Tα 10 συστατικά που χρησιμοποίησε η Pfizer  για να σταματήσουν οι  «θεωρίες συνωμοσίας»  και τώρα όλα οκ (!)

Όπως φαίνεται λοιπόν «κανένα από αυτά τα συστατικά δεν είναι και δεν περιέχει κάποιο microchip.Η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τη συνταγή ανοσοποίησης ενώ φουντώνουν ξανά οι θεωρίες συνωμοσίας για τσιπ στα εμβόλια που θα βοηθούν τις κυβερνήσεις να μας παρακολουθούν.

«Υπάρχουν 10 συστατικά στο εμβόλιο των Pfizer/BioNTech για τον κορονοϊό. Σε αντίθεση με αρκετές θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ένα μικροτσίπ παρακολούθησης που φυτεύτηκε από την κυβέρνηση για να παρακολουθεί τις κινήσεις των Αμερικανών δεν είναι μεταξύ αυτών».

Η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τη συνταγή ανοσοποίησης ενώ φουντώνουν ξανά οι θεωρίες συνωμοσίας για τσιπ στα εμβόλια που θα βοηθούν τις κυβερνήσεις να μας παρακολουθούν.«Υπάρχουν 10 συστατικά στο εμβόλιο των Pfizer/BioNTech για τον κορονοϊό. Σε αντίθεση με αρκετές θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ένα μικροτσίπ παρακολούθησης που φυτεύτηκε από την κυβέρνηση για να παρακολουθεί τις κινήσεις των Αμερικανών δεν είναι μεταξύ αυτών».

Αυτή είναι η απαραίτητη εισαγωγική διευκρίνιση που έκρινε σκόπιμο να κάνει η συντάκτρια ρεπορτάζ των New York Timeς σχετικά με τα συστατικά του νέου εμβολίου και με απώτερο στόχο την καταπολέμηση των θεωριών συνωμοσίας και της φρενίτιδας που επικρατεί κατά του εμβολιασμού.«Επί μήνες βίντεο που κοινοποιούνται ευρέως, όπως και viral αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζουν αβάσιμα πως τέτοιου είδους τεχνολογίες [σ.σ. microchips] μπορεί να βρίσκονται μέσα στις σύριγγες που χρησιμοποιούνται για τον εμβολιασμό».Αυτές οι φήμες, όπως αναφέρει, άρχισαν και πάλι να κυκλοφορούν με μεγαλύτερη ένταση, τη στιγμή που στις ξεκινά η διανομή των εμβολίων.

Μπλα μπλα μπλα σας θυμίζει κάτι αυτό ειρωνικό και υποκριτικό ύφος γραφής???

Μήπως ο τίτλος που έχουν βάλει εδώ:

Προφανώς οχι ε? εμάς μας θυμίζει άναρχο-κομμουνιστες τύπου ellinika hoaxnes, μα τον Γιαχβέ! τους ίδιους εχουν σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους η ειναι όλοι από την ίδια σχολή και λενε όλοι τα ίδια με αυτό ειρωνικό ύφος?? αφού δεν έβαλε και την σφραγίδα " θεωρίες συνωμοσίας " πάλι καλά! τωρα απο πότε αυτη η φράση έγινε συνώνυμο του ψέματος ενώ εδώ ειναι οι αλήθειες μονο ο Γιαχβέ ξέρει , εγω απο το 2015 μονο θεωρίες συνωμοσίας διαβάζω γιαυτό δεν έγινα σαν τους Νεοέλληνες πάντως ...και έφτασα σε υψηλό νοητικό επίπεδο ,οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν καν απο τι είδους άτομα ειναι αυτα τα άκρως υποκριτικά post σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους μονο από τον τρόπο που τα γράφουν.

"Όπως φαίνεται λοιπόν «κανένα από αυτά τα συστατικά δεν είναι και δεν περιέχει κάποιο microchip".Είναι δυνατόν αυτήν την χαζομάρα να την γραφει έγκυρη πηγή τους λες και μιλάει σε παιδιά 10 χρόνων και την διαβαζουν χιλιάδες ως σοβαρή και εγκυρή πηγή ? και όμως! εδώ υπάρχει σοβαρό θέμα όσων διαβάζουν τέτοιες έγκυρες πήγες μπορεί στην ηλικία να ειναι πάνω απο 20 χρόνων αλλα στο μυαλό να ειναι σαν παιδιά 12 χρόνων , γιαυτό βγάζουν οι ίδιοι χαζομάρες περί microchip ώστε μετά να βγουν οι ίδιοι και να τα χλευάζουν, τα ναρκωτικά πάντως δεν έχουν microchip αλλα ειναι μονο ουσίες που σε μετατρέπουν σε ζομπι (!) .

Από τα πολλά γράφουν αυτό:Το εμβόλιο περιέχει επίσης άλλα εννέα βοηθητικά συστατικά. Τέσσερα από αυτά είναι λιπίδια με πολύπλοκα χημικά ονόματα: (4-ydroxybutyl)azanediyl)bis(hexane-6,1-diyl)bis (ALC-3015), (2-hexyldecanoate),2-[(polyethylene glycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide (ALC-0159), 1,2-distearoyl-snglycero-3-phosphocholine (DPSC) και χοληστερόλη.Και όπως έγραψε ένας :Άρα είναι οκ δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο πανικός σε ένα τόσο ασφαλές εμβόλιο!

Το εμβόλιο περιέχει επίσης άλλα εννέα βοηθητικά συστατικά που ειναι αυτά που δεν τα γράφουν?αλλα ακόμα και έτσι, το εμβόλιο περιέχει :jasbaqgvl. klKJHWLHFV. lwkhnlh. lWHqssag. KLWNJFKL LJfL;WSFJ;SjKA. LWKFHJLfw. LKWFnjlKk. QITUIP3T,καταλάβατε τίποτα? το troll τα κατάλαβε όλα τα συστατικά όμως με πολύπλοκα χημικά ονόματα,ώστε να μην καταλαβαίνουν τίποτα οι κοιμισμένες μάζες, και τα καταλαβαίνουν μονο αυτοι που ειναι στο κόλπο, σαν κάτι γιατρούς που γράφουν κατι αραβικού τύπου γράμματα που μονο οι όμοιοι τους καταλαβαίνουν τι γράφουν, έχει βγάλει την ανωτάτη σχολή ιατρικής της Οξφόρδης! άρα είναι οκ δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο πανικός σε ένα τόσο ασφαλές εμβόλιο!!!!!

Μήπως θα μπει κανένας στο κόπο να ψάξει τι ακριβώς ειναι αυτα τα συστατικά ? οι περισσότεροι δεν ερευνούν για τίποτα σε πολλά θέματα γιαυτό πιστεύουν και λενε ηλιθιότητες που δεν έχουν λογική, και όσοι το κάνουν το μονο που θα βρουν ειναι έγκυρες πήγες τους σε διάφορες γλώσσες να λενε την ίδια προπαγάνδα, δεν υπάρχει πουθενά κάποια λίστα να εξηγεί τι ακριβώς ειναι αυτά τα συστατικά με κώδικες ονομασίες τα έχουν εξαφανίσει όλα από την αναζήτηση , μονο το ALC-3015 βρηκα σε κινεζικό site (!) οτι εχει ως κύριο υλικό το Αλουμίνιο που περιέχουν πολλά αλλα εμβόλια ...

Την ίδια ώρα που μονοί τους λένε προσοχή εδώ αυτοί τα λενε μονοί τους: οι ειδικοι της υγείας (!) μην πει κάποιος για θεωρίες συνωμοσίας, ότι το αλουμίνιο βλάπτει το οργανισμό μέχρι και από αποσμητικά το αφαιρούν, την ίδια ώρα απο μικρά εμβολιάζονται με εμβόλια που περιέχουν αλουμίνιο, εδώ η λογική σηκώνει τα χεριά και τα ποδιά μαζί, και βγαίνουν οι γνωστοί και λενε ξέρετε περιέχουν ασφαλές ποσότητες αλουμινίου τα εμβόλια δεν ειναι Γιάννης ειναι Γιαννάκης τα γνωστά σημιτικά που λένε. Και εδώ τίθεται και ενα άλλο θέμα: Όταν βλεπεις ορδες ηλίθιων να διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες και έχουν κανει δεδομένα πράγματα που στερούνται λογικής ποιος μου λεει έμενα οτι δεν γίνεται ακριβώς το ίδιο και σε σχόλες ιατρικής να τους διδάσκουν ηλιθιότητες ώστε να βγαίνουν χρήσιμοι ηλίθιοι Γιατροί και δήθεν ειδικοι μετά ενώ άπλα λένε αυτά που τους έμαθαν? όταν είσαι ηλίθιος απο την φύση σου (φυλή σου πνεύμα σου) όσα πτυχία και να σου δώσουν πάλι ηλίθιος θα μείνεις, άπλα μετα θα είσαι ενα χρήσιμος ηλίθιος με πτυχίο , κανονικά γιατροί πόσο δε στην πολίτικη έπρεπε να μπαίνουν μονο άτομα με υψηλές ηθικές άξιες και με αρετές αν οχι μονο ενα συγκεκριμένο γένος, βλέπετε εσείς κατι τέτοιο?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications