Τι είναι τα «διαβατήρια ελευθερίας»  που ετοιμάζουν στην Βρετανία  (και όχι μονο εκεί)

Τι ισχυρίζονται οι εταιρίες που επεξεργάζονται τα σχέδια για όσους έχουν αρνητικά τεστ κορονοϊού στα χέρια τους

Κάποιες εταιρίες έχουν αρχίσει ήδη να δουλεύουν πάνω στο σχέδιο των «διαβατηρίων ελευθερίας», ένα μαγικό χαρτί που θα επιτρέπει στον κάτοχό του να μπαίνει στα σχολεία, τους χώρους εργασίας και τις παμπ της Βρετανίας.

Δύο μάλιστα από αυτές τις εταιρίες έχουν αποσπάσει ακόμα και κρατικά συμβόλαια για την προκαταρκτική δουλειά τους πάνω στην εφαρμογή.
Για την ώρα πάντως, το υπουργείο Υγείας της Αγγλίας ισχυρίζεται πως δεν έχει καταλήξει σε απόφαση για το αν και πότε θα επιστρατευτεί το νέο μοτίβο μετακίνησης και ζωής.

Ο στόχος είναι να απλοποιηθούν οι διαδικασίες για όποιον έχει αρνητικό τεστ κορονοϊού στα χέρια του. Οι εταιρίες έχουν προτείνει ακόμα και σύστημα με QR code στο κινητό τηλέφωνο του πολίτη, που θα σκανάρεται από το σχολείο ή το γραφείο και θα εμφανίζει το «ψηφιακό διαβατήριο» του κατόχου, με τη φωτογραφία του και το αρνητικό τεστ.

Η ιδέα παραμένει ωστόσο αμφιλεγόμενη και έχει δεχτεί ήδη μεγάλη πολεμική, μιλώντας για δημιουργία «Απαρτχάιντ» μεταξύ θετικών και αρνητικών κρουσμάτων.Πηγή πάντως του υπουργείου Υγείας δήλωσε πως το πρόγραμμα που έχει προταθεί είναι ακόμα σε «προπαρασκευαστικό στάδιο», διερευνώντας απλώς τη δυνατότητα.Από την έγκυρη πηγή τους newsbeast.gr και στην σοβιετική ένωση τέτοια είχαν (!) οποιος δεν είχε στα Γκουλάγκ...

Fake news αυτά όταν τα έλεγαν ανεξάρτητες πήγες :

Άλλα τωρα που τα λένε δίκες τους δεν ειναι fake news! μονο και μονο για να βλάψουν ανεξάρτητες πήγες μείωση απήχησης και δυσφήμηση , όποιος λογικός άνθρωπος μπει εδώ και κοιτάξει άπλα τα σχόλια από τις ορδές ελληνόφωνων τύπου άναρχο-κομμουνιστές, οι οποίοι ειναι συγκεκριμένες ράτσες απο σημιτικές έως μογγολικές, που χλευάζουν ειρωνεύονται σχολιάζουν υπέρ μόνιμος ,και προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο, θα διαπιστώσει ότι όλοι αυτοί ειναι κατι μεταξύ σχιζοφρενών και άκρως ύπουλων, που μονο να μιλήσεις μαζί τους σου δημιουργούν σύγχυση στο μυαλό με την σχιζοφρενή "λογική" τους και στο τέλος σε νικούν λόγο πείρας... φαντάσου τι γίνεται στην κοινωνία όταν και στο ίντερνετ συμπεριφερονται έτσι .

Απορίας άξιο ειναι που κάθονται και μιλάνε μαζί τους και απαντούν στα σχόλια ελληνόφωνων, ούτε στο ΚΚΕ τέτοιες ασυναρτησίες που γράφουν οι ελληνόφωνοι εκει και αλληλοϋποστηρίζονται στα σχόλια ,από το 2016 που κατάλαβες ότι οι λεγόμενοι κομμουνιστές antifa κτλ ειναι μοχθηρές ελληνόφωνες ράτσες (με καθαρό Ελληνικό DNA γιαυτό ειναι σημιτιτόφατσες) δεν μπαίνεις καν στην διαδικασία ούτε να μιλήσεις μαζί τους και να σε ρίξουν στο επίπεδο τους , εδώ φαίνεται ότι οι μάζες εχουν συνηθίσει να ζουν πλέον με αυτές τις άκρως μοχθηρές φυλές και δεν καταλαβαίνουν καν την αφύσικη συμπεριφορά τους, και κάθονται και απαντούν κιόλας όμοιος και διαβάζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους ..

Και να φανταστεί κάνεις οτι αυτοι οι άκρως επικίνδυνοι για την ίδια την κοινωνία σε βαθμό σχιζοφρενών οχι μονο κυκλοφορούν ελεύθεροι και πάνε την κοινωνία στο πάτο μονο με την παρουσία τους μέσα σε αυτήν, αλλα έχουν και την εξουσία (!) και κλάμα οι γυναίκες μετά οτι τις κτυπούν τους φέρονται άσχημα οι σχιζοφρενείς άντρες τους , και την άλλη μέρα οχι μονο ειναι πάλι μαζί σαν να μην τρέχει τίποτα αλλα κανουν και παιδιά με αυτούς για να εξαπλωθεί η φυλή τους (!) καμια δεν μπήκε στο κόπο να μεθύσει τον άντρα της ώστε να δείξει το αληθινό πρόσωπο του, μια φορά είδες εκείνη την Τατιάνα Στεφανίδου "Μαζί σου" πως το έλεγαν, γιατί όλες οι κτυπημένες απο την ζωή (!)πηγαίναν εκεί και έλεγαν το μαρτύριο τους, (ναι η ζωή φταίει οχι οι ελληνόφωνοι που εκαναν μια κοινωνία μπάχαλο και την γεμίζουν και με εισαγόμενα αγρίμια λες και δεν φτάνουν τα ντόπια), και ηταν μια που έλεγε οτι ο άντρα της την εξέδιδε μεταξύ άλλων και της έκανε την ζωή μαύρη γενικά, και λες δεν γίνεται να υπάρχουν τοσο πολύ ηλίθιες στο κόσμο! και όμως, χωρίς καν να ξέρεις λεπτομέρειες πέραν απο αυτές που έλεγε , κατάλαβες ότι ο άντρα της ειναι τύπου ελληνόφωνος, πως να μην σου κάνει την ζωή μαύρη μαντάμ όταν έτσι ειναι η φυλή τους? αυτή πήγε να πει τον πόνο της στην Τατιάνα , και μετα θα πάει να γίνει φεμινίστρια για να σωθεί απο τους ίδιους που της έκαναν την ζωή μαύρη(!) ...Εδώ γίνεται και κατανοητό ότι ορθά τους είχαν μαζέψει στα ξερονήσια, και δεν τους ήθελαν οι κακοί ναζι, τοτε μάλιστα εκεινη την εποχη που οχι μονο οι άνθρωποι ηταν πιο αγνοί αλλα και η η ίδια η κοινωνία ηταν αγνή ξεχωρίζαν σαν την μύγα μέσα στο γάλα απο την άκρως μοχθηρή συμπεριφορά τους

Λόγω οτι δεν υπάρχουν οροί η δεν τους βρίσκεις να εξηγήσεις την εντελώς αφύσικη συμπεριφορά τους, ότι δηλαδή το απλό πράγμα το κάνουν περίπλοκο ώστε στο τέλος να σε πείσουν ότι αυτοί έχουν δίκαιο, σύμφωνα με την επίσημη ψυχολογία τους η συμπεριφορά που έχουν παραπέμπει σε ψυχοπαθείς,αλλα αυτοί ειναι ελεύθεροι και θεωρούνται φυσιολογικοί (!) το κομμουνιστικό μανιφέστο γεμάτο σημιτικές ασυναρτησίες που μονο οι βάρβαρες φυλές καταλαβαινουν , προφανώς το έγραψαν για να συγκεντρώσουν όλους τους απόγονους των βάρβαρων εισβολέων στην Ευρώπη και σημιτικές φυλές και να δημιουργήσουν τον κομμουνισμό δήθεν ως ιδεολογία, καθώς με παρόμοιες ασυναρτησίες καθοδηγούν τους λεγόμενους antifa ακόμα και μέσα από σελίδες facebook, και η "λογική" τους πάει κάπως έτσι:

Όσοι έχουν κάποιο γνωστο/ γνωστη που οπού πάει επικρατεί ένα χάος, τα άπλα πράγματα τα κάνει περίπλοκα προς όφελος του, δημιουργεί τσακωμούς , περιπλέκει τα πάντα, και μετατρέπει τους πάντες σε υποχείρια του, να ξέρει ότι έχει να κάνει με ψυχοπαθή λόγο βάρβαρης φυλης, αν οχι σημιτικής που ειναι ακόμη χειρότερή.... Είναι σαν δημιουργούν σύγχυση στο μυαλό και στο τέλος ένα είδος ύπνωσης και ελέγχουν τους γύρο τους . Να πως πολύ εύκολα μετατρέπουν γυναίκες ακόμη και σε π@ρνες μονο με το να βρεθούν ανάμεσα σε τέτοια άτομα ......γιαυτό τσιρίζουν για δημοκρατία για φασίστες ρατσιστές, είμαστε δήθεν όλοι ίδιοι και ίσοι και για "δικαιώματα του ανθρώπου", επειδή οι ιδιοι ειναι μη φυσιολογικοί άνθρωποι, και για να δρουν ανενόχλητοι(!)που να τα καταλάβουν αυτά οι πολλοί έτσι οπως τους έχουν κάνει πλέον? στο επίπεδο που εχουν πέσει δεν καταλαβαίνουν καν τα αυτονόητα, ότι για να ζητάς ίσα δικαιώματα σημαίνει ότι είσαι μοχθηρός εκτός απο κατώτερος και οχι φυσιολογικός άνθρωπος αφου αν ήσουν φυσιολογικός άνθρωπος θα ήσουν σαν τους άλλους και δεν ζητούσες ίσα δικαιώματα (!)

Με βάση αυτά φαίνεται ότι το μίασμα των μοχθηρών στην Ευρώπη (που έχει σχέση και με άκρως μοχθηρούς εξωγήινους ουπς! το λένε γιατί ετσι και αλλιώς οι μάζες δεν καταλαβαίνουν τίποτα, θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτά ουγκ! άφου έτσι είπαν οι σχιζοφρενείς οχι λόγω κάποιας πάθησης αλλα λόγο της φύσης τους), εμφανίστηκε ξανα η έκανε αισθητή την παρουσία του γύρο στο 1750 και αμέσως αρχισαν επαναστάσεις κατάκτησης της Γης αρχή γενόμενης της λεγόμενης Γαλλικής Επανάστασης (1789 -1815) Γαλλικής (?) ενώ οι "επαναστάτες" είχαν σημαίες με την πεντάλφα των Εβραίων (!) και κανένας δεν ηταν γνήσιος Γάλλος, ίδια ιστορία όταν επαναστάτησαν κατα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και κατέληξαν να τους κάψει ο "ναζιστής" Τίτο,και έτσι με δόλιους τρόπους κατέστρεψαν την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία εκ των έσω,και μαζί με τις ορδές βάρβαρων έσπειραν την παρακμή και τον σκοταδισμό στην Ευρώπη σχεδόν για 2000 χρόνια..Σε αυτά τα 2000 χρόνια όλοι τους κυνηγούσαν όλως τυχαίως , ακόμη και οι Αιγύπτιοι τους είχαν μαντρώσει, ηταν όλοι κακοί ναζιστές και ρατσιστές χωρις λόγο και αίτια στα μυαλά πολλών κοιμισμένων σήμερα οι οποιοι ξερουν μονο για τον "κάκο Χιτλερ" (!)είδες τι κάνει η προπαγάνδα? ενώ η λογική λέει ότι κάτι ηξεραν όλοι αυτοί, προφανώς κατι που δεν ξέρουν οι μάζες,αυτό πληρώνουν σήμερα, την άγνοια τους .

Το 2015 πίστευα οτι ειναι έξυπνοι όπως νομιζουν και άλλοι αλλα τελικα διαπιστωθεί οτι δεν ειναι τοσο έξυπνοι όσο δείχνουν αλλα άκρως ύπουλοι και μοχθηροί και βασίζονται πολύ πάνω αλλες κτηνώδες και βάρβαρες φυλές επίσης του Γιαχβέ, ο μέσος όρος νοημοσύνης ενός τυπικού κομμουνιστή για παράδειγμα δεν ξεπερνάει αυτή ενός σκύλου αλλα λόγω οτι ειναι μοχθηροί δεν τους φαίνεται .. Γιαυτό τους πήρε 2000 χρονιά για κατακτήσουν την Γη παντα βάζοντας παντού γκοιμ, που εκτελούν εντολές τους, και να ρίχνουν στο πάτο το νοητικό επίπεδο των μαζών ώστε να το ελέγχουν εύκολα, το πνευματικό επίπεδο δημοκρατικών ειναι επίπεδου Ζουλου , και ουδεμιά σχέση εχουν με το πνεύμα, δηλαδή ειναι απόγονοι βάρβαρων , ενώ οι κακοί ναζι οχι μονο ηταν μύστες οπως ηταν οι αρχαίοι και ερευνούσαν τα πάντα ( δημοκράτες ουγκ ουγκ τα πάντα όλα θεωρίες συνωμοσίας ουγκ!), αλλα εκαναν και εφευρέσεις δείγμα υψηλού νοητικού επιπέδου,πως ήσαν βάρβαροι λοιπόν οι ναζι ρε ηλίθιε Νεοέλληνα όταν οι αρχαίοι μύστες φιλόσοφοι σου λένε ακριβώς αυτό?μήπως τα ξέρεις από την ανάποδη και τελικα οι βάρβαροι ηταν οι δημοκράτες που εκαναν και παιδομάζωμα στην Ελλάδα ? η μήπως και αυτό το έκαναν οι κακοί ναζι? ούτε αυτο καταλαβαίνουν οι μάζες, αφού έχουν μπει στην λογική βάρβαρων, οι βάρβαρες και μοχθηρές φυλές ειναι ανίκανες να κάνουν εφευρέσεις εκτός απο το να δημιουργούν οργανώσεις αιρέσεις κτλ κτλ, δεν εχει νόημα ούτε καν να εξηγείς τα αυτονόητα αφού οι μάζες συνυπάρχουν με βάρβαρους απο μικρά παιδιά και εχουν πέσει στο ζωώδες επίπεδο τους .Και λογική της παράνοιας των βάρβαρων..

Το χάος που λένε οι συμμορίτες, ήρθε πρώτα στα μυαλά σας μέσα απο τα σχολεια τους ΜΜΕ και εγκύρων πηγών τους , και μετά στην κοινωνία σας.... στην κοινωνία σας και οχι μας, διότι επειδή έχει γεμίσει βάρβαρους παντού, εγώ προσωπικά έχω αποποιηθεί και δεν συμμετέχω γιαυτό και υπάρχει αυτη η σελίδα αλλιως δεν θα υπήρχε, πολύ πριν ανακαλύψω τον λόγο και γιατί γέμισε βαρβάρους και τι έχουν κάνει ιστορικά στην αληθινή ιστορία και οχι στην δικιά τους ψεύτικη ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications