Πα-τέρας στην Κρήτη βίαζε την κόρη του και την πλάσαρε και σε φίλο του - Κατά τα αλλα ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι (!)

Σοκ ακόμη και στους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ έχει προκαλέσει ο εφιάλτης ενός 15χρονου κοριτσιού στην Κρήτη, το οποίο όπως αποκαλύφθηκε βίαζε ο πα-τέρας του, μαζί με έναν φίλο του.

Η αρρωστημένη δράση των δύο ανδρών έλαβε τέλος, μετά από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ένας τυχαίος έλεγχος για άλλο λόγο από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρεθύμνου σε βάρος ενός 33χρονου Ινδού, είχε ως αποτέλεσμα να διαπιστωθεί πως κάτι «περίεργο» γινόταν ανάμεσα στον ίδιο και την μικρή.

Η έρευνα πήρε άλλη τροπή, ελήφθησαν καταθέσεις και στην πορεία διαπιστώθηκε ότι ο άντρας αυτός ασκούσε ιδιαίτερη επιρροή στην 15χρονη, με την οποία είχε σ@ξουαλικές σχέσεις. Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της 15χρονης είχε ασελγήσει και ο ίδιος της ο πατέρας!

Και οι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη. Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν πως πρέπει και οι δύο να προφυλακιστούν και ήδη έχουν μεταφερθεί στις φυλακές.

Αυτή την φορά λένε ότι ηταν Ινδός (!)ενώ υπάρχουν και ελληνόφωνοι με παρόμοιες τάσεις επειδή ειναι συγκρινόμενης ρατσας όλοι αυτοί ανεξάρτητου χώρας, πριν κάτι μήνες το ίδιο είχε ξανα γίνει στην Κρήτη από "Έλληνα", και όλοι αυτοί με τέτοιες τάσεις ειναι πάντα αριστεροι συμμορίτες γιατί άραγε άφου ειναι δήθεν ιδεολογία ?

Είναι μέχρι να το κάνουν "νόμιμο" (!) και σύντομα ο τυπος θα ειναι έξω πάλι ,στο μεταξύ επικρατεί τέτοια άγνοια στους πάντες που δεν έχουν ιδέα οχι μονο οι γυναίκες που κάνουν παιδιά με αυτή την φυλή, αλλα όλοι ομαδικά,και έχουν καταλήξει να υπερασπιζονται κιόλας την εν λόγο ράτσα λόγο άγνοιας δεν καταλαβαίνουν καν την έννοια του γένους ...Και να νομιζουν ότι κάποιοι πριν 80 χρονιά που ηταν έτη μπροστά σε όλους τους τομείς ήσαν οι κακοί χωρις λόγο και αίτια..

Αυτά (και οχι μονο) ειναι τα αποτελέσματα του ειναι όλοι "ίδιοι και ίσιοι" του φαίνεστε, και της πνευματικής παρακμής σε υλιστικό επίπεδο, μια κοινωνία μπάχαλο για τον ίδιο λόγο γέμισε η κοινωνια χωρισμένες με παιδιά επειδή δεν ξέρουν ποιους παντρεύονται εξ αρχής και το ανακαλύπτουν μετα απο 10-20 χρονιά, σε αυτό το χάος υπάρχει γόνιμο έδαφος για αυτές τις ράτσες να αναπαραγουν το είδος τους :

Αυτό το θέμα δηλαδή οι παιδεραστές που το προσπερνούν και τον βλέπουν άπλα ως "είδηση" και που δεν τους άφορα λες και ειναι σε άλλο πλανήτη και οχι ανάμεσα τους(μέχρι να τύχει στους ίδιους) έχει τέτοιες προεκτάσεις και σχέση με άλλα που ούτε καν εχουν διανοηθεί οι μάζες στο κατώτερο πνευματικό επίπεδο που έχουν πέσει μια από αυτες αφόρα τους "κακους ναζι" επειδή ανακάλυψες εκ νέου αυτά που έλεγαν τότε: ηταν τόσο ανώτεροι νοητικά που πολλοι σημερα φαντάζουν ως μαϊμούδες νοήτικα μπροστά τους, όσο και αν ξινίζει αυτό πόλλους και τις αρρωστημένες δογματικές σας ηλιθιότητες να της αφήσετε κατα μέρους κάποιοι αυτό σας έφαγε ότι τα βλέπετε δογματικά όλα ...τι να περιμένεις όταν έχουν φτάσει στο σημείο να τους λένε ένα "θεωρίες συνωμοσίας" και αυτόματα το γεγονός η μια πληροφορία μεταφράζεται στα μυαλά τους ως ψεύτικο γεγονός???

Παράδειγμα σχόλιο βλαμμένης που δεν καταλαβαίνει ότι ακριβώς επειδή έχουν άγνοια οι μάζες σε πληθώρα θεμάτων αυτοι που ξερουν τα λένε με απλούς τρόπους ώστε οι έξυπνοι να καταλάβουν : δλδ βίντεο που με τράβηξαν εμένα σε πάρτυ κάποτε..και φαινόμουν αλλοιωμένη ειμαι και εγώ είμαι ερπετό?...χαχαχα...πω πω...το κάθε μυαλό τι σενάρια βγάζει. Απάντηση: Απλά επειδή είναι 100 Σκαλιά πίσω νοητικά και κατώτεροι οι περισσότεροι τους λες με απλούς τρόπους τι παίζει ώστε αυτοί που έχουν μυαλό να πάνε πιο κάτω οι άλλοι σαν εσένα λένε αυτές τις χαζομάρες γιατί μέχρι εκεί τους κόβει, ο σκοπός του βιντεου είναι να ξυπνήσει τους σκεπτόμενους και όχι τους βλάκες που για να αποκρύψουν την κατωτερότητα τους λένε θεωρίες συνωμοσίας ουγκ ουγκ! στο μεταξύ ενώ ειναι όλα φανερά μπροστά τους αυτά που θεωρούν ως θεωρίες συνωμοσίας οι μάζες, δεν καταλαβαίνουν τίποτα (!) και ο ίδιος ο τρόπος που σκεφτονται και λειτουργούν ειναι επίπεδου γκοιμ... υπάρχουν και αυτά ανάμεσα μας (!) το ότι δεν τα βλέπετε εσείς δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν, να κινδυνεύεις να σε σκοτώσουν για να τους κάνεις ανθρώπους, και αυτοί νομίζουν ότι ειναι άπλα θεωρίες συνωμοσίας! καμιά σωτηρία ! η όλη κατάσταση θυμίζει την ταινία They Live - Ζουν Ανάμεσά μας...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications