Εγκληματική οργάνωση  πάει στο σπίτι του Jumbo και οι έγκυρες πήγες τους το βάζουν ως κάτι το φυσιολογικό (!)

Παρέμβαση έκανε το βράδυ της Κυριακή η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» στο σπίτι του ιδιοκτήτη των Jumbo Απόστολου Βακάκη, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του τελευταίου για 12ωρη και 7ήμερη λειτουργία των καταστημάτων.

Γεωργιάδης: «Καταδικάζω μετά βδελυγμίας την αθλιότητα αυτή» (Σιγά μην τους καταδικάσεις και πολύ και πάθουν και τίποτα )
Από την πλευρά του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, καταδικάζει το εν λόγω γεγονός, σημειώνοντας σε ανάρτησή του στο Twitter: «Καταδικάζω μετά βδελυγμίας την αθλιότητα αυτή. Το σπίτι του κάθε ανθρώπου είναι τόπος ιερός και όχι χώρος για φασαρίες και ο κ. Βακάκης αποτελεί υπόδειγμα επιχειρηματία όλα αυτά τα χρόνια. Η ζημιά που έχει υποστεί και αυτός είναι δυστυχώς μεγάλη. Ντροπή!».

Και βγαίνει μια άλλη ίδιας κατηγορίας ιντερνετική εγκληματική οργάνωση του ίντερνετ και απαντάει σε σχόλιο κάποιου ότι εχει γίνει καταγγελία για σύσταση και δράση εγκληματικής οργάνωσης (πράγματι έχει γίνει από γνωστό δικηγόρο) η εν λόγω σελίδα ειναι η ίδια που συκοφαντούσε την σελίδα μας προ ετών, και απαντάει το εξής με θράσος:

Ότι δεν τους έχει γίνει καμια κοινοποίηση από Δικαστικές αρχές ούτε τους ψάχνει κανένας εισαγγελέας (!) υπονοώντας κιόλας ότι αυτά περί σύσταση εγκληματικής οργάνωσης της σελιδας τους ειναι χαζομάρες αν οχι θεωρίες συνωμοσίας οπως βαφτίζουν ότι ενοχλεί στο ίντερνετ..

Το παράξενο θα ηταν κάποιος εισαγγελέας να βγάλει εγκληματική οργάνωση οχι μονο ότι έχει σχέση με κομμουνισμό antifa κτλ αλλα και τις ίδιες τις μασονικές λέσχες, και οποιος δηλώνει κομμουνιστής αυτόματα να ειναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης, να γιατί ορθά τους ειχαν μαζέψει στα ξερονήσια καθώς οι γνήσιοι λεγόμενοι κομμουνιστες δεν ειναι δήθεν ιδεολογία αλλα κατι άλλο πολύ χειρότερο, και οι υπόλοιποι δορυφόροι των πρώτων χρήσιμα γκοιμ με δείκτη νοημοσύνης που δεν ξεπερνάει αυτή ενός σκύλου .. Πως να μην γίνει αυτο το μπάχαλο η κοινωνία όταν αυτά τα αγρίμια ζουν ανάμεσά σας?? .

Το παράξενο ξέρετε τι ειναι? ότι εκατομμύρια στην Ελλάδα (προφανώς και σε άλλες χώρες) διαβάζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους στο ίντερνετ κάθε μέρα, και οχι μονο δεν βλέπουν την αφύσικη συμπεριφορά τους αλλα έχουν γίνει ένα με αυτούς, εκτός ότι έχουν κανει δεδομένα τα ψέματα τους στα παντα, και νομιζουν ότι οι "κακοί" ηταν οι "φασίστες και οι ναζι" , ενώ το πρώτο πράγμα που παρατήρησες στο ίντερνετ από την αρχή το 2015 ειναι η άκρως ύπουλη και αφύσικη συμπεριφορά τους που έχουν βαφτίσει δήθεν ιδεολογία.

Εδώ ειναι χαρακτηριστικό ύφος γραφής συμμοριτών antifa imerodromos.gr:

Εδώ φαίνεται πως και οι ελάχιστοι σκεπτόμενοι σε σχέση με το πληθυσμό, διαβαζουν και αυτοί "έγκυρες πήγες " που υποστηρίζουν εγκληματικές οργανώσεις αν δεν ειναι μέρος και οι ίδιες, σχόλια protothema.gr που ο ιδρυτής της έπαθε καρκίνο και πέθανε μέσα σε λίγα χρονιά αφότου είπε κατα του ΣΥΡΙΖΑ και υπέρ της Χ.Α όσοι καταλαβαινουν 5 πράγματα ας μπουν στην Βικιπαίδεια τους να δουν τι γράφουν για τον ίδιο οι ίδιοι αφού δικιά τους ειναι η Βικιπαίδεια και ίσως να καταλάβουν γιατί έπαθε καρκίνο, εντάξει δεν ειναι και κανένα κελεπούρι αλλα δεν ηταν και δικό τους όμως:

Λάθος σελίδες διαβάζεται κύριοι, όμοιος υποστηρίζουν και λάθος κόμματα τόσα χρόνια , κανονικά δεν έπρεπε να πατάει κανένας σε σελίδες που έχουν την λέξη ναζι και φασίστες, διότι η λέξη ναζι απο το Εθνικοσοσιαλισμό δεν υπήρχε καν στην Γερμανία και ειναι δικιά τους λέξη από το (NA)tionalso(ZI)alismus επειδή έτσι δεν καταλαβαίνει κανένας το National / Εθνικός , φασίστες ιταλικής προέλευσης από το Φάσιο Fascio επι Μπενίτο Μουσολίνι για να σταματήσουν την κομμουνιστική πανούκλα, όλοι εσείς οι κατα τα αλλα μορφωμένοι με πτυχία έχετε καταλάβει ότι οι άνωθεν αντιστάθηκαν στην κομμουνιστική πανούκλα που δεν κάνετε εσεις γιατί είστε δημοκράτες και δουλικοί? έχετε καταλάβει ότι κατηγορείται ως κακούς αυτούς που πολέμησαν αυτούς που σήμερα σας έχουν κάνει την ζωή κόλαση? ( δημοκρατικά πάντα)αλλα και σε προσωπικό επίπεδο,σε ενοχλεί το σαμάρι αλλα εσύ κτυπάς το γάιδαρο ! 40 χρονιά εχουν δημοκράτες αλλα οι μάζες κατηγορούν αυτούς που ουδεμιά ευθύνη φέρουν για την σημερινή κατάσταση, ειναι τοσο ηλίθιες που έφτασαν στο σημείο να κατηγορούν ως φασίστες τους δημοκράτες προσβάλλοντας την μνήμη αυτών που πολεμησαν αυτα τα ορκ γιατί τα ηξεραν πριν 80 τι θα κάνουν αν πάρουν εξουσία

Από το 2015 με την αρχική παρατήρηση της άκρως ύπουλης και αφύσικης συμπεριφοράς τους πέρασαν 5 χρονιά , ξέρετε τι έγινε σε αυτά τα 5 χρονιά όταν σκέφτηκα και ερεύνησα γιατί ειναι έτσι αυτούς που εσείς θεωρείται φυσιολογικούς και άπλα κομμουνιστες? την ίδια εποχη άκουγες αυτά τα ορκ να τσιρίζουν ως σχιζοφρενείς για φασίστες ναζι , και εδώ λες ποιοι ηταν αυτοί οι ναζι? από χωρίο και "αμόρφωτος" βλέπεις! τελικά κατέληξα στην Γερμανία και όλοι έγραφαν για κακούς που σκότωσαν ακόμη και Έλληνες (!) σιγά μην κάτσω να μάθω αληθινή ιστορικά από αυτά τα ανθρωπόμορφα ζώα μέσα απο δεκάδες έγκυρες πήγες τους, και έκπληκτος διαπίστωσες ότι το 80% της σημερινής τεχνολογίας ειναι από τους Γερμανούς και συγκεκριμένα απο τους κακούς(!) αμέσως αμέσως βλέπεις ότι κατι δεν πάει καλα, διότι για να κανεις εφευρέσεις πρέπει πνευματικά να είσαι ανώτερος και δίκαιος με αρετές απο το κάλο ερχεται η δημιουργία και οχι απο το κακό,άρα κατι δεν κολλάει εδώ, ειναι σαν λένε οτι ο Nikola Tesla ηταν βάρβαρος ενώ ηταν τοσο αγαθός που τον εκμεταλλεύτηκαν.

Δεύτερο σοκ : Τι γένος ηταν αυτοί οι κακοί Γερμανοί? Ούννοι και Μογγολοί έλεγαν ορδές νεοελλήνων και μαλιστα ακόμη και αυτοί που το παίζουν απόγονοι αρχαίων (!) δηλαδή εκατομμύρια πιστεύουν ότι οι μηχανές jet οι πύραυλοι κτλ κτλ ειναι εφεύρεση Μογόλλων (?) ας το καταπιείς αυτό , κοιτάς παλιές φώτο της εποχής πως ηταν φυλετικά και διαπιστώνεις ότι Μογγολοί ηταν οι κομμουνιστές του Στάλιν και οχι οι ξανθοι Γερμανοί που εκείνη την εποχή ηταν γεμάτο (!) άσχετο ξανθός Μογγόλος δεν υπάρχει, ξανα γυρίζεις και κοιτάς ορδες νεοελλήνων να επιμένουν για βάρβαρους Μογγόλους Γερμανούς που σκότωσαν χιλιαδες Έλληνες (στο μεταξύ όλα αυτά τα ψέματα που δεν εχουν καν λογική προέρχονται από κομμουνιστές αλλα οι μάζες τα έχουν κάνει δεδομένα ), ξανα πας στην Γερμανία ( εκείνης της εποχής γιατί σήμερα ειναι σαν την Ελλάδα)

Απο Νεοέλληνες που αναπαραγουν την μια ηλιθιότητα μετα την άλλη επειδή έτσι τους είπαν οι κομμουνιστες δεν πρόκειται να μάθεις ,γιατί ήσαν κακοί ρατσιστές, (σύμφωνα με κομμουνιστές) αυτοι που ηταν 100 χρονιά μπροστά σε όλα , η απάντηση δεν άργησε να έρθει, απο εδω και πέρα "έφυγες" εντελώς, από το Matrix και πήγες σε πράγματα που ξεπερνούν την μέση νοημοσύνη του Νεοέλληνα, και δόθηκαν πολλές απαντήσεις σε πολλά ακόμη και γιατι είμαστε απο άλλους κόσμους με τον μεγαλύτερο αδελφό ενώ η μονή εμφανές διάφορα ειναι ότι είμαστε διαφορετικό γένος. Έφυγες τοσο πολύ από το Matrix που πλέον βλέπεις πόσο κατώτεροι πνευματικά ειναι πολλοι αναμεσα μας και ρίχνουν και τους άλλους στο κατώτερο ζωώδες επίπεδο τους,ακόμη και στον ίντερνετ με το να διαβάζεις και μονο τέτοιους σε ρίχνουν νοητικά , σκέψου να ζεις με αυτούς στην προσωπική ζωή σου τι γίνεται.Εγώ απορώ πως δεν σας έχουν ξεπαστρέψει ακόμα οι επαναστάτες της Γης ώστε να μείνουν μονο αυτοι στο πλανήτη!!αλλα το κάνουν αργά βασανιστικά .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications