Μητσοτάκης από νοσοκομείο Γιαννιτσών: Πρώτα από απ’ όλα να εμβολιαστείτε εσείς και να περάστε το μήνυμα  (Vid)

Το Νοσοκομείο Γιαννιτσών και το Κέντρο Υγείας (εμβολιαστικό κέντρο νομού Πέλλας) επισκέφθηκε, σήμερα το πρωί, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της σημερινής του επίσκεψης στη βόρεια Ελλάδα.

Ήρθα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλετε. Ξέρω ότι το νοσοκομείο έχει δοκιμαστεί πολύ. Αντέξαμε όμως και θα εξακολουθούμε ν’ αντέχουμε.

Θέλω να ξέρετε ότι έχετε την αμέριστη στήριξή μου σε όλο τον αγώνα τον οποίο δίνετε”, είπε ο πρωθυπουργός, συνομιλώντας με τη διοίκηση και εργαζόμενους του νοσοκομείου, που τον υποδέχθηκαν, και αναφέρθηκε στη μεγάλη μάχη στο νομό για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

“Ξέρουμε ότι ειδικά η Πέλλα χτυπήθηκε πολύ από το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Το νοσοκομείο έφτασε στα όριά του. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να υποστηρίξουμε -το ξέρετε καλά- και σε ανθρώπινο δυναμικό και θέλω να ευχαριστήσω και τους γιατρούς και τους εθελοντές, οι οποίοι προσφέρθηκαν να έρθουν να στηρίξουν το νοσοκομείο”, τόνισε ο "πρωθυπουργός".

Ειδική μνεία έκανε ο κ. Μητσοτάκης στο θέμα του εμβολιασμού και στη σημασία που έχει να εμβολιαστούν πρώτα απ’ όλα οι υγειονομικοί, ειδικά αυτοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ώστε να δώσουν το καλό παράδειγμα. “Ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει, καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 27, θα εμβολιαστώ κι εγώ από τους πρώτους και μετά θα έχουμε μια σταθερή ροή. Πρώτα απ’ όλα να εμβολιαστείτε εσείς και πρώτα απ’ όλα να περάσετε εσείς το μήνυμα, ότι οι υγειονομικοί, ειδικά της πρώτης γραμμής, έχουν μια ευθύνη απέναντι στον εαυτό τους και απέναντι σ’ αυτούς που φροντίζουν, να είναι πρώτοι εκεί να δώσουν το καλό παράδειγμα και να εμβολιαστούν”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications