Η «αδελφή» σελίδα των ellinikahoaxes στην Γεωργία ειδικός των fake news ειναι και ο ίδιος ο Στάλιν(!)

Περάσαν 5 χρονιά για να καταλάβουν κάποιοι τι ρόλο παίζει το ellinikahoaxes ενώ ειναι γεμάτο ελληνόφωνους τύπου antifa κομμουνιστες ακόμη και ελληνόφωνους ιουδαίους που καθοδηγούν τους πρώτους , και που αλληλοϋποστηρίζονται ακόμη και σχολιάζοντας υπέρ δήθεν ως άσχετοι , αυτοί μέχρι να καταλάβουν το 10% από αυτά κατάλαβες μόλις σε 1-2 χρονιά και τι γίνεται στο κόσμο θα έχουν πεθάνει ήδη (!) εδώ κολλάει το πολλοί συμπολίτες μας (sic) καίνε κάρβουνο στην κυριολεξία , δηλαδή νοητικά ειναι πολύ κατώτεροι,αν δεν υπήρχε το ίντερνετ δεν θα είχα καταλάβει καν οτι ανήκω στο ευρωπαϊκό γένος ανεξάρτητου χωράς, ειναι σαν έχουν αυτοκίνητο με το ίντερνετ και μπορείς να καταλάβεις πολλά και τι γίνεται στο κόσμο , αλλα οι μάζες πάνε με το γαϊδούρι και τρώνε έτοιμη μασημένη τροφή, τα αποφάγια των συμμοριτών! μεσώ δεκάτων εγκύρων πηγών τους γιαυτό οι περισσότεροι έγιναν χειρότεροι με το ίντερνετ και οχι καλύτεροι .

θα μου πεις αν ηταν έξυπνος ο κόσμος δεν θα ηταν στην πρώτη θέση όλες οι έγκυρες πήγες τους? κακός έχουν και ίντερνετ και διαδίδουν προπαγανδες συμμοριτών εκτός οτι βοηθούν δεκάδες σελίδες τους να ειναι στην πρώτη θέση, τελικά τα κατάφεραν να μείνουν οι συμμορίτες οι πιο έξυπνοι αφού αποδεκάτισαν το ευρωπαϊκό γένος που ηταν πιο έξυπνο απο αυτούς αλλα με την καλή έννοια και οχι την κακή , από αυτό έχετε όλη την επιστήμη και την τεχνολογία σήμερα.Τι γράφουν στην αδελφή της στην Γεωργία δεν θελει πολύ μυαλό να καταλάβεις οτι ανήκουν στην ίδια διεθνή συμμορία..

Βρέθηκε τυχαια όταν είδες μια "αδελφή" Ρωσίδα (ευρωπαϊκού γένους ) να ειναι από την πολή Βλαντικαφκάς Ρωσία Καύκασος διπλά από την Γεωργία και τσέκαρα την ιστορία αυτής της πόλης έκανα και μια ξενάγηση στους δρόμους με το google map για να τσεκάρω τι ράτσες ειναι εκεί τα ίδια χάλια με την Ελλάδα , και μετά "πήδηξες" διπλά στην Γεωργία (επίσης γεμάτο ευρωπαϊκού γένους κάποτε ) και πάτησες επίτηδες να δεις αν γράφουν σε καμιά Γεωργιανή σελίδα αληθινή ιστορία , με μετάφραση στην γεωργιανή γλωσσά αλλα έχουν μαγαρίσει τα παντα και εκεί οι συμμορητές, και τελικά βρήκες την www.mythdetector.ge αφού οι δίκες τους βγαίνουν στην πρώτη θέση στην αναζήτηση...εκεί που ψάχνεις καμια ανεξάρτητη πηγή ακόμη και σε αλλες χώρες να μάθεις καμιά αλήθεια, άλλοι διαβαζουν lifo και πρώτο θέμα με το ίντερνετ καμια επίγνωση τι γίνεται στον έξω κόσμο ότι τους πουν οι έγκυρες πήγες τους και η τηλεόραση!!!

"Ανιχνευτής μύθων" (www.mythdetector.ge) Ίδρυμα Ανάπτυξης Μέσων Μια πύλη ελέγχου γεγονότων που στοχεύει στη διευκόλυνση της αναγνώρισης ψευδών πληροφοριών και στην παροχή αξιόπιστων πληροφοριών μέσω του ελέγχου πληροφοριών και της βελτιστοποίησης των μέσων ενημέρωσης.

Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε από το Ίδρυμα Ανάπτυξης ΜΜΕ ως μέρος του έργου ACCESS του Ινστιτούτου Ανατολής-Δύσης (EWMI). Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του αμερικανικού λαού με χρηματοδότηση από τον Οργανισμό Διεθνούς Ανάπτυξης των Ηνωμένων Πολιτειών (USAID). Το Ίδρυμα Ανάπτυξης Μέσων είναι υπεύθυνο για το υλικό που δημοσιεύεται στον ιστότοπο. Μπορεί να μην αντικατοπτρίζει τις απόψεις του USAID, της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και / ή του EWMI.

Μέταφραση από έναν από τους ειδικούς των fake news:Εντυπωσιακή νοσταλγία για τη Σοβιετική Ένωση και τον Τζόζεφ Στάλιν, Εξάπλωση Ιστορικές ψευδείς και μύθοι σχετικά με το θέμα της Σοβιετικής Ένωσης, που διακρίνονται από δημοσιεύσεις με αντιδυτικά συναισθήματα, μοιράζονται συχνά το υλικό της ανοιχτής φιλο-ρωσικής διαδικτυακής έκδοσης "Γεωργία και ο Κόσμος".

https://www.facebook.com/mythdetector/ მითების დეტექტორი 69.928 άτομα δήλωσαν ότι τους αρέσει καμιά σχέση με την Ελλάδα με το ζόρι θα βρεις κανένα σχόλιο από troll και 10-20 like και εκεί οποιος πει κάτι "κακό" (αλήθεια) για τους εικονιζομενους θα τρέξουν να το βγαλουν θεωρίες συνωμοσίας και fake news :

Γεωργία Πληθυσμός: 3,731 εκατομμύρια... Ελλάδα Πληθυσμός: 10,72 εκατομμύρια η αδελφή της : Ελληνικά Hoaxes 182.259 άτομα δήλωσαν ότι τους αρέσει, η άλλη αδελφή τους στα αγγλικά snopes.com 719.863 άτομα δήλωσαν ότι τους αρέσει = Αμερική Αγγλια και οι συμμορίτες ανεξάρτητου χωράς ειναι όλοι αυτοί και λοιποί ηλίθιοι, δηλαδή ούτε ένα εκατομμύριο ελέγχει την πληροφορία στα 7,594 δισεκατομμύρια της Γης.

Προφίλ Έκτος απο συμμορίτες με ίδιες φάτσες με τους ελληνόφωνους (όσοι έχουν φώτο οι κλασικές αριστερό-κομμουνιστικές σημιτοφατσες αλλα για την μαζα ειναι ιδεολογία και οχι σημιτικές ράτσες ), και εκτός τον συμμορίτη υμνητή του Στάλιν που δεν έχει καν φώτο αλλα ειναι ειδικός στα fake news, εμφανίζονται και κατι γνώστες σελίδες τύπου Russia Today αυτο σημαίνει ότι αυτή η εγκυρη πηγή δεν ειναι και τοσο ανεξάρτητη όσο νομίζουν κάποιοι, και σίγουρα θα εχουν και στην Ρωσία ανάλογη σελίδα για τα δήθεν fake news οπως σε τόσες αλλες χώρες που ακόμα δεν έχει εντοπιστεί πλάκα θα εχει να εμφανίζεται ως ειδικός κανένας με φώτο τον Λένιν:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications