Πρώην επικεφαλής ισραηλινής διαστημικής υπηρεσίας: «Ο Τραμπ ήταν έτοιμος να μιλήσει για εξωγήινους αλλά τον σταμάτησαν»

Ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν έτοιμος να μιλήσει για την «Γαλαξιακή Ομοσπονδία», αλλά τον σταμάτησαν την τελευταία στιγμή, προκειμένου να μην δημιουργηθεί μαζική υστερία στην κοινή γνώμη, ανέφερε ο πρώην επικεφαλής της ισραηλινής διαστημικής υπηρεσίας Haim Eshed.

Ο 87χρονος σήμερα επικεφαλής για 30 και πλέον χρόνια του διαστημικού προγράμματος του Ισραήλ σε συνέντευξή ανέφερε, ότι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ έχουν έρθει σε επαφή με τους εξωγήινους εδώ και χρόνια και έχουν προχωρήσει σε συμφωνίες, χωρίς να αποκαλύψει το περιεχόμενό τους.

Ο Haim Eshed επίσης γνωστός και ως ο «πατέρας του ισραηλινού διαστημικού προγράμματος»

Όπως ανέφερε η «Γαλαξιακή Ομοσπονδία» όσο και η ΗΠΑ έχουν κατασκευάσει μια υπόγεια βάση στον πλανήτη Άρη όπου εκεί πραγματοποιούν τις επαφές τους, μέσω αντιπροσώπων.

Μάλιστα είπε πως η δημιουργία της αμερικανικές διαστημικής δύναμης από τον Τραμπ έχει σχέση με τις επαφές των ΗΠΑ με τους εξωγήινους.

Όπως επέμενε, ο Τραμπ ήξερε για τις επαφές αυτές και ήταν έτοιμος να μιλήσει αλλά η «Γαλαξιακή Ομοσπονδία» τον σταμάτησε καθώς η μαζική υστερία που θα δημιουργείτο στον κόσμο θα ήταν καταστροφική, αναφέρει η Jerusalem Post η οποία προσθέτει πως επιχείρησε να αναζητήσει την «Γαλαξιακή Ομοσπονδία» για κάποιο σχόλιο αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications