Περίεργη και ύποπτη υπόθεση : Ήταν «θετικός στον κορωνοϊό»  (λένε)  έφυγε και βρέθηκε νεκρός (vid)

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης σε αγροτική περιοχή ένας 47χρονος άνδρας από το χωριό Αλώνια Πιερίας, ο οποίος έφυγε από το νοσοκομείο όταν έμαθε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, στην περιοχή της Κατερίνης.

Ο 47χρονος στις 13 Νοεμβρίου αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφθηκε το νοσοκομείο Κατερίνης, ώστε να του γίνουν κάποιες εξετάσεις. Εκεί βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και του ζήτησαν να μείνει στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, δύο ημέρες μετά ο άνδρας έφυγε από το νοσοκομείο, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, ενώ χθες το πρωί βρέθηκε νεκρός.

Στην εκπομπή του MEGA, Live News, μίλησε ο ξάδερφος του θανόντα, Γιάννης Κεμενέτζης. "Δύο εβδομάδες τον ψάχναμε, και βρέθηκε τελικά χτες νεκρός σε αγροτική περιοχή. Πιθανώς να έφυγε από το νοσοκομείο επειδή δεν αισθάνθηκε καλά που είχε κορωνοϊό και αντέδρασε υπερβολικά. Κανείς δεν γνωρίζει γιατί έφυγε. Το νοσοκομείο ακόμα και τώρα που μιλάμε δε γνωρίζει για την εξαφάνισή του, δεν ενημέρωσε τους συγγενείς του, και ό,τι ενέργεια κάναμε την κάναμε μόνοι μας. Κανείς δεν τον αναζήτησε επίσημα. Κινητοποιήθηκαν όλοι μετά τις δικές μας ενέργειες", είπε ο κ. Κεμενέτζης.

Στην εκπομπή μίλησε και η δικηγόρος της οικογένειας του 47χρονου, Γιάννα Παναγοπούλου.

"Βέβαια και τα νοσοκομεία δεν είναι φυλακές. Αλλά τίθεται το ερώτημα που βασανίζει την οικογένεια. Το πώς ο άνθρωπός τους που έπασχε από κορωνοϊό, και εμπιστεύθηκαν ένα δημόσιο νοσοκομείο ώστε να γίνει καλά, πώς αυτός ο άνθρωπος έφυγε χωρίς εξιτήριο, εξαφανίστηκε, και επί 15 ημέρες αγνοείτο, μέχρι τη στιγμή που βρέθηκε νεκρός. Οι συγγενείς αναφέρουν ότι υπό άλλες συνθήκες, θα μπορούσαν να είναι στο πλευρό του, αν δεν έπασχε από κορωνοϊό", είπε η κ. Παναγοπούλου.

"Οι πρώτες πληροφορίες είναι ότι βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Και βρέθηκε σε απόσταση 1 χλμ. από το νοσοκομείο", πρόσθεσε η ίδια.

Και ποιος λέει ότι δεν τον δολοφόνησαν μέσα στο νοσοκομείο και το πέταξαν ένα χιλιόμετρο μακριά μετά γιαυτό έκαναν το κορόιδο? δηλαδή έφυγε απο το νοσοκομείο ενω έμεινε λέει δυο μέρες και μετά και πήγε στο δάσος αντί στους δικούς του? και τυχαία τον κτύπησε ο κορονοϊό επειδή έφυγε (!) και γιατί δεν το έκαναν θέμα ότι έφυγε? ο άλλος έφυγε πριν κάτι μήνες απο το νοσοκομείο και το έκαναν πρώτο θέμα ως "δημόσιο κίνδυνο" και τον κυνηγούσαν να τον βρουν,και ο λόγος που μπορεί να τον δολοφόνησαν? μπορεί να μην δέχτηκε να γίνει θέατρο του παράλογου στα κανάλια τους δηλαδή να το παίξει "θύμα του κορονοϊου" και να τον βγάλουν στα κανάλια τους, (όπως κάνουν κάτι δικοί τους συμμορίτες), κεντρικό θέμα θα το είχαν με μουσική υπόκρουσή ταινίας θρίλερ και με τίτλο: Σοκ στην Ξάνθη 47χρονος δίνει μάχη με το κορονοϊό, γροθιά στο στομάχι των αρνητών, το συγκλονιστικό μήνυμα του στους αρνητές (που θα του είχαν δώσει οι ίδιοι ) να χάλασε την παράσταση και να τον δολοφόνησαν και τον πέταξαν και μετα να λενε εμείς δεν ξέρουμε τίποτα έφυγε μόνος του, είδατε τι κάνουν οι θεωρίες συνωμοσίας? οι συνομωσιολόγοι φταίνε! η να είχε διάφορες με κάποιον από τον νοσοκομείο για σχέτο λόγο...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications