθώρα βάρβαρων ίδιας ράτσας με τους λαθρο αραβικης και μογγολικής ράτσας και τους ξέρετε ως antifa.

Τι δεν γράφουν: Τι έμαθες από έναν Νεοδημοκράτη πριν το ίντερνετ για το γινόταν στην Ελλάδα από το 1974 και μετά,βεβαία αυτός ο νεοδημοκράτης ηταν κλασικός τυπικός Νεοέλληνας γιαυτό δεν κατάλαβε τόσα χρονιά ότι και το ΝΔ που υποστηρίζει δικό τους ειναι : Από φυσικές έως οικονομικές δολοφονίες με δόλιο τρόπο, και κυνήγι μαγισσών όσων υποστήριζαν Παπαδόπουλο "κάκια Χούντα" επι 20 χρονιά και στημένες δίκες , οι δολοφονίες γινόντουσαν στην ζουλά, ( ότι έκαναν και κάνουν με όσους υποστηριζόταν Χ.Α), το σκηνικό θύμιζε ως Σοβιετ και Γκουλάγκ που εξολόθρευε τους αντιφρονούντες και τους έξυπνους σε διάφορες θέσεις ώστε μετα να ειναι εύκολη η κυριαρχία τους , κλείσιμο δεκάδων εργοστάσιων είτε περνούσαν σε χεριά συμμοριτών όσα ηταν χρήσιμα, στελέχωση δημοσίων υπηρεσιών με ορδές από άναρχο-συμμορίτες που υπηρετούν την εκλεκτή φυλή απο την φύση τους λόγο φυλής,στελέχωση σχολών και πανεπιστημίων με καθηγητές άναρχο-συμμορίτες ακόμη και ελληνόφωνους ιουδαίους ώστε να εκφυλίσουν τους πάντες .

Αυτά και αλλα πολλά γινόντουσαν στην Ελλαδα μεταξύ του 1974-1990, αυτά έλεγαν παππούδες και όσοι τα ζούσαν τότε και είχαν αντίληψη τι γίνεται, ο μεγάλος όγκος του όχλου φυσικά δεν καταλαβαίνει τίποτα όπως δεν καταλαβαίνει ούτε τώρα που έχει και ίντερνετ και τους βλέπεις live ! αυτό ακριβώς: Αν δεν το έβλεπες δεν θα το πίστευες ειναι αδιανόητο όλες οι έγκυρες πήγες τους να ειναι στην πρώτη θέση και μετα να μιλάνε για Έλληνες με καθαρό ελληνικό DNA οτι δηλαδή όλοι στην Ελλάδα ειναι απόγονοι αρχαίων ...Αναμενόμενο ηταν, αφού από την εποχη του 40 αποδεκάτιζαν τους έξυπνους και όσους άνηκαν στο ευρωπαϊκό γένος για να μείνουν πολύ περισσότεροι στην Ελλάδα οι μειωμένης νοημοσύνης και αμφίβολου ράτσας υλιστές και φιλοχρήματοι, ουδεμιά σχέση με το αρχαίο πνεύμα, επίσης τέτοιους εβαζαν σε δημόσιες υπηρεσίες ώστε να ειναι νεόπλουτοι για να κανουν παιδιά με αυτούς οι γυναίκες χωρις να κοιτούν την ποιότητα του ανθρώπου αλλα το χρήμα, και κάπως έτσι γέμισε η Ελλάδα γκοιμ(στην γλωσσά τους)

Και τέλος Ανδρέας Παπανδρέου τι ράτσας ειναι αυτός που τον υποστηρίζουν σαν θεό οι συμμορίτες και μαζί με αυτούς και οι ορδες ανεγκέφαλων? (καλα οκ θα μου πεις εδώ υποστήριζαν τον Mαραντονα) , μήπως ήσαν χουντικός? μήπως πατριώτης δηλαδή κακός φασίστας? προφανώς δικός τους ειναι για τον υποστηρίζουν πόσο μυαλό θέλει? wikipedia.org: Ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου (Χίος, 5 Φεβρουαρίου 1919 – Εκάλη Αττικής, 23 Ιουνίου 1996) ήταν Έλληνας πολιτικός(!)

Έλληνας πολιτικός? υπάρχει επάγγελμα πολίτικος? πρέπει να είσαι εντελώς βλάκας για να υποστηρίζεις κάποιον που άπλα δηλώνει πολίτικος χωρις να έχει δουλέψει πότε του και χωρίς να έχει καμια σχέση με σένα, και όπως άλλοι όμοιοι του απευθείας απο μασονικές σχόλες τύπου Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, όσο για το "Έλληνας" υπό ποια έννοια το εννοούν Έλληνας? ότι γεννήθηκε Ελλάδα η οτι ειναι απόγονος αρχαίων? γιατί και οι συμμορίτες Έλληνες δηλώνουν, αλλα αν τους κάνεις εξετάσεις DNA και υγειονομικές εξετάσεις θα βγουν αλλα στην επιφάνεια πέραν απο το γεγονός οτι φαίνονται και από την συμπεριφορά τους και ότι ειναι σημιτικές ράτσες αραβικού τύπου..

Το γεγονός ότι ηταν με Δήμητρα Λιάνη παραπέμπει άλλου και οτι δεν ηταν άπλα ένας συμμορίτης τύπου antifa, αλλά αυτα ειναι για μύστες που ξέρουν και 5 πράγματα παραπάνω, όπως ο συμμορίτης Βαρδής Βαρδινογιάννης (με Μαριάννα Βαρδινογιάννη) που τον είχαν στείλει διακοπές στην Αμοργό επειδή ηταν άναρχο-συμμορίτης και πράκτορας ελληνόφωνων, όλοι αυτοι έγιναν "ήρωες" και ζάπλουτοι ,πάλι καλα που πριν κάτι μήνες έκαναν αφιέρωμα ότι η κάκια χούντα τον είχε στείλει διακοπές στα ξερονήσια και πως πήγε η γυναικά του να του συμπαρασταθεί, αχ τι συγκινητικό (!) αν δεν έκαναν τοσο εύκολα γυναίκες σαν τα μούτρα τους δεν θα ειχαν κυριαρχήσει κιόλας, να γιατί οι κακοί ναζι ειχαν βγάλει νομούς φυλετικής υγείας, εδώ κατάλαβες ότι η ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ ΕΛΛΑΣ ανήκει στην γνωστή "εκλεκτή φυλή" και γιαυτό έχουν δολοφονήσει 4-5 εφευρέτες μηχανής με νερό, το να υπάρχει κάποια εταιρία καύσιμων που να μην ανήκει σε σημιτικές ράτσες σε όλο το κόσμο θα ειναι θαύμα! σημιτικές ράτσες ειναι και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, εξάλλου ειναι ίδιοι που είχαν κάνει εμπάργκο στην Γερμανία από το 1934 ώστε να μεινει από καύσιμα και να κερδίσουν τον πόλεμο.

Για δες κάτι πράγματα οι σημιτικές ράτσες (της σελήνης αλλο θέμα αυτό) που δεν έχουν ούτε μια εφεύρεση ούτε έχουν προσφέρει τίποτα στην Γη αλλα ειναι μοχθηρές, κατέληξαν να ελέγχουν τα καύσιμα σε ολο το κόσμο, μπορεί το μεσαίωνα μετα την διάλυση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας να απέτυχαν να κατακτήσουν την Ευρώπη με ισλαμικές εισβολές αλλά το κατάφεραν μετά το 1900 μεσώ κομμουνισμού με δεκάδες γενοκτονίες. Και έχεις τον καθε βλάκα δογματικό ηλίθιο σήμερα που όλα τα βλέπει δογματικά να σου λέει ότι σκοτωναν δήθεν ιδεολογικούς αντιπάλους, δηλαδή κακούς ναζι φασίστες οι κομμουνιστές όταν όλοι τους ειναι σημιτικές ράτσες, και οι "κακοί" ολως τυχαίως ήσαν ευρωπαϊκού γένους στην πλειοψηφία τους ακομα και εκφυλισμένοι !αυτά γίνονται όταν δεν έχεις καμιά αντίληψη του γένους και διαφορετικού πνεύματος, το παίζουν και απόγονοι αρχαίων όταν οι αρχαίοι τους γράφουν ότι απο το κάλο έρχεται η δημιουργία και συνεπώς οι εφευρέσεις άρα πως ηταν κακοί οι Γερμανοί όταν το 80% των εφευρέσεων μετα το μεσαίωνα ειναι απο την Γερμανική αυτοκρατορία και την Γερμανία και τους κακούς ναζι που επίσης ήσαν μύστες σαν τους αρχαίους? για τον ίδιο λόγο δεν υπάρχει εφευρέτης σημιτικής ρατσας τύπου άραβες και πολλοι Νεοέλληνες ειναι αραβικής ρατσας αν δεν το έχετε καταλάβει,αν πάτε σε εκδήλωση ΚΚΕ ειναι σαν είσαι σε κάποια αραβική χώρα (μονο γυναικες θα βρείτε που δεν ειναι αραβικής ρατσας που όμως τις έχουν κάνει σαν σημιτικά μούτρα τους)..Οι χριστιανοί παρασύρονται σε έναν πόλεμο απο ηλιθιότητα, την άγνοια και την εθνική ματαιοδοξία! Αυτοί θα σκοτώσουν ο ένας τον άλλον και τότε θα έχουμε αρκετό χώρο για το δικό μας λαό .(Ραβίνος Ράιχ Χορν Ιούλιος του 1880) μαντέψτε ποιος ειναι ο δικός τους λάος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications