H ψηλότερη κορυφή της Ευρώπης  όρος Elbrus  στο Καύκασο  το ιερό βουνό  και η πύλη σε ένα άλλο κόσμο (vid)

Το όρος Elbrus (Ελμπρούς) είναι η ψηλότερη κορυφή της Ευρώπης...Το Elbrus είναι η ψηλότερη κορυφή της ευρωπαϊκής ηπείρου. Το βουνό αποτελεί τμήμα της οροσειράς του Καυκάσου, μιας από τις πιο απόκρημνες οροσειρές στον κόσμο.

Το βουνό έχει δυο κύριες κορυφές. Η Δυτική κορυφή (Western summit) έχει υψόμετρο 5.642 μ., ενώ η Ανατολική κορυφή (Eastern summit) είναι λίγο χαμηλότερη στα 5.621 μ.

Έχει πηγές με μεταλλικό νερό και στις πλαγιές της ανατολικής κορυφής υπάρχει εκπομπή όξινων θειούχων και χλωριούχων αερίων από την ηφαιστειακή καταγωγή του.

Ο χιονισμένος γίγαντας έχει διάφορες ονομασίες – «αιώνιο βουνό», «βουνό της ευτυχίας» – συνολικά 40 ονομασίες στις γλώσσες των ντόπιων λαών. Όμως η λέξη Ελμπρούς σε μετάφραση από την τουρανική γλώσσα σημαίνει «βουνό, γύρω από το οποίο περιστρέφονται τα νέφη».

Tο Elbrus συνδέεται με μυστικά. Αυτό το βουνό οι ορειβάτες το θεωρούν ως το πιό μυστηριώδες στη Γη. Στη βόρεια πλαγιά του, σε ύψος 2 χλμ., βρίσκεται ένας απόλυτα ισοπεδωμένος χώρος, το λεγόμενο «γερμανικό αεροδρόμιο». Εκεί με διαταγή του Χίτλερ λένε ότι έπαιρναν τους μοναχούς του Θιβέτ, για να μάθουν το μέλλον. Και ακόμα πιό ψηλά βρίσκεται άλλος ένας εκπληκτικός τόπος – το ξέφωτο των πέτρινων μανιταριών – των αρχαίων βωμών. Άνθρωποι που επισκέφθηκαν αυτό τον τόπο, λένε ότι στο ξέφωτο συχνά ακούγονται παράξενοι ήχοι.Τέλος λέγεται ότι μόνο άνθρωποι με καθαρή ψυχή μπορούν να το ανέβουν διαφορετικά το ίδιο το βουνό δεν τους επιτρέπει να προχωρήσουν.

Από εδώ και κάτω ειναι τα μυστικά για τους μύστες, αλλα λόγο ότι οι ελληνόφωνοι που σας κρατούν σε ύπνωση καραδοκούν δεν λέμε τίποτα πάρα μονο μικρές αναφορές, εξαφάνισαν ακόμη ιστορικό βίντεο από το youtube με αποστολές της Ahnenerbe,βλεπε έδω τι λένε για την Ahnenerbe «Η Κληρονομιά» στην "έγκυρη πηγή" τους Βικιπαίδεια, τουλάχιστον παραδέχονται ότι εξαφανίζουν τα πάντα για να κρατούν την ανθρωπότητα υπό πλήρη νοητικό έλεγχο, αφού γράφουν μονοί τους:ειναι αδύνατο για οποιονδήποτε έρθει σε επαφή και να πάρει πληροφορίες από το διασωθέν υλικό της Ahnenerbe... Τόσο πολύ φοβούνται? αυτοί δεν λένε για χαζούς ακροδεξιούς ψεκασμένους και συνωμοσιολόγους ? και το 80% της σημερινής τεχνολογίας ειναι από "κακούς ακροδεξιούς" της Γερμανίας τότε (!)

Για τον απλό λόγο ότι καταρρίπτουν οτι ξέρετε για το κόσμο ,την φύση, και την ιστορία της Γης, καθώς και όλα τα ψέματα τους που σας έχουν μάθει, και όλα αυτά που σας τα έχουν μάθει ανάποδα , έχουν φτάσει στο σημείο να λενε για σατανικές τελετές της Ahnenerbe (!) ενώ οι ίδιοι κάνουν σατανικές τελετές, για να παρασύρουν τους χριστιανούς ως συνήθως..

Γιαυτό χριστιανοί σε πολλά λένε τα αντίθετα από αυτά που ισχύουν όπως για παράδειγμα οτι ο κάτω κόσμος ειναι η κόλαση και οι κακοί(!) μονο στην χριστιανική και λοιπες Αβρααμικές θρησκείες το λένε αυτό, που όλως τυχαίως πήγαν και έκτισαν εκκλησιές σε πιθανές εισόδους, ενώ στην αρχαιότητα έκαναν βόλτες στο κάτω κόσμο, και στην Βουδιστική θρησκεία που δεν εχει επιρροή απο σημιτικές φυλές λένε το αντίθετο δηλαδή τα ίδια με τους αρχαίους , και για την Σαμπάλα, που για να μπεις εκεί πρέπει να έχεις καθαρή ψυχή, όπως και για να μπεις απο την Αντάρτικη, τα ίδια έλεγε και Ναύαρχος Μπερντ .. Παρόλα αυτά τα στοιχειά οι χριστιανοί ισχυρίζονται οτι τους λεει το χριστιανικό ιερατείο (!) και μετά σε κατηγορούν κιόλας ως κάκο άθεο (!)

Μέχρι και πως οι κάκοι Γερμανοί είχαν δήθεν σχέση με κακούς εξωγήινους που τους έδωσαν τεχνολογία (!) λένε κάτι δούρειοι ίπποι που παριστάνουν τους ερευνητές, ναι οι κακοί εξωγήινοι έδωσαν τεχνολογία στους εχθρούς τους (!)η ηλιθιότητα από δήθεν "μορφωμένους " με πτυχία σε άλλο από επίπεδο, γιαυτό όταν πάρει την εξουσία στην Γη ξανα το θεϊκό γένος, τα σχολειά και τα πτυχία θα καταργηθούν εντελώς , ότι γνώση θα έχεις θα ειναι εσωτερική από πνεύμα και θα ειναι αληθινή γνώση και οχι απο τα βιβλία πόσο δε απο τα μασονικά σχολεία, στο σήμερα όλα αυτά τα κάνουν εκμεταλλευόμενοι ότι οι μάζες δεν έχουν ιδέα από αληθινή ιστορία, αφού απο τα σχολεια ακόμα τους μαθαίνουν ψεύτικη ιστορια για να τους ελέγχουν μετά και εύκολα.

Τον Αύγουστο του 1942, στρατιώτες της αλπικής μεραρχίας της Βέρμαχτ κατάφεραν να ανυψώσουν τη ναζιστική σημαία στην δυτική κορυφή του Elbrus. Σε όσους συμμετείχαν απονεμήθηκε ο Σιδηρούν Σταυρός, έπισης στο βουνό ηταν μέλη της Ahnenerbe οχι για στρατιώτου τύπου αποστολή αλλα για άλλο λόγο....(!).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications