20χρονος Αλβανός δολοφόνησε τον ξενοδόχο στην Σαντορίνη: Τον σκότωσε στο ξύλο και πήγε να τον κάψει με βότκα

Στα «χέρια» της Αστυνομίας, βρίσκεται ένας νεαρός, ηλικίας περίπου 20 ετών αλβανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Σαντορίνης κατηγορούμενος για τη δολοφονία του ξενοδόχου που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στην επιχείρησή του

Τον σκότωσε στο ξύλο με γροθιές και προσπαθησε να εξαφανίσει το πτώμα βάζοντας του φωτιά με βότκα και χαρτιά

Ο 69χρονος φέρεται να είχε κάποιες οικονομικές διαφορές με τον νεαρό, οι δύο άνδρες καυγάδισαν και σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ο νεαρός προέβη στο έγκλημα.Ο 20χρονος Αλβανός ήταν εργάτης στο ξενοδοχείο και έφθασε σε σημείο να δολοφονήσει το αφεντικό του για ένα χρέος 200 ευρώ

20χρονος υποστήριξε ότι ο ξενοδόχος του χρωστούσε 200 ευρώ από κάποιες οικοδομικές εργασίες που είχε κάνει στο ξενοδοχείο πέρυσι.

Ο νεαρός είπε ότι τον συνάντησε στο ξενοδοχείο προκειμένου να του ζητήσει τα χρήματα που όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς είχε απόλυτη ανάγκη. Η κουβέντα άναψε και άρχισαν να τσακώνονται.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή. Τότε ο 20χρονος αποφάσισε να πάει στο ξενοδοχείο του 69χρονου για να τον αντιμετωπίσει και να του ζητήσει τα λεφτά που του χρωστούσε από πέρυσι, όπως είπε. Βρήκε τον ξενοδόχο στην αυλή.

Ο 20χρονος κατέθεσε ότι ζήτησε από τον ξενοδόχο τα 200 ευρώ που του χρωστούσε αλλά εκείνος αρνήθηκε να του τα δώσει και τον χτύπησε. Το γεγονός ότι το θύμα τον χτύπησε, είπε, τον έκανε να θολώσει. Και τότε ξεκίνησε το κακό.

Ο 20χρονος χτύπησε τον ξενοδόχο στο πρόσωπο με γροθιές. Και συνέχισε να τον χτυπά μέχρι που το θύμα κατέρρευσε.

Στη συνέχεια, «τον έσυρα έως τη ρεσεψιόν και από τη μανία μου τον χτύπησα ξανά. Όταν κατάλαβα ότι είχε πεθάνει, του έβαλα χαρτιά για να ενισχύσω τη φωτιά. Το μόνο εύφλεκτο υλικό που βρήκα ήταν ένα μπουκάλι βότκα. Έβαλα τη φωτιά κι έφυγα», έχει πει, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ομολογία του.

Στην αυλή του ξενοδοχείου έχουν βρεθεί αποτυπώματά του και οι κηλίδες αίματος δεν αποκλείεται να είναι δικές του.

Από την πρώτη στιγμή, οι αρχές ερευνούσαν το θάνατο του ξενοδόχου ως ανθρωποκτονία. Δεν άργησαν να καταλήξουν στον ύποπτο, που αποδείχθηκε πως ήταν ο δράστης αφού ομολόγησε.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άντρας βρέθηκε απανθρακωμένος το πρωί της Παρασκευής, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου του. Και ενώ όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για θάνατο που οφείλεται στην πυρκαγιά, η έρευνα στο χώρο έφερε ανατροπή στις έρευνες. Δίπλα από τον ξενοδόχο εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος.

Η φωτιά ξέσπασε σε ένα μικρό κουζινάκι. Πρόκειται για έναν σχετικά στενό χώρο. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι ο 69χρονος δεν πρόλαβε να σωθεί, παρά το γεγονός ότι η φωτιά ήταν μικρής έκτασης.Αυτό σε συνδυασμό με το αίμα που βρέθηκε στο σημείο έχει κάνει τους αστυνομικούς να ερευνούν σοβαρά την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications