Ο «ηγέτης του περιούσιου λάου» εμβολιαστικέ on camera για να δείξει το κάλο παράδειγμα (!)

Το Ισραήλ έχει παραγγείλει συνολικά 14 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων των Pfizer-BioNTech και Moderna (!)ισχυρίζονται στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ , ΥΓ: η φώτο στο κόκκινο κύκλο ειναι άσχετη αλλα για άγνωστο λόγο την διακινούν στο facebook/twitter έτσι όπως ειναι με το παρακάτω βίντεο .

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου εμβολιάσθηκε με το εμβόλιο των Pfizer-BioNTech γελώντας σαν χαζός , εκκινώντας την εκστρατεία εμβολιασμού στην χώρα του και δηλώνοντας ότι θέλει να δώσει το παράδειγμα στον πληθυσμό του Ισραήλ (9 εκατομμύρια) όπου έχουν καταγραφεί 370.000 κρούσματα και 3.057 θάνατοι από την Covid-19.

Η εκστρατεία εμβολιασμού στο Ισραήλ θα ξεκινήσει από το υγειονομικό προσωπικό και τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.Ωστόσο, η έναρξη της επιχείρησης εμβολιασμού δεν συνοδεύεται προς τον παρόν από χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων.

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε σήμερα το τέλος της πολιτικής των «πράσινων» χωρών, από όπου προερχόμενοι οι ταξιδιώτες δεν είχαν υποχρέωση καραντίνας, όλοι όσοι εισέρχονται στο Ισραήλ θα πρέπει να τίθενται σε απομόνωση δύο εβδομάδων.

Αυτά γίνονται όταν ακόμη και στην χωρα του περιούσιου λάου του Γιαχβέ, οι περισσότεροι ειναι θανατικοί θρησκόληπτοι και εθνικιστές με το Ισραήλ (άλλα όταν ειναι οι άλλοι εθνικιστές σε αλλες χώρες ειναι φασίστες), και δεν σε υποστηρίζουν ούτε αυτοί (σωστά ελληνόφωνοι?), αφού από τα 9 εκατομμύρια γνήσιοι Ιουδαίοι δεν θα ειναι ούτε το 1 εκατομμύριο, υπάρχουν τουλάχιστον 4 φυλές ιουδαίων συν αλλες 5-6 σημιτικές φυλές (τύπου άραβες) και όσο και σας φαίνεται παράξενο υπάρχουν ακόμη και γυναίκες ευρωπαϊκού γένους στο Ισραήλ απο το δουλεμπόριο λευκής σαρκός, και έχουν την εντύπωση ότι ειναι εβραϊκής φυλης επειδή γεννήθηκαν στο Ισραήλ ενώ δεν ειναι (!),και οι περισσότεροι Εβραίοι του Ισραήλ ειναι της κλασικής δογματικής φυλής ιουδαίων και λοιπες αλλες σήμιτικες ράτσες και δεν έχουν καμια διάφορα με πολλούς δογματικούς Νεοέλληνες ... Που ούτε οι ίδιοι ξέρουν ότι η φυλή τους ειναι σημιτική και δεν ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος και συνεπώς δεν ειναι απόγονοι αρχαίων αυτών που νομιζουν αυτοί, και έχουν συγκεκριμένο χαρακτήρα,

Αυτά γίνονται όταν δεν έχεις το γνώθι σαυτόν (!) και βγαίνει ο κάθε Νεοέλληνας και ισχυρίζεται ότι ειναι απόγονος αρχαίων Ελλήνων ενώ όλη η συμπεριφορά του, ο χαρακτήρας του, η ψυχοσύνθεση του, και ράτσα του παραπέμπει σε σημιτική φυλή τύπου άραβα (!) εγώ πάντως οχι μονο κατάλαβα ότι ανήκω σε συγκεκριμένο γένος αλλα το επιβεβαίωσα κιόλας μέσα απο άλλους που ανήκουν στο ίδιο γένος ότι έχουμε την ίδια ψυχοσύνθεση, έστω και εκφυλισμένοι ,μια γυναικά μάλιστα οχι μονο ήσαν γνησίου ευρωπαϊκού γένους και φυλετικά και πνευματικά (που φυσικά δεν είχε ιδέα από αυτά), αλλα είχε και αναμνήσεις υπό την μορφή ονείρων απο προηγούμενη ζωή της στην αρχαία Ελλάδα (!) για την ιστορία στο ευρωπαϊκό γένος ανήκει και ο Ντόναλντ Τραμπ γιαυτό τον έχουν σε μεγαλη εκτίμηση η συμμορίτες, έχουμε άλλο τρόπο αντίληψης και σκέψης αν δεν πέσεις βεβαία στο επίπεδο των άλλων φύλων συμπεριλαμβανομένου και των γκοϊμ..

Όταν δεν έχεις το γνώθι σαυτόν ούτε καν οτι ανήκεις σε συγκεκριμένο γένος πως δηλώνεις απόγονος αρχαίων μεσιε και μάνταμ? όταν μόλις σου πουν κατι που έχει σχέση με το πνεύμα και μυστικισμό λες αυτα ειναι χαζομάρες και θεωρίες συνωμοσίας σαν τα γκοϊμ? δήλαδη τα ίδια με τους ελληνόφωνους σημιτικής φυλής, αλλα εσύ είσαι απόγονος αρχαίων μυστών / φιλοσόφων? αφού λες και πιστεύεις τα ίδια με ελληνόφωνους σημιτικής φυλής και των χρησίμων γκοϊμ τους, και ουδεμιά σχέση έχεις με το πνεύμα αλλα μονο με τον υλισμό? όταν οι αρχαίοι ήσαν μύστες και μονο για αυτά μιλούσαν και δεν ηταν καν υλιστές σαν έσενα ?απόγονος των θνητών φύλων μπορεί αλλα οχι αυτών που νομίζεις εσύ αφού το πνεύμα ειναι αθάνατο θα ήσουν σαν αυτούς, κάλο ειναι να κατεβούν κάποιοι πονηροί Νεοέλληνες από το καλάμι που έχουν ανεβεί,ο καθένας Νεοέλληνας δηλώνει απόγονος αρχαιων και καυχιέται κιόλας ενώ και φυλετικά (οχι μονο στην ψυχοσύνθεση του) μπορεί ειναι Λατίνος η Άραβας, και δεν ξέρει καν σε τι φυλή ανήκει και κάπως έτσι εχουν πέσει στο επίπεδο αυτών όλοι, όπως αυτή που που αναφέρουμε πιο πάνω ενώ η ίδια πράγματι ειναι απογονή αρχαίων και στο πνεύμα και φυλετικά .. ©AETOS NEWS
Όσο για το εμβόλιο που έκανε ηγέτης του περιούσιου λάου ? γελάνε και τα μάρμαρα του Παρθενώνα εκτός από αυτόν (με ύπουλο χαμόγελο), αφού κάνει και υπόδειξης στον "ειδικό" κατα τα άλλα, σε ποιο χέρι να του κάνει το υποτιθέμενο εμβόλιο για το θεαθήναι, και ο "ειδικός" ειναι τοσο στόκος που πάει να του το κάνει οχι απο το χέρι που εχει σηκώνει μανίκι αλλα από το άλλο(!),τουλάχιστον το νέρο στο "εμβόλιο" ηταν αγιασμένο από τον Γιαχβέ?:

Post A Comment:

2 comments

vasiliaείπε...

Πράγματι, ο Νετσνιαχου εμβολιαστική με το δήθεν ΕΜΒΟΛΙΟ, ΔΗΛ. ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΤΛΕΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΝΕΤΣΝΙΑΗΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΗΚΕ!! Σίγουρα εμβολιασθηκε με μερικές σταγωνες ΝΕΡΟ, Οι πανέξυπνοι ΕΒΡΑΙΟΙ, Βοσκοί και κτηνοτροφη στην αρχεωτητα, και όταν οι Ζ Φαραώ τους έδιωξαν απο την Αίγυπτο, βρέθηκε ο πνεξυπνος ΜΩΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΙΣΩΤΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΩΝΙΣΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ 40 χρόνια για να βγουν! Πανέξυπνοι οι ΕΒΡΑΙΟΙ,! Και θέλουν να σκοτώσουν 7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΟΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΙΤΗ, ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ??? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΑΝΑΜΥΧΘΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ‘κατώτερες ράτσες που υπάρχουν στον Πλανιτη!ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΣΗΤΑ όπως μας ονομάζονται. Τόσο απλό!,,!,,!Αυτος ειναι ο λόγος!!ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΤΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ, !,

vasiliaείπε...

Μου διέφυγε να σας πληροφορήσω, ότι ο Πανεξιπνος Μωυσής, ήτανε Αιγιπτιος και όχι Εβραίος!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications