«Με ραντεβού και συγκεκριμένο ωράριο παραμονής στα εστιατόρια» όσοι τρωνε αργά θα έχουν πρόβλημα! (video)

Ο Παναγιώτης Γαργαλιάνος, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Λοιμωξιολόγων είχε τη δική του πρόταση να κάνει για να υπάρξει πιθανότητα να ανοίξει η εστίαση: «Επιτέλους ας κάνουμε κάτι που κάνουν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Θα πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο παραμονής στο εστιατόριο κατόπιν ραντεβού».

Εξήγησε ότι «αυτό θα δείχνει την κινητικότητα και θα έχουν κέρδος οι καταστηματάρχες ενώ θα υπάρχει και μεγαλύτερη ασφάλεια» και πρόσθεσε ότι τα μέτρα θα είναι πολύ αυστηρά αν τελικά ανοίξει η εστίαση για τις γιορτές.

Στο θέμα των σχολείων, ο κ. Γαργαλιάνος επεσήμανε πως είναι εν αναμονή και άλλων στοιχείων σχετικών με την κινητικότητα πέριξ των δημοτικών, μιας και αυτό οδήγησε στο κλείσιμο των σχολείων, όπως είπε. «Αν δούμε ότι είναι ικανοποιητικά θα ξεκινήσουν όσον τον δυνατόν συντομότερα. Θα γίνει σύγκριση των στοιχειών πριν το lockdown και μετά το lockdown».

Για την εξέλιξη του κορωνοϊού, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Λοιμωξιολόγων έθεσε όριο την Παρασκευή για την εικόνα με τα κρούσματα, τους νεκρούς και τους διασωληνωμένους. «Το R0 έχει μεγάλη σημασία, αλλά από την στιγμή που πέφτει ο ρυθμός αναπαραγωγής μέχρι να εισπράξουμε λιγότερους θανάτους, νοσηλείες, διασωληνωμένους περνάει ένα χρονικό διάστημα και σήμερα που μιλάμε μπαίνουν άνθρωποι στο νοσοκομείο και αυτοί μπορεί να διασωληνωθούν, που σημαίνει ότι η αποφόρτιση του συστήματος μπορεί να πάρει και 10 ημέρες ακόμα».

Για να καταλήξει: «Τα πράγματα έχουν μια σχετική βελτίωση αλλά η σκέψη πρέπει να παραμένει ακόμα στους διασωληνωμένους και τους γιατρούς που μάχονται στα νοσοκομεία ενώ ακόμα το ΕΣΥ πιέζεται. Επομένως ναι μεν είναι μια αισιόδοξη νότα αλλά δεν μπορούμε ακόμα να μιλάμε για οτιδήποτε χωρίς να δούμε να αποσυμπιέζεται το σύστημα σε σημαντικό βαθμό».

Το προφίλ του "ειδικού" στον λεγόμενο "όμιλο ιατρικού Αθηνών" και στο τομέα της "υγείας" συνδικάτα κάτι σαν συμμορία, και ο οποιος έχει γράψει για εμβόλια για το AIDS τι άλλο θα έγραφε? Προφυλακτικό εμβόλιο και Θεραπευτικό εμβόλιο λέει, δημιουργούν το πρόβλημα και μετα έρχονται ως φωστήρες για να δώσουν την λύση :

Δεν τους βγήκε με το AIDS πρόφανως, αν ψάξει κάνεις τι ειναι αυτό το AIDS και το πως προέκυψε θα του βγάλει την "ανεξάρτητη πηγή" wikipedia, στην οποία γράφουν ίσα ίσα δυο παραγράφους, ούτε καν την ιστορια του όπως κάνουν με το καρκίνο και ότι δήθεν και στην αρχαιότητα είχαν καρκίνο(!) και ένα σορό ηλιθιότητες, ελεγχεις την πληροφορία των μαζών ? ελέγχεις και την μάζα! δεδομένου ότι μεγάλη μερίδα του πληθυσμού ανήκει σε μια κατώτερη φυλή (γκοιμ στην γλωσσά τους) και λειτουργεί ακριβώς όπως τα ζώα, και παρασύρει τους άλλους, υιοθετεί ότι του μάθεις ως δεδομένο,ότι δεν γράφουν αυτοί ειναι θεωρίες συνωμοσίας(!) πρέπει να έχεις "σπουδάσει ψυχολογία" και να είσαι "ειδικός" για το δεις αυτό? ούτως η άλλος δεν το διδάσκουν για ευνοήτους λογούς, η μήπως το βλέπεις όταν δεν ανηκεις σε αυτην την κατώτερη ράτσα? όπως έλεγε και ενα μορφωμένο/εκπαιδευόμενο τέτοιο γκοιμ με πτυχία Οξφόρδης: αυτο δεν μας το έμαθαν στο σχολείο άρα ειναι θεωρίες συνωμοσίας (!) όσο άφορα την λεγόμενη ιατρική τους : πονάει το κεφάλι σου? πάρε παυσίπονο να μην πονάει, σοβαρή ιατρική που καλύπτει τα συμπτώματα και οχι την αίτια. Και ενώ στην εποχη του μικροσκοπίου βλέπεις τα πάντα και καυχιούνται για τα εμβόλια κατα ένα σατανικό λόγο δεν υπάρχουν θεραπείες και οι αρρώστιες αντί να μειώνονται αυξάνονται, και θα ειναι θαύμα να πεθάνεις κάποιος λόγο γήρατος χωρις να παίρνει χάπια από τα 45 του και μετά μέχρι να πεθάνει, στην περίπτωση βεβαία που δεν πάθει καρκίνο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications