Επιστρέφουν στην τηλεόραση Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο - για να μαγαρίζουν τα μυαλά  με  προπαγάνδα και να χλευάζουν

Στην μικρή οθόνη αναμένεται να επιστρέψει ο Αντώνης Κανάκης, Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο, που θα προβληθούν εκ νέου από τον Ιανουάριο,Αντώνης Κανάκης κλασική περίπτωση Νεοέλληνα που οι μάζες θεωρούν ότι αυτοί ειναι απόγονοι αρχαίων (!)θα μου πεις εδώ βλέπουν ελληνόφωνο σημιτικής ράτσας (από τις ανάμεικτες σημιτικές ράτσες της μέσης ανατολής , που σε αυτές ανήκουν πολλοί κομμουνιστές antifa ),στο youtube και τον θεωρούν για Έλληνα απόγονο αρχαίων (!).

Ο παρουσιαστής έδωσε τα χέρια με το κανάλι Open και από τον Ιανουάριο οι δύο εκπομπές θα βγουν στον... αέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«To OPEN με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρία παραγωγής Tony Productions.

Τα πλέον αγαπημένα προγράμματα, “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο”, επιστρέφουν τον Ιανουάριο στις τηλεοράσεις σας, αποκλειστικά από τη συχνότητα του OPEN.

Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, θα βρεθούν στην prime time ζώνη του OPEN με το «Ράδιο Αρβύλα» και στη late night με το «Βινύλιο».

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή είναι πλέον γεγονός! «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», έρχονται πιο δυναμικά από ποτέ στο OPEN».

Μάλιστα! σε άλλο κόσμο αυτές χαζομάρες τύπου Ράδιο Αρβύλα Ελληνοφρένεια και λοιπές τέτοιες σημιτικές χαζομάρες και αποχαύνωσης του όχλου που μολύνουν τα μυαλά και την νεολαία θα είχαν απαγορευτεί , σε αυτο το κόσμο ακόμη και ο λεγόμενος Ε.Σ.Η.Ε.Α. μασονικός ειναι (!)...Ο τυπος οχι μονο κανει σημιτική προπαγάνδα με επικάλυψη χιούμορ (αυτού του σημιτικού χιούμορ ) και χλευάζουν ότι ενοχλεί τα αφεντικά τους και οι μάζες γελάνε σαν ηλίθιες ,αλλα να προωθεί και τις αιμομιξίες όλως τυχαίος με κάτι τέτοια εξώφυλλα που έχει :

71.286 άτομα δήλωσαν ότι τους αρέσει...! Με αυτά και με αυτά τόσα χρονιά τα σημιτικά και τύπου Λαζόπουλου εκεί που γέλαγαν σαν ηλίθιες οι μάζες βλέποντας αυτές τις χαζομάρες και την πλύση εγκέφαλου υπό την μορφή χιούμορ, κατέληξαν να ζητάνε άδεια για να βγουν από το σπίτι τους(!)(το οποίο σπίτι τους αν και ειναι δικό τους το πληρώνουν ξανα λες μένουν σε ενοίκιο), και να μην έχουν δουλειά, γιατί καραδοκεί ένας ιός (!) λες και τόσα χρονιά δεν υπήρχαν ιοί, και ειναι εκτός πραγματικότητας στα πάντα, προτιμότερο ειναι να έχεις εναν χαζοχαρουμενο λαό να μην ξέρει την τύφλα του πάρα εναν θυμωμένο λαό, ..Τώρα γελάνε τα αφεντικά των εν λόγο τύπων τρώγοντας ποπ κορν έτσι οπως κατάντησαν μεγαλη μερίδα του πληθυσμού, σαν κάτι ταινίες που γίνεται μια καταστροφή και οι μάζες τρέχουν αφανισμένες σαν κοτόπουλα δεξιά και αριστερά να σωθούν , ενώ αυτοί που ξέρουν γελάνε βλέποντας τον πανικοβλημένο όχλο... κάπως έτσι :

Τα ερπετά εκτός οτι τους αρέσει να προκαλούν πόνο δυστυχία και απελπισία του αρέσει επίσης ο όχλος στην στάνη τα πολλά πρόβατα δηλαδή να ειναι μέσα στην τρελή χαρά ώστε να μην τρομάζουν τα αλλα πρόβατα της στάνης και να νομιζουν οτι ειναι στο παράδεισο, τα ολα ειναι θεωρίες συνωμοσία, μέχρι να έρθει η σειρά της σφαγής τους ένα προς ένα, η συγκομιδή των ψυχών τους, γιαυτό παντού προωθούν την χαζομάρα τις γελοιότητες και την αποχαύνωση..

5 χρονιά παρακολουθεις πως δρουν, και όλως τυχαίος όλες οι σελίδες facebook με χαζομάρες και οι δήθεν σατυρικές ιστοσελίδες δίκες τους ειναι, μάλιστα σε αυτές βάζουν και αληθινά γεγονότα και μετά λένε ότι ειναι ψεύτικα απο την τάδε σατυρική σελίδα, ενώ το έβαλαν εκεί ακριβώς για να χλευάσουν μια είδηση και την αρχικη πληροφορία από αυτές που αποκαλούν θεωρίες συνωμοσίας ώστε οι μάζες να νομιζουν οτι ηταν πλάκα ενα αληθινό γεγονός, και πως η αρχική πηγή της είδησης ηταν η δήθεν σατυρική σελίδα! όμοιος και βαζουν πράκτορες πχ να λένε οτι αυτοι έφτιαξαν μια κούκλα εξωγήινου δήθεν για πλάκα και έτσι καλύπτουν το αλήθινο γέγονος οτι ηταν πράγματι εξωγήινος , και πολλά αλλά μέχρι να βγάζουν δικά τους ψέματα επι σκόπου και στο τέλος οι μάζες να νομιζουν ότι όλα ειναι ψεύτικα και άπλα θεωρίες συνωμοσία..

Το ότι αυτή την φράση την έβγαλαν οι ίδιοι για να καλύψουν τις αποκαλύψεις για την δολοφονία του Κένεντι μεσώ της CIA που ίδρυσαν μεσώ Skull and Bones φυσικά δεν εχει περάσει απο το μυαλό των προβάτων ! και κατέληξαν να τους λες άπλα ένα θεωρίες συνωμοσίας ότι δεν πρέπει να ξερουν και συνεχίζουν να ζουν ανέμελα στην στάνη,και αν ρωτήσεις κανένα από αυτά τα πρόβατα που την λέει επειδή έτσι του ειπε ο πράκτορας που παριστάνει τον αρθρογράφο σε κάποια έγκυρη πηγή τους η καποιο άναρχο-troll, τι πάει πει θεωρίες συνωμοσίας? δεν θα ξέρει να απαντήσει, έχετε καταλαβεί την παράνοια που ζείτε ήδη και πως ήδη σας ελέγχουν ακόμα και τον τρόπο που σκέφτεται? ενώ υπάρχει ενα γεγονός η μια πληροφορία στα μυαλά των προβάτων (γκοιμ) που νομιζουν οτι ειναι άνθρωποι ειναι άπλα θεωρίες συνωμοσίας και αυτόματα δεν υπάρχει(!), αν ειναι έτσι τότε και οι δολοφόνοι που κανουν δολοφονίες ληστείες βιασμούς κτλ να λένε άπλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας δεν έκαναν καμιά ληστεία συνωμοσιολόγοι τα λένε αυτά, και να αθωώνονται (!).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications