O Αλέξης Κούγιας λύνει την παρεξήγηση με το ψεύτικο προφίλ του Σφακιανάκη στο Instagram

Ήταν την περασμένη Παρασκευή (4/12) όταν σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο Νότης Σφακιανάκης το προηγούμενο βράδυ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία οργισμένη ανάρτηση κατά πάντων, ενώ λίγο μετά το συγκεκριμένο προφίλ κατέβηκε από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, το περιεχόμενο του μηνύματος που φέρεται να έγραψε ο τραγουδιστής λίγες ημέρες μετά τη σύλληψή του, ήταν αρκετό για να προκαλέσει ντόρο.

Κι από εκείνη τη στιγμή, ξεκινάει μία απίστευτη παρεξήγηση. Γιατί ναι μεν στην εκπομπή του Open, ήταν ο Αλέξης Κούγιας εκείνος που επιβεβαίωσε πως το προφίλ ήταν του Σφακιανάκη, όμως, η δισκογραφική εταιρεία στην οποία ανήκει ο τραγουδιστής από την αρχή διέψευσε κατηγορηματικά πως η ανάρτηση είναι δική του, καθώς δεν έχει προφίλ στα social αλλά και γενικότερα καμία σχέση με αυτά.

Κάποιοι θαυμαστές του έχουν δημιουργήσει διάφορες σελίδες, αλλά ο ίδιος δεν διαχειρίζεται καμία εξ αυτών.

Το πρωί της Δευτέρας, στο «Ευτυχείτε» ο Αλέξης Κούγιας έλυσε την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με το «ψεύτικο» τελικά προφίλ του Σφακιανάκη. Όπως παραδέχτηκε σε επικοινωνία που είχε με την εκπομπή ο συνήγορος του τραγουδιστή, λανθασμένα μετέφερε στη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου ότι το προφίλ είναι του Σφακιανάκη, καθώς ο ίδιος δεν γνώριζε ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν fan pages ερήμην του καλλιτέχνη.

Επίσης, εξήγησε ότι δεν γνώριζε ότι ο τραγουδιστής δεν διατηρεί προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν περίμενε θα έκαναν κάποιοι ψεύτικη σελίδα, μιλώντας εκ μέρους του.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Eλληνες, η Απομωνωση στην ΟΠΟΙΑΝ σας επιβάλουν να ζείτε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝΨΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Covid-19.. Κανείς γιατρός δεν τολμά να πει δημόσιος ότι ο ΙΟΣ Κωρονα, ο οποισβρεθηκε εχει κάπου 60 χρόνια ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΩΝΩΣΕΙ! Τι σημαίνει αυτό? Σημαίνει ότι δν υπάρχει.Δεν ειμαι γιατρός, διάβασα πολλούς γιατρούς, και αυτή ειναι η αληθεια. Οι ΕΒΡΑΙΟΙ Σιωνιςτες, εχουν ΛΥΣΑΞΕΙ να καταστρέψουν τον Πλανιτη. Απο το 1980 ανέθεσαν σε έναν Christian να κατασκευάσει τους ΛΥΘΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ BILL GATES.O TELEYTAIOS EXEI ΛΥΣΑΞΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Α ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΟΡΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΥΦΟΡΑ. Εμείς καταλάβαμε κάπου 40 χρόνια τώρα τι θέλανε.1ο. Πετάξαμε τις τηλεωρασεις μας διότι καταλάβαμε την πλυςη Ενγκεφαλου τηνΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ. 2o σε ενα μήνα λάβαμε στις πόρτες μας ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΛΡΩΡΑΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ??Ζουμε στην ΑΜΕΡΙΚΗ., πήγαμε σε Ολλα τα υπουργεία να παραπονεθούμε, ΔΙΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΗ ΧΕΙΜΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΥΛΙΜΑΣ/ μας είπαν ότι λαμβάνουν ΑΝΤΙΔΟΤΟ για ψεκασματα, Στα υπουργεία που πήγαμε εκείνη την εποχή βρήκαμε συνέχεια μπροστά μας ΕΒΡΑΙΟΥΣ, πως μαντέψατε ότι ηταν ΕΒΡΑΙΟΙ?? Απο τα όνοματα υους, εδώ στην ΑΜΕΡΙΚΗ σπάνια τα αλλάζουν. Μας διώξανε να πάμε να δούμε Ψυχιάτρους.Γραφαμε σε Ολλα τα ΦΒ της Ευρώπης, σε ΟΛΛΕΣ τις γλώσσες, στο Twitter, και You Tube.οταν ο Τσιπρας πησε στο Μαρακές του Μαρόκου, στην Συνέλευση του Εβραϊκού ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΗΕ ακούσαμε πόσους Λαθρω καθε Προθυπουργος καθε Χώρας ειχε δηλώσει ότι θα φέρει στην Χώρα του. ΟΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ότι θα φέρει στην Ελλάδα 80 ΕΚΑΤΟΜΟΙΡΙΑ!!Δμοσιεσαμε στην Ελλάδα και στις άλλες χώρες της Ευρώπης. Οι Σιωνιςτες οι οποίοι βέβαια Μα παρακολουθούν χρόνια, ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΕΝΤΩΣ ΜΗΝΩΣ ΜΑΣ ΔΙΩΞΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ Internet, εκτως απο το Υου ΤUber, oπου μπορούμε και δημοσιεύουμε, φανταζόμαστε ότι ο ΕΒΡΑΙΟΣ που μας παρακολουθεί, αποκοιμήθηκε!Εδω το Πενταποσταγμα με ονομάζει BLOGGER, γιατί δεν ξέρω, όπως δεν ξέρω ΕΑΝ κάποιος διαβάζει αυτά που εγώ γράφω στα Ελληνικά.Ειμαι γύρω 80 χρόνων.Ολλοι μας είμαστε αυτής της ηλικίας.Δεν μπορούμε να κάνουμε τιποτε περισοτερο.Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΥΣΧΙΡΟΣ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ. ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 17 εΚατομοιρια ΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ στον πλανιτοι, ειναι εγκληματιεσσαν αύτους που ειναι ούτε 10,000.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications